ببخشید میدونم ازین پستا خیلی تکراریه ولی بخـــدا خیلی مسخرست...10هزارتا تلفات دادم یارو رو فارم کردم زدم جمعیتشو از 600به 400رسوندم برام حذف اکانت میکنه..توی سور 14 نزدیک 5نفر یا بیشتر خذف اکانت کردم....آقای مدیر محترم لدفا به پشتیبانی بگید یک کاری به حال این حذف اکانت بکنن...خودم توی اس16فارم شدم ولی بازم میریم منابع و انبارمو ارتقاع میدم تا بقیه بیشتر غارت کنن..خیلی مسخرست تا یک نفر فارم میشه سریع حذف اکانت میکنه...بچها شما ها هم یخ چندتا چیز بگید بدونن فقط من ازین حذف اکانت بدم نمیاد
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
ببخشید میدونم ازین پستا خیلی تکراریه ولی بخـــدا خیلی مسخرست...10هزارتا تلفات دادم یارو رو فارم کردم زدم جمعیتشو از 600به 400رسوندم برام حذف اکانت میکنه..توی سور 14 نزدیک 5نفر یا بیشتر خذف اکانت کردم....آقای مدیر محترم لدفا به پشتیبانی بگید یک کاری به حال این حذف اکانت بکنن...خودم توی اس16فارم شدم ولی بازم میریم منابع و انبارمو ارتقاع میدم تا بقیه بیشتر غارت کنن..خیلی مسخرست تا یک نفر فارم میشه سریع حذف اکانت میکنه:x...بچها شما ها هم یخ چندتا چیز بگید بدونن فقط من ازین حذف اکانت بدم نمیاد:evil:
ببخشید میدونم ازین پستا خیلی تکراریه ولی بخـــدا خیلی مسخرست...10هزارتا تلفات دادم یارو رو فارم کردم زدم جمعیتشو از 600به 400رسوندم برام حذف اکانت میکنه..توی سور 14 نزدیک 5نفر یا بیشتر خذف اکانت کردم....آقای مدیر محترم لدفا به پشتیبانی بگید یک کاری به حال این حذف اکانت بکنن...خودم توی اس16فارم شدم ولی بازم میریم منابع و انبارمو ارتقاع میدم تا بقیه بیشتر غارت کنن..خیلی مسخرست تا یک نفر فارم میشه سریع حذف اکانت میکنه...بچها شما ها هم یخ چندتا چیز بگید بدونن فقط من ازین حذف اکانت بدم نمیاد
شما اگه هر روز به خونت دزد بزنه خسته نمیشی ؟؟؟؟!!!!
مال خودش هست اختیارش رو داره
الان مقصد های دلخواه من از 600 نفر 100 تاشون حذفیدن ومن ناراحت نشدم
این یک بازی هست نه واقعیت
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]سرور 15[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]ببخشید میدونم ازین پستا خیلی تکراریه ولی بخـــدا خیلی مسخرست...10هزارتا تلفات دادم یارو رو فارم کردم زدم جمعیتشو از 600به 400رسوندم برام حذف اکانت میکنه..توی سور 14 نزدیک 5نفر یا بیشتر خذف اکانت کردم....آقای مدیر محترم لدفا به پشتیبانی بگید یک کاری به حال این حذف اکانت بکنن...خودم توی اس16فارم شدم ولی بازم میریم منابع و انبارمو ارتقاع میدم تا بقیه بیشتر غارت کنن..خیلی مسخرست تا یک نفر فارم میشه سریع حذف اکانت میکنه:x...بچها شما ها هم یخ چندتا چیز بگید بدونن فقط من ازین حذف اکانت بدم نمیاد:evil:[/div][/quote]
الان مقصد های دلخواه من از 600 نفر 100 تاشون حذفیدن ومن ناراحت نشدم :geek:
[/div][/quote]
این یک بازی هست نه واقعیت
من زدم یک اتحادو فارم کردم 500000 کشته دادم
بعد همشون حذف اکانت کردن همشونم جمعیتشون دور و بر 40000 بود
حالا عیب نداره تو مهاجمین که رتبه ام رفت بالا
تازه مدال هجومی هم گرفتم
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
من زدم یک اتحادو فارم کردم 500000 کشته دادم
بعد همشون حذف اکانت کردن همشونم جمعیتشون دور و بر 40000 بود
:mrgreen: حالا عیب نداره تو مهاجمین که رتبه ام رفت بالا
تازه مدال هجومی هم گرفتم
بارو کن خوتدو حلق اویز کنی هم این قابلیتو بر نمیردان
این مطلب در 1392/05/10 08:09:01 نوشته شده است و در 1392/05/10 08:09:17 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]ببخشید میدونم ازین پستا خیلی تکراریه ولی بخـــدا خیلی مسخرست...10هزارتا تلفات دادم یارو رو فارم کردم زدم جمعیتشو از 600به 400رسوندم برام حذف اکانت میکنه..توی سور 14 نزدیک 5نفر یا بیشتر خذف اکانت کردم....آقای مدیر محترم لدفا به پشتیبانی بگید یک کاری به حال این حذف اکانت بکنن...خودم توی اس16فارم شدم ولی بازم میریم منابع و انبارمو ارتقاع میدم تا بقیه بیشتر غارت کنن..خیلی مسخرست تا یک نفر فارم میشه سریع حذف اکانت میکنه:x...بچها شما ها هم یخ چندتا چیز بگید بدونن فقط من ازین حذف اکانت بدم نمیاد:evil:[/div][/quote]
بارو کن خوتدو حلق اویز کنی هم این قابلیتو بر نمیردان
الان مقصد های دلخواه من از 600 نفر 100 تاشون حذفیدن ومن ناراحت نشدم
خب بهت دزد بزنه شما می تونی خونتو حذف کنی؟
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
[quote][div][b]سرور 15[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]ببخشید میدونم ازین پستا خیلی تکراریه ولی بخـــدا خیلی مسخرست...10هزارتا تلفات دادم یارو رو فارم کردم زدم جمعیتشو از 600به 400رسوندم برام حذف اکانت میکنه..توی سور 14 نزدیک 5نفر یا بیشتر خذف اکانت کردم....آقای مدیر محترم لدفا به پشتیبانی بگید یک کاری به حال این حذف اکانت بکنن...خودم توی اس16فارم شدم ولی بازم میریم منابع و انبارمو ارتقاع میدم تا بقیه بیشتر غارت کنن..خیلی مسخرست تا یک نفر فارم میشه سریع حذف اکانت میکنه:x...بچها شما ها هم یخ چندتا چیز بگید بدونن فقط من ازین حذف اکانت بدم نمیاد:evil:[/div][/quote]
الان مقصد های دلخواه من از 600 نفر 100 تاشون حذفیدن ومن ناراحت نشدم :geek:
[/div][/quote]
خب بهت دزد بزنه شما می تونی خونتو حذف کنی؟
خیلی بده بابا اینجوری در حق ما ظلم میشه مولتی بازا حال می کنن یکی رو فارم میکنی اولین کاری که می کنن یه پیام میدن بخشیدی بخشیدی نبخشیدی حذف اکانت بخدا هر روز میرم می بینم همسایه هام کم شدن
این مطلب در 1392/05/10 19:31:12 نوشته شده است و در 1392/05/10 19:32:21 ویرایش شده است .
خیلی بده بابا اینجوری در حق ما ظلم میشه مولتی بازا حال می کنن یکی رو فارم میکنی اولین کاری که می کنن یه پیام میدن بخشیدی بخشیدی نبخشیدی حذف اکانت بخدا هر روز میرم می بینم همسایه هام کم شدن:(
من بدبخت هم یه یارو که اسمش mini.markopolo بود رو فارم کردم حذف کرد 15000تلفات
البته قبلان فارمش بودم
من بدبخت هم یه یارو که اسمش بود رو فارم کردم حذف کرد ۱۲۰۰۰تلفات
البته قبلان فارمش بودم
نمیدونم کی زده بودتش شهر اولش فارم بود منم سؤ استفاده کردم
این تراوین چه شاخی شدم اوه اوه همه بیاید بازی کنیم
رتبه ۱جدول هستم تو تاپ ۱۰هم تو همه رتبه
من بدبخت هم یه یارو که اسمش mini.markopolo بود رو فارم کردم حذف کرد 15000تلفات
البته قبلان فارمش بودم
من بدبخت هم یه یارو که اسمش بود رو فارم کردم حذف کرد ۱۲۰۰۰تلفات
البته قبلان فارمش بودم
نمیدونم کی زده بودتش شهر اولش فارم بود منم سؤ استفاده کردم:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.