بخدا خیلی بازی نضخرف شد الان توی سرور15 نمیره ارور میده کلی برنامه ریزی دارم برای امشب اه
چرا اینجوری شده 1 ساعته دارم رفرش می کنم نمیره داخل
هرکی مولتی باز باشه میگیرن میبندنش تا بشه مولتی بسته
.
.
.
.
.
.
. ali victor
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]بخدا خیلی بازی نضخرف شد الان توی سرور15 نمیره ارور میده کلی برنامه ریزی دارم برای امشب اه[/div][/quote]
چرا اینجوری شده 1 ساعته دارم رفرش می کنم نمیره داخل :x:x:x:x:x
والا تا چند دقیقه پیش درست بود الان یهو خراب شد داشت بهم حمله میشد داشتم انتقال نیرو میدادم زرت خراب شد دیگه دارن شورشو در میارن با این بازی ساختنشون
والا تا چند دقیقه پیش درست بود الان یهو خراب شد داشت بهم حمله میشد داشتم انتقال نیرو میدادم زرت خراب شد دیگه دارن شورشو در میارن با این بازی ساختنشون:evil:
من همین الآن وارد شدم!!!!!
کوکی ها و کش های مروگرتون را پاک کنید
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]mr.fun[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]برا من که مشکلی نداره![/div][/quote]
:shock::shock::shock:
چی جوری؟؟؟ مگه میشه؟؟
اصلا وارد نمیشه[/div][/quote]
نمیرههههههههههههههه مثلا قرار شد امشب اتحادم بزنن بترکونن مدال غارتو بگیریم...خوب شد بعد ازن که من مقصد عای دلخواهو زدم اینطوری شد.. گندشو در آووردن.الان اینطوری میکنن چه برسه 8 روز دیگه که میخواد جوایز آزاد بشه
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fun[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]برا من که مشکلی نداره![/div][/quote]
چی جوری؟؟؟ مگه میشه؟؟
کوکی ها و کش های مروگرتون را پاک کنید[/div][/quote]
نمیرههههههههههههههه مثلا قرار شد امشب اتحادم بزنن بترکونن مدال غارتو بگیریم...خوب شد بعد ازن که من مقصد عای دلخواهو زدم اینطوری شد..:cry: گندشو در آووردن.الان اینطوری میکنن چه برسه 8 روز دیگه که میخواد جوایز آزاد بشه:x
فایده نداره حذف کردم ولی بازم نرفت اگه من بدونم کدوم برنامه نویس این طوری عمل کرده خفش می کردم هر هفته یه بساط داریم جالب اینه چرخشی هست یه روز سرور 9 مشکل داره یه روز 14 حالا هم 15
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]mr.fun[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div]برا من که مشکلی نداره![/div][/quote]
چی جوری؟؟؟ مگه میشه؟؟
کوکی ها و کش های مروگرتون را پاک کنید[/div][/quote]
فایده نداره حذف کردم ولی بازم نرفت اگه من بدونم کدوم برنامه نویس این طوری عمل کرده خفش می کردم هر هفته یه بساط داریم جالب اینه چرخشی هست یه روز سرور 9 مشکل داره یه روز 14 حالا هم 15
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.