اینم از سرور 14
http://www.7upload.ir/uploads/a13077_Capdasdture.jpg
ریدن آب هم قطعه
رمان رسیدن به مقصدو نگاه کنید ساعت الانو نگاه کنید
خوب؟
یعنی یه مشکل در بازی
یعنی قرار بوده 1ساعت پیش برسن هنوز نرسیدن
کلا فک کنم پس قاطی کردن!!
[quote][div][b]anofel16[/b][/div][div][quote][div][b]hakimreza[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]اینم از سرور 14
http://www.7upload.ir/uploads/a13077_Capdasdture.jpg
ریدن آب هم قطعه:x:evil::cry:[/div][/quote]
رمان رسیدن به مقصدو نگاه کنید ساعت الانو نگاه کنید:cry::evil::oops:[/div][/quote]
خوب؟[/div][/quote]
یعنی یه مشکل در بازی
یعنی قرار بوده 1ساعت پیش برسن هنوز نرسیدن[/div][/quote]
کلا فک کنم پس قاطی کردن!!:oops:
اقا من دیشب خواب دیدم واسه اکانتم مشکل پیش اومده فک کنم همین الان اتفاق افتاد!!!!!!
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]خب این مشکل برای همه هست جوش نزنید :)[/div][/quote]
قا3دک وارد میشود:lol:[/div][/quote]
اقا من دیشب خواب دیدم واسه اکانتم مشکل پیش اومده فک کنم همین الان اتفاق افتاد!!!!!!:lol:
بچها بک فاتحه بخونین فکر کنم باید عصر پادشاهانو بزاریم کنار....ولی لا مصب نمیشه معتاد شدیم رفت
من ک این اخرین سرورمه
از بس این باز اعصاب خوردی داره...
الان معلوم نیس 200000 نیروهای شره اولم کجان؟
اگ اون تونسته باشه دف بگیره چی؟
من ک دیگ نمیخوام اعصاب خودمو خرد کنم
دوستم توی خونه خوابیدهـ بود داداشم از راهـ اومدهـ میگه خوابه؟
میگم پ ن پ رفته رو اسکرین سرور لگد بزنی روشن میشه!!!
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]بچها بک فاتحه بخونین فکر کنم باید عصر پادشاهانو بزاریم کنار....ولی لا مصب نمیشه معتاد شدیم رفت:cry:[/div][/quote]
من ک این اخرین سرورمه
از بس این باز اعصاب خوردی داره...
الان معلوم نیس 200000 نیروهای شره اولم کجان؟
اگ اون تونسته باشه دف بگیره چی؟
من ک دیگ نمیخوام اعصاب خودمو خرد کنم
:(:(:(
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]خب این مشکل برای همه هست جوش نزنید :)[/div][/quote]
خنده داره :|
برای من آره.....من نمیدونم بچها خود درگیری مضمن دارت خب تاپیک به این خوشگلیو دارن پاشیین چرط و پرت میارن بالا
این مطلب در 1392/05/12 01:34:47 نوشته شده است و در 1392/05/12 01:36:31 ویرایش شده است .
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]خب این مشکل برای همه هست جوش نزنید :)[/div][/quote]
[/div][/quote]
برای من آره.....من نمیدونم بچها خود درگیری مضمن دارت خب تاپیک به این خوشگلیو دارن پاشیین چرط و پرت میارن بالا
برای من آره.....من نمیدونم بچها خود درگیری مضمن دارت خب تاپیک به این خوشگلیو دارن اشیین چرط و پرت میارن بالا
تایپیکو منحرف نکنید
ادامه>>>>
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div]خب این مشکل برای همه هست جوش نزنید :)[/div][/quote]
[/div][/quote]
برای من آره.....من نمیدونم بچها خود درگیری مضمن دارت خب تاپیک به این خوشگلیو دارن اشیین چرط و پرت میارن بالا[/div][/quote]
تایپیکو منحرف نکنید
ادامه>>>>
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.