نه کی گفته شایعه فراکنی میکنی؟اگه موسسش حیدر باشه که فقط باید گفت اتحادش عالیه چون سرور13 بودم تو اتحادش
ولی این اتحادشون معلومه قد آب جوب هم ارزش نداره
...............
[quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:evil: کلا هرچی نامرده تو وفاداران کردانه[/div][/quote]
نه کی گفته شایعه فراکنی میکنی؟اگه موسسش حیدر باشه که فقط باید گفت اتحادش عالیه چون سرور13 بودم تو اتحادش[/div][/quote]
ولی این اتحادشون معلومه قد آب جوب هم ارزش نداره
نه کی گفته شایعه فراکنی میکنی؟اگه موسسش حیدر باشه که فقط باید گفت اتحادش عالیه چون سرور13 بودم تو اتحادش
تو سرور 8 من با 3 نفر اول اتحادشون دوست بودم تا کتیبه رو گرفتن ریختن رو شهر های من تو این سرور هم که....
البته حیدر فرق داره
اتحادمون عمومی کرد لشکرشیو بعدش همه زدن زیر خنده که نوران اومده به یه نفر حمله کرده که 76 هزار تا جمعیتش از من بیشتره ولی رفته تو دیوار
...............
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:evil: کلا هرچی نامرده تو وفاداران کردانه[/div][/quote]
نه کی گفته شایعه فراکنی میکنی؟اگه موسسش حیدر باشه که فقط باید گفت اتحادش عالیه چون سرور13 بودم تو اتحادش[/div][/quote]
:evil: تو سرور 8 من با 3 نفر اول اتحادشون دوست بودم تا کتیبه رو گرفتن ریختن رو شهر های من تو این سرور هم که....
:D البته حیدر فرق داره[/div][/quote]
اتحادمون عمومی کرد لشکرشیو بعدش همه زدن زیر خنده که نوران اومده به یه نفر حمله کرده که 76 هزار تا جمعیتش از من بیشتره ولی رفته تو دیوار :lol::lol:
یعنی قاطی باقالیا کل نیروهای مولتیشو کشتم 80 تا کشاورز هم اسیر کردم
...............
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]چرا حمله کرد؟؟؟؟؟[/div][/quote]
امروز نیرو های مولتیشو فرستادم عید دیدنی قاطی کرد [/div][/quote]
عید دیدنی چیه دیگه؟؟[/div][/quote]
یعنی قاطی باقالیا کل نیروهای مولتیشو کشتم 80 تا کشاورز هم اسیر کردم
تو سرور 8 من با 3 نفر اول اتحادشون دوست بودم تا کتیبه رو گرفتن ریختن رو شهر های من تو این سرور هم که....
البته حیدر فرق داره
اتحادمون عمومی کرد لشکرشیو بعدش همه زدن زیر خنده که نوران اومده به یه نفر حمله کرده که 76 هزار تا جمعیتش از من بیشتره ولی رفته تو دیوار
شکل من قبل قبل لشگرکشی
+
شکل من بعد لشگر کشی مخلوطی از این 2 تا
+
این مطلب در 1392/04/03 12:47:34 نوشته شده است و در 1392/04/03 12:49:24 ویرایش شده است .
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:evil: کلا هرچی نامرده تو وفاداران کردانه[/div][/quote]
:evil: تو سرور 8 من با 3 نفر اول اتحادشون دوست بودم تا کتیبه رو گرفتن ریختن رو شهر های من تو این سرور هم که....
اتحادمون عمومی کرد لشکرشیو بعدش همه زدن زیر خنده که نوران اومده به یه نفر حمله کرده که 76 هزار تا جمعیتش از من بیشتره ولی رفته تو دیوار :lol::lol:[/div][/quote]
شکل من قبل قبل لشگرکشی
:)+:|
شکل من بعد لشگر کشی مخلوطی از این 2 تا
:lol:+:shock:
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div][quote][div][b]kadkhoda[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:evil: کلا هرچی نامرده تو وفاداران کردانه[/div][/quote]
اتحادمون عمومی کرد لشکرشیو بعدش همه زدن زیر خنده که نوران اومده به یه نفر حمله کرده که 76 هزار تا جمعیتش از من بیشتره ولی رفته تو دیوار :lol::lol:[/div][/quote]
شکل من مخلوطی از این 2 تا
:lol:+:shock:[/div][/quote]
خب چرا مخلوط یکیش دیگه دوستان میتونید باسه شهر اولم گندم بدید داره دف میاد میخوام این نورانو دوباره دیوارش کنم
دایی اتحاد وفاداران کردان رو جعل میکنن اسم اون اتحاد هم خراب کردن
اگرم خودشون بودن حتما تو نامردی کردی جوابشم گرفتی
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:evil: کلا هرچی نامرده تو وفاداران کردانه[/div][/quote]
من که تو وفاداران کردان نبودم تازه من اصلا 3 هفته آخر سرور حمله نزذم حتی برای کتیبه فقط داشتم دف میدادم برا اونا تازه همه اتحاد ریختن سرم
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:evil: کلا هرچی نامرده تو وفاداران کردانه[/div][/quote]
اگرم خودشون بودن حتما تو نامردی کردی جوابشم گرفتی[/div][/quote]
:shock: من که تو وفاداران کردان نبودم تازه من اصلا 3 هفته آخر سرور حمله نزذم حتی برای کتیبه فقط داشتم دف میدادم برا اونا تازه همه اتحاد ریختن سرم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.