اگه خودت بعد از یه روز گذاشتی آزاد باشه خوب تو درست میگی .
ولی اگه یکی دو هفته بهش چسبیدی که اون اومد جواب کرد .دیگه حرفی هم برات نیست.
بعد یه روز ازم خواهش کرد منم ولش کردم حالا هم میگم منو غارت کن صفرم کرده
خیلی داغونه میگه می خوام تلافی کنم
تو هم بزنش .
منجنیق بگیر بهش رحم نکن .
برا یه روز آدم که تلافی نمی کنه .برا صفر کردن تلافی میکنه .
برو محافظت .از این سرور هم بیخیال شو .بعد که از محافظت در اومدی فقط بزن صفرش کن تا دلت خنک شه.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]ahmad kabir[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]اگه خودت بعد از یه روز گذاشتی آزاد باشه خوب تو درست میگی .
ولی اگه یکی دو هفته بهش چسبیدی که اون اومد جواب کرد .دیگه حرفی هم برات نیست.[/div][/quote]
بعد یه روز ازم خواهش کرد منم ولش کردم حالا هم میگم منو غارت کن صفرم کرده :lol::lol::lol::lol:
خیلی داغونه میگه می خوام تلافی کنم[/div][/quote]
تو هم بزنش .
برو محافظت .از این سرور هم بیخیال شو .بعد که از محافظت در اومدی فقط بزن صفرش کن تا دلت خنک شه.
تو هم بزنش .
دیگه صفرم کرد تموم شد هیچی ندارم
در جوانی به خویش میگفتم/شیر شیر است گرچه پیر بود
چون که پیری رسید دانستم/پیر پیر است گرچه شیر بود
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad kabir[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]اگه خودت بعد از یه روز گذاشتی آزاد باشه خوب تو درست میگی .
ولی اگه یکی دو هفته بهش چسبیدی که اون اومد جواب کرد .دیگه حرفی هم برات نیست.[/div][/quote]
بعد یه روز ازم خواهش کرد منم ولش کردم حالا هم میگم منو غارت کن صفرم کرده :lol::lol::lol::lol:
تو هم بزنش .
برو محافظت .از این سرور هم بیخیال شو .بعد که از محافظت در اومدی فقط بزن صفرش کن تا دلت خنک شه.[/div][/quote]
دیگه صفرم کرد تموم شد هیچی ندارم:D:D:D:D:D
تو هم بزنش .
دیگه صفرم کرد تموم شد هیچی ندارم
دیگه واقعا ع......د.....
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]ahmad kabir[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]ahmad kabir[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]اگه خودت بعد از یه روز گذاشتی آزاد باشه خوب تو درست میگی .
تو هم بزنش .
برو محافظت .از این سرور هم بیخیال شو .بعد که از محافظت در اومدی فقط بزن صفرش کن تا دلت خنک شه.[/div][/quote]
دیگه صفرم کرد تموم شد هیچی ندارم:D:D:D:D:D[/div][/quote]
دیگه واقعا ع......د.....
اگه یه شهر صفر بشه هیچ راهی واسه ابادی دوباره نیست یا اگه یکی منابع بفرسته میتونیم ابادش کنیم
البته فقط میپرسم ها قصد بازسازی ندارم
میشه
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]ahmad kabir[/b][/div][div]اگه یه شهر صفر بشه هیچ راهی واسه ابادی دوباره نیست یا اگه یکی منابع بفرسته میتونیم ابادش کنیم :D:D:D
البته فقط میپرسم ها قصد بازسازی ندارم[/div][/quote]
میشه
وقتت باید بگذره تا بتونی دوباره برگردی .البته برگردی تا موقع گنجینه ها سکه جمع کنی نه جایزه .
من خودم تو سرور 13 شهر 1و2 رو زدن .و 1 به صفر نزدیک شدش .ولی یکم دارم وقت تلف میکنم بعدا با منجنیق میزنمش . و اون سرور دیگه برام احمیت نداره و ازش زیاد استفاده نمی کنم.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
وقتت باید بگذره تا بتونی دوباره برگردی .البته برگردی تا موقع گنجینه ها سکه جمع کنی نه جایزه .
من خودم تو سرور 13 شهر 1و2 رو زدن .و 1 به صفر نزدیک شدش .ولی یکم دارم وقت تلف میکنم بعدا با منجنیق میزنمش . و اون سرور دیگه برام احمیت نداره و ازش زیاد استفاده نمی کنم.
بعد از این تایپک من اول فارمامو صفر میکنم بعدغارتشون میکنم خطرشم کمتره
کار خوبیه
....
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div]بعد از این تایپک من اول فارمامو صفر میکنم بعدغارتشون میکنم :|:|خطرشم کمتره :|[/div][/quote]
کار خوبیه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.