تو موسس خونتون هم نیستی چه برسه به دراگون کلا تو همون سندبادو راز بقاتو نگاه کنی سنگین تری سعی کن دیگه چرتو پرت تحویل ندی بگو خوب یعنی من به جای تو بودم با این چرتی که گفتم میرفتم بربنامه خاله نرگس حیف انجمن وقانون داره وگرنه میخواستم آبکشت کنم که دیگه از این نوب بازیا در نیاری عین هویج میان خودشونو گنده کنن آخه چی میشه گفت بهتون بچه این هنوز
این داداشمون راست میگفت اکانت محمد دراگو خریدن بچه ها غرب وحشی بعدشم اتحادو حذف کردن به همین سادگی به همین خوشمزگی همون داستان همیشگی دیگه آره
آرمان خان
من موسسش بودم منو ه ک کردن همه ی اعضا از اتحاد اخراج شدند.
حرف دهنتو بفهم تو دنیای واقعی در مقابل من هیچ چی نیستی.حرفی هم میزنم دلم میخواد به تو ربطی نداره.
[quote][div][b]ali2king[/b][/div][div]تو موسس خونتون هم نیستی چه برسه به دراگون کلا تو همون سندبادو راز بقاتو نگاه کنی سنگین تری سعی کن دیگه چرتو پرت تحویل ندی بگو خوب یعنی من به جای تو بودم با این چرتی که گفتم میرفتم بربنامه خاله نرگس حیف انجمن وقانون داره وگرنه میخواستم آبکشت کنم که دیگه از این نوب بازیا در نیاری عین هویج میان خودشونو گنده کنن آخه چی میشه گفت بهتون بچه این هنوز
این داداشمون راست میگفت اکانت محمد دراگو خریدن بچه ها غرب وحشی بعدشم اتحادو حذف کردن به همین سادگی به همین خوشمزگی همون داستان همیشگی دیگه آره [quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من موسسش بودم منو ه ک کردن همه ی اعضا از اتحاد اخراج شدند.[/div][/quote]
[/div][/quote]
حرف دهنتو بفهم تو دنیای واقعی در مقابل من هیچ چی نیستی.حرفی هم میزنم دلم میخواد به تو ربطی نداره.
من بابام پولداره ولی... . واسه چیزای دیگه بهم پول زیاد میده ولی واسه اینجا نه. اگه بهم پول میداد ... . خلاصه بابام میلیاردره ولی واسه اینجا بهم پول نمیده.
چرا؟؟ میلیاردی داریه نمیده مگه چی کم میشه؟؟
با وجود اینکه درسام رو خوب میخونم و درسم عالیه اما هنوز که هنوزه وقتی بهش میگم میگه برو درستو بخون چکار به این کارا داری؟
کلا به دنیای مجازی اعتقادی نداره . امروز بالاخره ازش اجازه گرفتم 3000 تومن سکه بگیرم . تازه قول دادم که دفعه آخرم باشه . اینم فقط با پادرمیونی مادرم انجام شد.
عجب بابایی داریا
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]civil_120[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]من بابام پولداره ولی... . واسه چیزای دیگه بهم پول زیاد میده ولی واسه اینجا نه. اگه بهم پول میداد ... . خلاصه بابام میلیاردره ولی واسه اینجا بهم پول نمیده.[/div][/quote]
چرا؟؟ میلیاردی داریه نمیده مگه چی کم میشه؟؟[/div][/quote]
با وجود اینکه درسام رو خوب میخونم و درسم عالیه اما هنوز که هنوزه وقتی بهش میگم میگه برو درستو بخون چکار به این کارا داری؟
کلا به دنیای مجازی اعتقادی نداره . امروز بالاخره ازش اجازه گرفتم 3000 تومن سکه بگیرم . تازه قول دادم که دفعه آخرم باشه . اینم فقط با پادرمیونی مادرم انجام شد.[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
عجب بابایی داریا :shock::shock::shock:
من بابام پولداره ولی... . واسه چیزای دیگه بهم پول زیاد میده ولی واسه اینجا نه. اگه بهم پول میداد ... . خلاصه بابام میلیاردره ولی واسه اینجا بهم پول نمیده.
چرا؟؟ میلیاردی داریه نمیده مگه چی کم میشه؟؟
کلا به دنیای مجازی اعتقادی نداره . امروز بالاخره ازش اجازه گرفتم 3000 تومن سکه بگیرم . تازه قول دادم که دفعه آخرم باشه . اینم فقط با پادرمیونی مادرم انجام شد.
عجب بابایی داریا
شانس ماست دیگه.
من کلا اگه درسمو درست حسابی بخونم و کاری بدی نگولم بهم پول میده
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div][quote][div][b]civil_120[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]من بابام پولداره ولی... . واسه چیزای دیگه بهم پول زیاد میده ولی واسه اینجا نه. اگه بهم پول میداد ... . خلاصه بابام میلیاردره ولی واسه اینجا بهم پول نمیده.[/div][/quote]
چرا؟؟ میلیاردی داریه نمیده مگه چی کم میشه؟؟[/div][/quote]
کلا به دنیای مجازی اعتقادی نداره . امروز بالاخره ازش اجازه گرفتم 3000 تومن سکه بگیرم . تازه قول دادم که دفعه آخرم باشه . اینم فقط با پادرمیونی مادرم انجام شد.[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
عجب بابایی داریا :shock::shock::shock:[/div][/quote]
شانس ماست دیگه.:evil:[/div][/quote]
من کلا اگه درسمو درست حسابی بخونم و کاری بدی نگولم بهم پول میده:roll::roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen:
خوب راست میگه دیگه : لاف نزن!
در ضمن اگه به دنیای واقعی باشه هیچکدومتون حریف من نمیشین.
قاتل بروسلی همتونو حریفه
چه گیری دادی به قاتل بروسلی
آخر من نفهمیدم قاتل این بروس علی کیه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]david[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]آریوبرزن پارسی[/b][/div][div]خوب راست میگه دیگه : لاف نزن!:)
در ضمن اگه به دنیای واقعی باشه هیچکدومتون حریف من نمیشین.8-)[/div][/quote]
قاتل بروسلی همتونو حریفه[/div][/quote]
چه گیری دادی به قاتل بروسلی :|:|:|[/div][/quote]
آخر من نفهمیدم قاتل این بروس علی کیه :|
داددا چی میگی کی گفته ممد دراگون میخواد بره غرب وحشی الا ن خودش اتحاد زده با دارک نایت و دارن بازی میکنن منم بهشون پیام دادام که چرا اتحاد از بین رفت جواب نداده هنوز
همه اونایی که شایعه میزنن مشخص شد.
این مطلب در 1392/05/22 22:27:47 نوشته شده است و در 1392/05/22 22:29:24 ویرایش شده است .
Admin
داددا چی میگی کی گفته ممد دراگون میخواد بره غرب وحشی الا ن خودش اتحاد زده با دارک نایت و دارن بازی میکنن منم بهشون پیام دادام که چرا اتحاد از بین رفت جواب نداده هنوز:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
همه اونایی که شایعه میزنن مشخص شد.:evil:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.