راست میگه موردیه که حالا باید روش یه راه کاری بزارن که هرکی فارم شد حذف نکنه مثلا اگه x مقدار کاهش جمعیت داشت دیگه حذف نتونه بکنه البته مثال ها خودمم 50 تا فارمام حذف کردن از 200تا تو اس16 وقتی میزنه اکانت غیر فعال مو دماغ ادم سیخ میشه من که یه فاته نسار همه یه سربازای جان بر کفم که سر فارم کردن میرن میدم صفا کنن
راست میگه موردیه که حالا باید روش یه راه کاری بزارن که هرکی فارم شد حذف نکنه مثلا اگه x مقدار کاهش جمعیت داشت دیگه حذف نتونه بکنه البته مثال ها ;) خودمم 50 تا فارمام حذف کردن از 200تا تو اس16 وقتی میزنه اکانت غیر فعال مو دماغ ادم سیخ میشه من که یه فاته نسار همه یه سربازای جان بر کفم که سر فارم کردن میرن میدم صفا کنن:)
در ضمن ، 3 روز طول میکشه تا اکانت طرفت حذف شه ، تو این مدت میتونی بیشتر از اندازه تلافتت غارت کنی
اگه لقمه بزرگ تر از دهنتون نگیرین مشکلی پیش نمیاد ، تو همون 3 روزز خیلی بیشتر از تلافتتون غارت میکنین
داداش مثلا این موقع تو سرور 15 بخوای یکی رو فارم کنی یه نفر ضعیف
با دژکوب و 100 هزار همر بری 11 هزار تا تلفات میدی این 11 هزار رو چجوری در بیاریم؟3 حالا میگیم 4 روز چون 1 روز اصرار میکنه اگه ولش نکنی میزنه حذف
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]در ضمن ، 3 روز طول میکشه تا اکانت طرفت حذف شه ، تو این مدت میتونی بیشتر از اندازه تلافتت غارت کنی
اگه لقمه بزرگ تر از دهنتون نگیرین مشکلی پیش نمیاد ، تو همون 3 روزز خیلی بیشتر از تلافتتون غارت میکنین :roll:
[/div][/quote]
داداش مثلا این موقع تو سرور 15 بخوای یکی رو فارم کنی یه نفر ضعیف:|
با دژکوب و 100 هزار همر بری 11 هزار تا تلفات میدی این 11 هزار رو چجوری در بیاریم؟3 حالا میگیم 4 روز چون 1 روز اصرار میکنه اگه ولش نکنی میزنه حذف
ببخشید میدونم ازین پستا خیلی تکراریه ولی بخـــدا خیلی مسخرست...10هزارتا تلفات دادم یارو رو فارم کردم زدم جمعیتشو از 600به 400رسوندم برام حذف اکانت میکنه..توی سور 14 نزدیک 5نفر یا بیشتر خذف اکانت کردم....آقای مدیر محترم لدفا به پشتیبانی بگید یک کاری به حال این حذف اکانت بکنن...خودم توی اس16فارم شدم ولی بازم میریم منابع و انبارمو ارتقاع میدم تا بقیه بیشتر غارت کنن..خیلی مسخرست تا یک نفر فارم میشه سریع حذف اکانت میکنه...بچها شما ها هم یخ چندتا چیز بگید بدونن فقط من ازین حذف اکانت بدم نمیاد
بارو کن خوتدو حلق اویز کنی هم این قابلیتو بر نمیردان
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]ببخشید میدونم ازین پستا خیلی تکراریه ولی بخـــدا خیلی مسخرست...10هزارتا تلفات دادم یارو رو فارم کردم زدم جمعیتشو از 600به 400رسوندم برام حذف اکانت میکنه..توی سور 14 نزدیک 5نفر یا بیشتر خذف اکانت کردم....آقای مدیر محترم لدفا به پشتیبانی بگید یک کاری به حال این حذف اکانت بکنن...خودم توی اس16فارم شدم ولی بازم میریم منابع و انبارمو ارتقاع میدم تا بقیه بیشتر غارت کنن..خیلی مسخرست تا یک نفر فارم میشه سریع حذف اکانت میکنه:x...بچها شما ها هم یخ چندتا چیز بگید بدونن فقط من ازین حذف اکانت بدم نمیاد:evil:[/div][/quote]
بارو کن خوتدو حلق اویز کنی هم این قابلیتو بر نمیردان[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
دلش میخواد منم باشم حذف میکنم البته یه بار میخواستم ولی به خاطر سابقه تو انجمن هم که شده حذف نکردم.خوش به حال اونایی که الان دارن منو غارت میکنن.منابعم 15 بود.
دلش میخواد منم باشم حذف میکنم البته یه بار میخواستم ولی به خاطر سابقه تو انجمن هم که شده حذف نکردم.خوش به حال اونایی که الان دارن منو غارت میکنن.منابعم 15 بود.
ببخشید میدونم ازین پستا خیلی تکراریه ولی بخـــدا خیلی مسخرست...10هزارتا تلفات دادم یارو رو فارم کردم زدم جمعیتشو از 600به 400رسوندم برام حذف اکانت میکنه..توی سور 14 نزدیک 5نفر یا بیشتر خذف اکانت کردم....آقای مدیر محترم لدفا به پشتیبانی بگید یک کاری به حال این حذف اکانت بکنن...خودم توی اس16فارم شدم ولی بازم میریم منابع و انبارمو ارتقاع میدم تا بقیه بیشتر غارت کنن..خیلی مسخرست تا یک نفر فارم میشه سریع حذف اکانت میکنه...بچها شما ها هم یخ چندتا چیز بگید بدونن فقط من ازین حذف اکانت بدم نمیاد
شما اگه هر روز به خونت دزد بزنه خسته نمیشی ؟؟؟؟!!!!
مال خودش هست اختیارش رو داره
الان مقصد های دلخواه من از 600 نفر 100 تاشون حذفیدن ومن ناراحت نشدم
خب بهت دزد بزنه شما می تونی خونتو حذف کنی؟
فرقش با خونه اینه که اینبازیه
از من بترس چون تازه بازیو بلد شدم خدایی خوشت اومد تشکرو بزن
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]سرور 15[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]ببخشید میدونم ازین پستا خیلی تکراریه ولی بخـــدا خیلی مسخرست...10هزارتا تلفات دادم یارو رو فارم کردم زدم جمعیتشو از 600به 400رسوندم برام حذف اکانت میکنه..توی سور 14 نزدیک 5نفر یا بیشتر خذف اکانت کردم....آقای مدیر محترم لدفا به پشتیبانی بگید یک کاری به حال این حذف اکانت بکنن...خودم توی اس16فارم شدم ولی بازم میریم منابع و انبارمو ارتقاع میدم تا بقیه بیشتر غارت کنن..خیلی مسخرست تا یک نفر فارم میشه سریع حذف اکانت میکنه:x...بچها شما ها هم یخ چندتا چیز بگید بدونن فقط من ازین حذف اکانت بدم نمیاد:evil:[/div][/quote]
شما اگه هر روز به خونت دزد بزنه خسته نمیشی ؟؟؟؟!!!!
مال خودش هست اختیارش رو داره
الان مقصد های دلخواه من از 600 نفر 100 تاشون حذفیدن ومن ناراحت نشدم :geek:
[/div][/quote]
خب بهت دزد بزنه شما می تونی خونتو حذف کنی؟[/div][/quote]
فرقش با خونه اینه که اینبازیه :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
سلام اقای مدیر من یه سوالی درباره ی دعوت نامه دارم لطفا کمکم کنید من برای هرکی دعوت نامه میفرستم اسا یا جوابمو نمیده یا اسا برای هکی میفرستم قبول نمیکنه باید چیکار کنم؟
سلام اقای مدیر من یه سوالی درباره ی دعوت نامه دارم لطفا کمکم کنید:( من برای هرکی دعوت نامه میفرستم اسا یا جوابمو نمیده یا اسا برای هکی میفرستم قبول نمیکنه باید چیکار کنم؟:ugeek:
سلام اقای مدیر من یه سوالی درباره ی دعوت نامه دارم لطفا کمکم کنید من برای هرکی دعوت نامه میفرستم اسا یا جوابمو نمیده یا اسا برای هکی میفرستم قبول نمیکنه باید چیکار کنم؟
چه ربطی به مدیر داره؟
شما لابد اتحاد کوچیکی دارید و برای بازیکنای بزرگ و قوی دعوت نامه میفرستید خوب معلومه که تایید نمیکنن
دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت
یک موی ندانست ولی موی شکافت
[quote][div][b]arian ph[/b][/div][div]سلام اقای مدیر من یه سوالی درباره ی دعوت نامه دارم لطفا کمکم کنید:( من برای هرکی دعوت نامه میفرستم اسا یا جوابمو نمیده یا اسا برای هکی میفرستم قبول نمیکنه باید چیکار کنم؟:ugeek:[/div][/quote]
:lol: چه ربطی به مدیر داره؟
شما لابد اتحاد کوچیکی دارید و برای بازیکنای بزرگ و قوی دعوت نامه میفرستید خوب معلومه که تایید نمیکنن;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.