king.thcgha3edakawesome_trzsedclking.thczsedclking.thcسلام دوستان من یک آبادی رو از نوع (گندم/سنگ) تسخیر کردم اما سوالم اینجاست که میتونم تمام نیروهای متخصص رو از نوع منجم بفرستم؟ یعنی 2.5% هم به گندم هم به سنگم اضافه میشه یا اینکه حتمآ باید نیروی متخصص از نوع کشاورز و معمار بفرستم؟
ارسال منجم به تنهایی تو ابادی به هیچ دردی نمیخوره هر منجم 20 در صد تولیداتی که از ابادی در میاد افزایش میده مثلا اگه یدونه معمار بفرستی 100 تا به تولید منابع اضافه میکنه منجم 20 درصد از اون 100 تا افزایش میده
مرسی و یه سوال دیگه
از کجا میتونم بفهمم که نیروهام چقدر به منابع اضافه میکنند
فرمولی داره یا جایی هست که نشون میده؟
هر متخصص 5 دصد تولیید منابعت رو افزایش میده و هر منجم 20 درصد تولیداتی که از ابادی در میاری مثلا اگه تولید اهن 10 هزار 10 تا صنعتگر بفرستی به یه ابادی اهن 5 هزار تا افزایش میده تولیدات رو
داداش اشتباه نمیکنی؟ مگه میشه بیشتر از 3 تا از یک متخصص فرستاد؟
یعنی نمیگم نمیشه ها ولی اگر هم بفرستی تاثیری نداره.
برای اینکه بیشترین افزایش رو داشته باشی. تو آبادی هایی که یک منبع دارن:
3 تا متخصص مربوط به اون نوع منبع بفرست و 3 تا هم منجم اینجوری 75% تولید اون منبعت زیاد میشه
برای آبادی هایی که 2 تا منبع دارن:
2 تا متخصص از منبع اول+2 تا متخصص از نوع دوم + 2 تا منجم بفرستی 50% jتولید هر کدوم از اون 2 منبعت زیاد میشه.
این چیزیه که وقتی راهنما رو خوندم متوجه شدم. بازم دوستان اگه اشتباه میکنم تصحیح کنین.
اشتباست
خوب درستش چیه؟
من واسه یه آبادی با ذخایر گندم/سنگ چندتا نیرو و از چه نوع متخصصی بفرستم؟
بفرما اینو یکی از بچه ها نوشته کامل و درست ....
raminfaدوست گرامی ، شاید به قول عزیزان کمی زیادی توضیح میدم ولی بحث این دهکوره ها رو کامل اینجا برات باز میکنم .
1 - تسخیر آبادی : اگر در سرور تجربه زیادی نداری و نمیدونی با چقدر سرباز باید تسخیرشون کنی دو راه پیشروت هست :
الف ) ببینی چه کسی آبادی تسخیر کرده و ازش سوال کنی چقدر نیرو توشون بوده و با چقدر نیرو حمله کرده و چه تعداد تلفات داده . بر اساس تلفاتی که داده میتونی نتیجه بگیری که تعداد جنگنده هات برای حمله مناسبه و ارزش داره برای تسخیر که تلفات بدی یا باید کمی صبر کنی برای افزایش قدرتت .
ب ) جاسوسی کنی از آبادی . که احتمالا در اوایل سرور هنوز فرصت نکردی تعداد مناسبی جاسوس بسازی و گزینه الف مناسبتر میاد .
تذکر : در زمان تسخیر باید یک قهرمان در ارتشت باشه که زنده برگرده ( حداقل )
2 - فرستادن متخصص :
دو جور آبادی داریم . آبادی های تک محصوله ( مثل سنگ ) و آبادیهای دو محصوله ( مثل سنگ - گندم ).
تک محصوله حداکثر 75 درصد تولید منبع مربوطه رو بالا میبره و دو محصوله ، از هر محصول 50 درصد ( دو تا 50 درصدی میشه )
هر متخصص 5 درصد تولید اون منبع رو بالا میبره و هر منجم 20 درصد کارایی اون متخصص رو افزایش میده .
پس برای تک محصوله ای مثل سنگ شما باید :
15 = 5 / 75
تعداد 15 مهمار ( که مربوط به سنگه ) به اون آبادی بفرستی .
و برای دو محصوله مثل سنگ - گندم :
10 = 5 / 50
تعداد 10 معمار ( برای سنگ ) و 10 کشاورز ( برای گندم ) بفرستی .
حالا روش دومی وجود داره . چون منجم به تعداد زیاد در سرور ها وجود داره و متخصص های دیگه مخصوصا نجار کمه ، میتونی برای صرفجویی متخصص از تعداد زیر استفاده کنی :
چون هر منجم به اندازه 20 درصد هر متخصص عمل میکنه میشه 0.2 هر تخصص . پس اگر 5 متخصص جایی داشته باشی و یک منجم انگار 6 متخصص داری :
6 = ( 5 * 0.2 ) + 5
با این تفاسیر اگر در دهکده تک محصوله مثلا چوب 7 نجار بفرستی و 6 منجم ( به جای 15 نجار ) میشه :
15.4 = ( 7 * 0.2 * 6 ) + 7
که انگار به جای 15 نجار ، 15.4 نجار فرستادی و از سرش هم زیادیه ...
به همین روش برای آبادی دو محصوله مثلا آهن - گندم تعداد زیر رو بفرست :
5 صنعتگر ، 5 کشاورز ، 5 منجم
فقط برای ارسال متخصص به نوع آبادی توجه کن
موفق و پیروز باشی .
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار