سلام. بهتره با چقدر جاسوس ازشون جاسوسی کنیم و بهتره با چقدر حمله کنیم بهشون؟ممنون
بستگی به سرور داره.ولی فکر کنم 200 یا 300تا کافی باشه (بعضی آبادی ها خیلی ضعیف اند و با 20جاسوس هم میشه ولی بعضیا جاسوس های بیشتری دارند)
inera@att.net
[quote][div][b]جنگنده[/b][/div][div]سلام. بهتره با چقدر جاسوس ازشون جاسوسی کنیم و بهتره با چقدر حمله کنیم بهشون؟ممنون[/div][/quote]
بستگی به سرور داره.ولی فکر کنم 200 یا 300تا کافی باشه (بعضی آبادی ها خیلی ضعیف اند و با 20جاسوس هم میشه ولی بعضیا جاسوس های بیشتری دارند)
بستگی به زمان بازی هم داره
یعنی اگه اوایل بازی باشه نیرو های کمتری دارن نسبت به اواخر بازی
مثلا من خودم یه بار اوایل بازی با 5 تا جاسوس ازشون جاسوسی کردم و دیدم اصلا جاسوس ندارن توی ابادیشون
سرور 28 رو که نتونستم واسه مشکلات . این سرور هم رفت. سرورای بعدی رو هم واسه کنکور نمیتونم
پس بعد از زن گرفنم میام
بستگی به زمان بازی هم داره
یعنی اگه اوایل بازی باشه نیرو های کمتری دارن نسبت به اواخر بازی
مثلا من خودم یه بار اوایل بازی با 5 تا جاسوس ازشون جاسوسی کردم و دیدم اصلا جاسوس ندارن توی ابادیشون
سلام. بهتره با چقدر جاسوس ازشون جاسوسی کنیم و بهتره با چقدر حمله کنیم بهشون؟ممنون توسرور 15
اگه تازه شروع کردی حداکثر 10 تا جاسوس تو آبادی های اطرافت هست. با چندتا بیشتر بزنی کافیه. نیرو هم که جاسوسی کردی میتونی شبیه ساز بزنی ببینی با چقدر بزنی تلفات کمتر میدی. حواست باشه با نیرو کم اتک نده چون تلفاتت زیاد میشه.
فعلا s16 بازی میکنم...
[quote][div][b]جنگنده[/b][/div][div]سلام. بهتره با چقدر جاسوس ازشون جاسوسی کنیم و بهتره با چقدر حمله کنیم بهشون؟ممنون توسرور 15[/div][/quote]
اگه تازه شروع کردی حداکثر 10 تا جاسوس تو آبادی های اطرافت هست. با چندتا بیشتر بزنی کافیه. نیرو هم که جاسوسی کردی میتونی شبیه ساز بزنی ببینی با چقدر بزنی تلفات کمتر میدی. حواست باشه با نیرو کم اتک نده چون تلفاتت زیاد میشه.
سلام. بهتره با چقدر جاسوس ازشون جاسوسی کنیم و بهتره با چقدر حمله کنیم بهشون؟ممنون توسرور 15
hameye jasosat
hameye sarbazat
لطفا فارسی بنویس
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]جنگنده[/b][/div][div]سلام. بهتره با چقدر جاسوس ازشون جاسوسی کنیم و بهتره با چقدر حمله کنیم بهشون؟ممنون توسرور 15[/div][/quote]
hameye jasosat
hameye sarbazat [/div][/quote]
لطفا فارسی بنویس:arrow:
hameye jasosat
hameye sarbazat
لطفا فارسی بنویس
چرا؟
اول چون قانون انجمن اینو میگه
دوم اینکه من زورم میاد بخونم
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]nnaasseerr[/b][/div][div][quote][div][b]جنگنده[/b][/div][div]سلام. بهتره با چقدر جاسوس ازشون جاسوسی کنیم و بهتره با چقدر حمله کنیم بهشون؟ممنون توسرور 15[/div][/quote]
hameye jasosat
hameye sarbazat [/div][/quote]
لطفا فارسی بنویس:arrow:[/div][/quote]
چرا؟[/div][/quote]
اول چون قانون انجمن اینو میگه :arrow:
دوم اینکه من زورم میاد بخونم:D
من چند وقت پیش تو سرور 14 به یه آبادی بدون جاسوسس با 5000تا نیزهدار 500تا شوالیه و 3 تا قهرمان حمله کردم همگی به فنا رفتن
داداش شما خیلی بد شانسی
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]من چند وقت پیش تو سرور 14 به یه آبادی بدون جاسوسس با 5000تا نیزهدار 500تا شوالیه و 3 تا قهرمان حمله کردم همگی به فنا رفتن:lol:[/div][/quote]
داداش شما خیلی بد شانسی:roll:
من چند وقت پیش تو سرور 14 به یه آبادی بدون جاسوسس با 5000تا نیزهدار 500تا شوالیه و 3 تا قهرمان حمله کردم همگی به فنا رفتن
داداش شما خیلی بد شانسی
من تو سرور 9 با 90000 سرباز و 5 قهرمان به یک ابادی حمله کردم همش فنا شد
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]alish5544[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]من چند وقت پیش تو سرور 14 به یه آبادی بدون جاسوسس با 5000تا نیزهدار 500تا شوالیه و 3 تا قهرمان حمله کردم همگی به فنا رفتن:lol:[/div][/quote]
داداش شما خیلی بد شانسی:roll:[/div][/quote]
:lol: من تو سرور 9 با 90000 سرباز و 5 قهرمان به یک ابادی حمله کردم همش فنا شد:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.