داداش ما داشتیم پست می دادیم مهم بالا وسط پست لنگر نداز تو رو خدا ادامه تایپک تایم ارشو کتیبه
یعنی کساییه دیگه حقپست دادن ندارن و شما شاه انجمنی باید پستت بالا باشه چه چیزا
بابا ول تو رو به خدا ما داشتیم درباره یه چیز مهم حرف خیر سرمون نه اتفاقا نمی دونم چرا تا من تاپیک می دم ده تا تاپیک میاد روش
شما تاج سرما شما اقایی
حالال امر تون رو سریع مطرح کنید تا تاپیک نخوابیده
امرمو مطرح کردم منتظر پاسخ بچه ها هستم
خوب بچه ها یه چیزی بیگن یادتون رفته چه طوری رو تاپیک ما می زدین حالا یه جیزی بگیننننننن
خواهشا داداش موضعش چی بود خودم بگم بره تموم شه پی کارش
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]پستو عوض کردم[/div][/quote]
داداش ما داشتیم پست می دادیم مهم بالا وسط پست لنگر نداز تو رو خدا ادامه تایپک تایم ارشو کتیبه [/div][/quote]
یعنی کساییه دیگه حقپست دادن ندارن و شما شاه انجمنی باید پستت بالا باشه چه چیزا:twisted::twisted::evil::evil::x[/div][/quote]
بابا ول تو رو به خدا ما داشتیم درباره یه چیز مهم حرف خیر سرمون نه اتفاقا نمی دونم چرا تا من تاپیک می دم ده تا تاپیک میاد روش
شما تاج سرما شما اقایی
حالال امر تون رو سریع مطرح کنید تا تاپیک نخوابیده [/div][/quote]
[/div][/quote]
خوب بچه ها یه چیزی بیگن یادتون رفته چه طوری رو تاپیک ما می زدین حالا یه جیزی بگیننننننن
داداش ما داشتیم پست می دادیم مهم بالا وسط پست لنگر نداز تو رو خدا ادامه تایپک تایم ارشو کتیبه
شما تاج سرما شما اقایی
مگر گنیزه ها چین اونا 1 میل هم بفرستی رو شهرشون بعد همون علامت سوال نشون میده تعداد نیرو هاشو
دربیکرانه زندگی دو چیز افسونم کرداسمان ابی می بینم و میدانم که نیست خدایی که نمی بینم و میدانم ک هست.
دکتر علی شعریتی
[quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]پستو عوض کردم[/div][/quote]
داداش ما داشتیم پست می دادیم مهم بالا وسط پست لنگر نداز تو رو خدا ادامه تایپک تایم ارشو کتیبه [/div][/quote]
یعنی کساییه دیگه حقپست دادن ندارن و شما شاه انجمنی باید پستت بالا باشه چه چیزا:twisted::twisted::evil::evil::x[/div][/quote]
شما تاج سرما شما اقایی
[/div][/quote]
خواهشا داداش موضعش چی بود خودم بگم بره تموم شه پی کارش [/div][/quote]
مگر گنیزه ها چین اونا 1 میل هم بفرستی رو شهرشون بعد همون علامت سوال نشون میده تعداد نیرو هاشو
شما تاج سرما شما اقایی
lمنظورم یه چیز دیگه بدون سرباز برای غارت حالا سربازم کم باشه اشگال نداره
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]hellboy19[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]پستو عوض کردم[/div][/quote]
شما تاج سرما شما اقایی
[/div][/quote]
خواهشا داداش موضعش چی بود خودم بگم بره تموم شه پی کارش [/div][/quote]
[/div][/quote]
lمنظورم یه چیز دیگه بدون سرباز برای غارت حالا سربازم کم باشه اشگال نداره
بچه ها نظرتون راجب گذاشتن یه شهری کامپیوتری برای غارت ما از اونا چیه؟
نه دادا نمی خوام بگم بده ولی منابعش نمیچسبه
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]بچه ها نظرتون راجب گذاشتن یه شهری کامپیوتری برای غارت ما از اونا چیه؟[/div][/quote]
نه دادا نمی خوام بگم بده ولی منابعش نمیچسبه
این بک بازی استراتژیک هست و باید استراتزی داشته باشی
اگه همینطوری برات شهر حاضر و آمده بزارن که غارت کنی که نمیشه
تو بعضی تراوینا یه بازی کن هست خود سرور درستش میکنه اسمش فارمه نیرو نداره میزنیمش
...............
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]این بک بازی استراتژیک هست و باید استراتزی داشته باشی
اگه همینطوری برات شهر حاضر و آمده بزارن که غارت کنی که نمیشه[/div][/quote]
تو بعضی تراوینا یه بازی کن هست خود سرور درستش میکنه اسمش فارمه نیرو نداره میزنیمش
این بک بازی استراتژیک هست و باید استراتزی داشته باشی
اگه همینطوری برات شهر حاضر و آمده بزارن که غارت کنی که نمیشه
اون که نمیشه استراتژی
تو قدیما که امپراطوری ها وجود داشتند هیچ کشوری خودشو تحویل نمی داد واسه فارم و هیچ چیزی فارمی از همون اول وجود نداشت
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]این بک بازی استراتژیک هست و باید استراتزی داشته باشی
تو بعضی تراوینا یه بازی کن هست خود سرور درستش میکنه اسمش فارمه نیرو نداره میزنیمش[/div][/quote]
اون که نمیشه استراتژی
تو قدیما که امپراطوری ها وجود داشتند هیچ کشوری خودشو تحویل نمی داد واسه فارم و هیچ چیزی فارمی از همون اول وجود نداشت
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]این بک بازی استراتژیک هست و باید استراتزی داشته باشی
تو بعضی تراوینا یه بازی کن هست خود سرور درستش میکنه اسمش فارمه نیرو نداره میزنیمش[/div][/quote]
اون که نمیشه استراتژی
تو قدیما که امپراطوری ها وجود داشتند هیچ کشوری خودشو تحویل نمی داد واسه فارم و هیچ چیزی فارمی از همون اول وجود نداشت[/div][/quote]
آره باید خودت آدم باشی غارتشون کنی فارم کامپیوتری بدرد نمی خوره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.