دوستان امروز نوران با منجنیق افتاد ردم
کسی که لیاقت زنده موندن نداشته باشه اینه کسی که به رفیقش خیانت کنه که همه جوره هواشو داشت این مولتی بازه نامرد هم هست در حد چی بگم یه شهرمو صفر کرده خواهشن برید این کد رو یه نگاه بکنید آدمی که ارزش نداشته باشه باید تو دیوار مهمونی بگیره آدم در حد این نامرد ندیده بودم
30043962
...............
کسی که لیاقت زنده موندن نداشته باشه اینه کسی که به رفیقش خیانت کنه که همه جوره هواشو داشت این مولتی بازه نامرد هم هست در حد چی بگم یه شهرمو صفر کرده خواهشن برید این کد رو یه نگاه بکنید آدمی که ارزش نداشته باشه باید تو دیوار مهمونی بگیره :|آدم در حد این نامرد ندیده بودم
30043962
کسی که لیاقت زنده موندن نداشته باشه اینه کسی که به رفیقش خیانت کنه که همه جوره هواشو داشت این مولتی بازه نامرد هم هست در حد چی بگم یه شهرمو صفر کرده خواهشن برید این کد رو یه نگاه بکنید آدمی که ارزش نداشته باشه باید تو دیوار مهمونی بگیره آدم در حد این نامرد ندیده بودم
30043962
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]دوستان امروز نوران با منجنیق افتاد ردم
کسی که لیاقت زنده موندن نداشته باشه اینه کسی که به رفیقش خیانت کنه که همه جوره هواشو داشت این مولتی بازه نامرد هم هست در حد چی بگم یه شهرمو صفر کرده خواهشن برید این کد رو یه نگاه بکنید آدمی که ارزش نداشته باشه باید تو دیوار مهمونی بگیره :|آدم در حد این نامرد ندیده بودم
30043962[/div][/quote]
:o:evil:
30043962
میدونی چقدر با هم رفیق بودیم و این این کارو باهام کرد حیف که احترا میذارم به اتحادای سرور های دیگشون و گرنه آبروشونو میبردم تا دیگه این اتحاد شکل نگیده
...............
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]دوستان امروز نوران با منجنیق افتاد ردم
30043962[/div][/quote]
:o:evil:[/div][/quote]
میدونی چقدر با هم رفیق بودیم و این این کارو باهام کرد حیف که احترا میذارم به اتحادای سرور های دیگشون و گرنه آبروشونو میبردم تا دیگه این اتحاد شکل نگیده
نه کی گفته شایعه فراکنی میکنی؟اگه موسسش حیدر باشه که فقط باید گفت اتحادش عالیه چون سرور13 بودم تو اتحادش
این مطلب در 1392/04/03 12:40:05 نوشته شده است و در 1392/04/03 12:40:23 ویرایش شده است .
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:evil: کلا هرچی نامرده تو وفاداران کردانه[/div][/quote]
نه کی گفته شایعه فراکنی میکنی؟اگه موسسش حیدر باشه که فقط باید گفت اتحادش عالیه چون سرور13 بودم تو اتحادش
با این کارش بهم یه قهرمان توپ تقدیم کرده در صفحه ی 10 برید ببینید نامش به افتخار مسعود گذاشتم سطح دفاع 91 سطح حمله 31 الان 500هزار امتیاز ددف بهم داده فقط 200 هزار لازم دارم بزم تو تاپ 10 حمله های دیگه هم هست که تو دیوار بوده
...............
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:evil: کلا هرچی نامرده تو وفاداران کردانه[/div][/quote]
با این کارش بهم یه قهرمان توپ تقدیم کرده در صفحه ی 10 برید ببینید نامش به افتخار مسعود گذاشتم سطح دفاع 91 سطح حمله 31 الان 500هزار امتیاز ددف بهم داده فقط 200 هزار لازم دارم بزم تو تاپ 10 حمله های دیگه هم هست که تو دیوار بوده
تو سرور 8 من با 3 نفر اول اتحادشون دوست بودم تا کتیبه رو گرفتن ریختن رو شهر های من تو این سرور هم که....
البته حیدر فرق داره
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:evil: کلا هرچی نامرده تو وفاداران کردانه[/div][/quote]
نه کی گفته شایعه فراکنی میکنی؟اگه موسسش حیدر باشه که فقط باید گفت اتحادش عالیه چون سرور13 بودم تو اتحادش[/div][/quote]
:evil: تو سرور 8 من با 3 نفر اول اتحادشون دوست بودم تا کتیبه رو گرفتن ریختن رو شهر های من تو این سرور هم که....
:D البته حیدر فرق داره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.