تو سرور 14 3 روز بازی کردم بعد بخاطر امتحانا استراحت زدم اون موقع یکی رو فارم کردم الان دیگه بازیم نمیکنم الان اون فارمه داره صفرم میکنه از من به شما نصیحت هیچوقت به فارمتونون رحم نکنین بعضیا خیلی عقده ای هستن
در جوانی به خویش میگفتم/شیر شیر است گرچه پیر بود
چون که پیری رسید دانستم/پیر پیر است گرچه شیر بود
تو سرور 14 3 روز بازی کردم بعد بخاطر امتحانا استراحت زدم اون موقع یکی رو فارم کردم الان دیگه بازیم نمیکنم الان اون فارمه داره صفرم میکنه از من به شما نصیحت هیچوقت به فارمتونون رحم نکنین بعضیا خیلی عقده ای هستن:x:x:x
بهش میگم چرا داری صفرم میکنی بیا غارت کن من ازاد گذاشتم چون اصلا بازی نمیکنم میگه نه میخوام تلافی غارتایی که کردی رو در بیارم
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]فقط از فرصت استفاده کرده نمیشه که بهش گفت عقده ای:?:[/div][/quote] بهش میگم چرا داری صفرم میکنی بیا غارت کن من ازاد گذاشتم چون اصلا بازی نمیکنم میگه نه میخوام تلافی غارتایی که کردی رو در بیارم
تو سرور 14 3 روز بازی کردم بعد بخاطر امتحانا استراحت زدم اون موقع یکی رو فارم کردم الان دیگه بازیم نمیکنم الان اون فارمه داره صفرم میکنه از من به شما نصیحت هیچوقت به فارمتونون رحم نکنین بعضیا خیلی عقده ای هستن
همیشه همینه یا اصلا نباید فارم کنی یا هم تا اخر ولش نکنی
[quote][div][b]ahmad kabir[/b][/div][div]تو سرور 14 3 روز بازی کردم بعد بخاطر امتحانا استراحت زدم اون موقع یکی رو فارم کردم الان دیگه بازیم نمیکنم الان اون فارمه داره صفرم میکنه از من به شما نصیحت هیچوقت به فارمتونون رحم نکنین بعضیا خیلی عقده ای هستن:x:x:x[/div][/quote]
همیشه همینه یا اصلا نباید فارم کنی یا هم تا اخر ولش نکنی
خودت جای اون بودی چی کار می کردی؟
وجدانا راستشو بگو
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]ahmad kabir[/b][/div][div]تو سرور 14 3 روز بازی کردم بعد بخاطر امتحانا استراحت زدم اون موقع یکی رو فارم کردم الان دیگه بازیم نمیکنم الان اون فارمه داره صفرم میکنه از من به شما نصیحت هیچوقت به فارمتونون رحم نکنین بعضیا خیلی عقده ای هستن:x:x:x[/div][/quote]
خودت جای اون بودی چی کار می کردی؟
وجدانا راستشو بگو
اگه خودت بعد از یه روز گذاشتی آزاد باشه خوب تو درست میگی .
ولی اگه یکی دو هفته بهش چسبیدی که اون اومد جواب کرد .دیگه حرفی هم برات نیست.
بعد یه روز ازم خواهش کرد منم ولش کردم حالا هم میگم منو غارت کن صفرم کرده
خیلی داغونه میگه می خوام تلافی کنم
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]اگه خودت بعد از یه روز گذاشتی آزاد باشه خوب تو درست میگی .
ولی اگه یکی دو هفته بهش چسبیدی که اون اومد جواب کرد .دیگه حرفی هم برات نیست.[/div][/quote]
بعد یه روز ازم خواهش کرد منم ولش کردم حالا هم میگم منو غارت کن صفرم کرده :lol::lol::lol::lol:
خیلی داغونه میگه می خوام تلافی کنم
عجب!!!
بچه بازی که نیست بازیه دیگه!!!!اینا چه حرفاییه میاید اینجا میزنید؟؟
تو هر بازی به جز دوستات نزنی ، میزننت.....
درسته
[quote][div][b]ehsan_tk[/b][/div][div]عجب!!!
بچه بازی که نیست بازیه دیگه!!!!اینا چه حرفاییه میاید اینجا میزنید؟؟
تو هر بازی به جز دوستات نزنی ، میزننت.....
[/div][/quote]
درسته
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.