سلام. بهتره با چقدر جاسوس ازشون جاسوسی کنیم و بهتره با چقدر حمله کنیم بهشون؟ممنون توسرور 15
هر چه قدر بیشتر کم تر هم تلفات میدی ...........
همیشه جاسوسی کن متفاوته تعداددشون
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]جنگنده[/b][/div][div]سلام. بهتره با چقدر جاسوس ازشون جاسوسی کنیم و بهتره با چقدر حمله کنیم بهشون؟ممنون توسرور 15[/div][/quote]
همیشه جاسوسی کن متفاوته تعداددشون:)
سلام. بهتره با چقدر جاسوس ازشون جاسوسی کنیم و بهتره با چقدر حمله کنیم بهشون؟ممنون توسرور 15
منظورت از رید کال چیه؟
همیشه جاسوسی کن متفاوته تعداددشون
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]جنگنده[/b][/div][div]سلام. بهتره با چقدر جاسوس ازشون جاسوسی کنیم و بهتره با چقدر حمله کنیم بهشون؟ممنون توسرور 15[/div][/quote]
منظورت از رید کال چیه؟
همیشه جاسوسی کن متفاوته تعداددشون:)[/div][/quote]
یکی به من میگه رید کال چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رایدکال مکانیه که میری برای گفتگوی صوتی یا نوشتاری با بقیه . میتونی روم خصوصی بسازی یا بری به روم دوستانت و با خیال راحت و بدون مزاحم صحبت کنی .
[quote][div][b]alish5544[/b][/div][div]یکی به من میگه رید کال چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
رایدکال مکانیه که میری برای گفتگوی صوتی یا نوشتاری با بقیه . میتونی روم خصوصی بسازی یا بری به روم دوستانت و با خیال راحت و بدون مزاحم صحبت کنی .
نه یه دلیل دیگه هم داره اونم اینه که حتما آبادیه یه چیزی داره که این همه نیرو به فنا رفتن.
من خودم با 20 هزار کماندار و 5 هزار شوالیه به یه آبادی حمله کردم 4 هزار تا تلفات دادم.
در عوض امتیاز حجومیم شد 47000 تا
tnt6666
alish5544
سعید 2013
من چند وقت پیش تو سرور 14 به یه آبادی بدون جاسوسس با 5000تا نیزهدار 500تا شوالیه و 3 تا قهرمان حمله کردم همگی به فنا رفتن
داداش شما خیلی بد شانسی
من تو سرور 9 با 90000 سرباز و 5 قهرمان به یک ابادی حمله کردم همش فنا شد
نه یه دلیل دیگه هم داره اونم اینه که حتما آبادیه یه چیزی داره که این همه نیرو به فنا رفتن.
من خودم با 20 هزار کماندار و 5 هزار شوالیه به یه آبادی حمله کردم 4 هزار تا تلفات دادم.
در عوض امتیاز حجومیم شد 47000 تا[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]alish5544[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]من چند وقت پیش تو سرور 14 به یه آبادی بدون جاسوسس با 5000تا نیزهدار 500تا شوالیه و 3 تا قهرمان حمله کردم همگی به فنا رفتن:lol:[/div][/quote]
داداش شما خیلی بد شانسی:roll:[/div][/quote]
:lol: من تو سرور 9 با 90000 سرباز و 5 قهرمان به یک ابادی حمله کردم همش فنا شد:lol:[/div][/quote]
بستگی به ابادیشداره بعضیا بد جور نیرو دارن من به یه ابادی که کلا 10 تا نیرو داشت با 1239 نیزه دار سطح حمله 15 و دفاع 19 حمله کردم همشون مرد
کم چاخان بگو
من emperatoor11 هستم که چند وقت پیش مسدود شده بودم
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]بستگی به ابادیشداره بعضیا بد جور نیرو دارن من به یه ابادی که کلا 10 تا نیرو داشت با 1239 نیزه دار سطح حمله 15 و دفاع 19 حمله کردم همشون مرد[/div][/quote]
کم چاخان بگو:lol:
بستگی به ابادیشداره بعضیا بد جور نیرو دارن من به یه ابادی که کلا 10 تا نیرو داشت با 1239 نیزه دار سطح حمله 15 و دفاع 19 حمله کردم همشون مرد
کم چاخان بگو
خودتچاخان نگو
Admin
[quote][div][b]lord armin2[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]بستگی به ابادیشداره بعضیا بد جور نیرو دارن من به یه ابادی که کلا 10 تا نیرو داشت با 1239 نیزه دار سطح حمله 15 و دفاع 19 حمله کردم همشون مرد[/div][/quote]
کم چاخان بگو:lol:[/div][/quote]
خودتچاخان نگو:mrgreen::mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.