داداش ما داشتیم پست می دادیم مهم بالا وسط پست لنگر نداز تو رو خدا ادامه تایپک تایم ارشو کتیبه
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]پستو عوض کردم[/div][/quote]
داداش ما داشتیم پست می دادیم مهم بالا وسط پست لنگر نداز تو رو خدا ادامه تایپک تایم ارشو کتیبه
یعنی کساییه دیگه حقپست دادن ندارن و شما شاه انجمنی باید پستت بالا باشه چه چیزا
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]پستو عوض کردم[/div][/quote]
داداش ما داشتیم پست می دادیم مهم بالا وسط پست لنگر نداز تو رو خدا ادامه تایپک تایم ارشو کتیبه [/div][/quote]
یعنی کساییه دیگه حقپست دادن ندارن و شما شاه انجمنی باید پستت بالا باشه چه چیزا:twisted::twisted::evil::evil::x
بابا ول تو رو به خدا ما داشتیم درباره یه چیز مهم حرف خیر سرمون نه اتفاقا نمی دونم چرا تا من تاپیک می دم ده تا تاپیک میاد روش
شما تاج سرما شما اقایی
حالال امر تون رو سریع مطرح کنید تا تاپیک نخوابیده
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]پستو عوض کردم[/div][/quote]
داداش ما داشتیم پست می دادیم مهم بالا وسط پست لنگر نداز تو رو خدا ادامه تایپک تایم ارشو کتیبه [/div][/quote]
یعنی کساییه دیگه حقپست دادن ندارن و شما شاه انجمنی باید پستت بالا باشه چه چیزا:twisted::twisted::evil::evil::x[/div][/quote]
بابا ول تو رو به خدا ما داشتیم درباره یه چیز مهم حرف خیر سرمون نه اتفاقا نمی دونم چرا تا من تاپیک می دم ده تا تاپیک میاد روش
شما تاج سرما شما اقایی
شما تاج سرما شما اقایی
امرمو مطرح کردم منتظر پاسخ بچه ها هستم
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]پستو عوض کردم[/div][/quote]
یعنی کساییه دیگه حقپست دادن ندارن و شما شاه انجمنی باید پستت بالا باشه چه چیزا:twisted::twisted::evil::evil::x[/div][/quote]
شما تاج سرما شما اقایی
حالال امر تون رو سریع مطرح کنید تا تاپیک نخوابیده [/div][/quote]
امرمو مطرح کردم منتظر پاسخ بچه ها هستم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.