zsedcl
king.thc
zsedcl
king.thc
سلام دوستان من یک آبادی رو از نوع (گندم/سنگ) تسخیر کردم اما سوالم اینجاست که میتونم تمام نیروهای متخصص رو از نوع منجم بفرستم؟ یعنی 2.5% هم به گندم هم به سنگم اضافه میشه یا اینکه حتمآ باید نیروی متخصص از نوع کشاورز و معمار بفرستم؟
ارسال منجم به تنهایی تو ابادی به هیچ دردی نمیخوره هر منجم 20 در صد تولیداتی که از ابادی در میاد افزایش میده مثلا اگه یدونه معمار بفرستی 100 تا به تولید منابع اضافه میکنه منجم 20 درصد از اون 100 تا افزایش میده
مرسی و یه سوال دیگه
از کجا میتونم بفهمم که نیروهام چقدر به منابع اضافه میکنند
فرمولی داره یا جایی هست که نشون میده؟
هر متخصص 5 دصد تولیید منابعت رو افزایش میده و هر منجم 20 درصد تولیداتی که از ابادی در میاری مثلا اگه تولید اهن 10 هزار 10 تا صنعتگر بفرستی به یه ابادی اهن 5 هزار تا افزایش میده تولیدات رو
داداش اشتباه نمیکنی؟ مگه میشه بیشتر از 3 تا از یک متخصص فرستاد؟
یعنی نمیگم نمیشه ها ولی اگر هم بفرستی تاثیری نداره.
برای اینکه بیشترین افزایش رو داشته باشی. تو آبادی هایی که یک منبع دارن:
3 تا متخصص مربوط به اون نوع منبع بفرست و 3 تا هم منجم اینجوری 75% تولید اون منبعت زیاد میشه
برای آبادی هایی که 2 تا منبع دارن:
2 تا متخصص از منبع اول+2 تا متخصص از نوع دوم + 2 تا منجم بفرستی 50% jتولید هر کدوم از اون 2 منبعت زیاد میشه.
این چیزیه که وقتی راهنما رو خوندم متوجه شدم. بازم دوستان اگه اشتباه میکنم تصحیح کنین.
فعلا s16 بازی میکنم...
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]king.thc[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]king.thc[/b][/div][div]سلام دوستان من یک آبادی رو از نوع (گندم/سنگ) تسخیر کردم اما سوالم اینجاست که میتونم تمام نیروهای متخصص رو از نوع منجم بفرستم؟ یعنی 2.5% هم به گندم هم به سنگم اضافه میشه یا اینکه حتمآ باید نیروی متخصص از نوع کشاورز و معمار بفرستم؟[/div][/quote]
ارسال منجم به تنهایی تو ابادی به هیچ دردی نمیخوره هر منجم 20 در صد تولیداتی که از ابادی در میاد افزایش میده مثلا اگه یدونه معمار بفرستی 100 تا به تولید منابع اضافه میکنه منجم 20 درصد از اون 100 تا افزایش میده[/div][/quote]
مرسی و یه سوال دیگه
از کجا میتونم بفهمم که نیروهام چقدر به منابع اضافه میکنند
فرمولی داره یا جایی هست که نشون میده؟[/div][/quote]
هر متخصص 5 دصد تولیید منابعت رو افزایش میده و هر منجم 20 درصد تولیداتی که از ابادی در میاری مثلا اگه تولید اهن 10 هزار 10 تا صنعتگر بفرستی به یه ابادی اهن 5 هزار تا افزایش میده تولیدات رو
[/div][/quote]
داداش اشتباه نمیکنی؟ مگه میشه بیشتر از 3 تا از یک متخصص فرستاد؟
یعنی نمیگم نمیشه ها ولی اگر هم بفرستی تاثیری نداره.
برای اینکه بیشترین افزایش رو داشته باشی. تو آبادی هایی که یک منبع دارن:
3 تا متخصص مربوط به اون نوع منبع بفرست و 3 تا هم منجم اینجوری 75% تولید اون منبعت زیاد میشه
برای آبادی هایی که 2 تا منبع دارن:
2 تا متخصص از منبع اول+2 تا متخصص از نوع دوم + 2 تا منجم بفرستی 50% jتولید هر کدوم از اون 2 منبعت زیاد میشه.
این چیزیه که وقتی راهنما رو خوندم متوجه شدم. بازم دوستان اگه اشتباه میکنم تصحیح کنین.