بچه ها من حساب کردم در عرض 1 دقیقه 5 نفر تو بازی ثبت نام میکنه یعنی سرعت ثبت نام 5 نفر در دقیقه است و این نشون میده که بازی عصر پادشاهان چقدر طرفدار داره اگه فکر میکنید من اشتباه میگم میتونید خودتون برید به ایت time.ir بعدش بعد گذشت یه دقیقه صفحه عصر پادشاهانو رفرش کنید بعدش ببنید چند نفر در سرور 14 اضافه شدن بعد مفهمید که من دروغ نگفتم
.When it's real ,you can't walk away
بچه ها من حساب کردم در عرض 1 دقیقه 5 نفر تو بازی ثبت نام میکنه یعنی سرعت ثبت نام 5 نفر در دقیقه است و این نشون میده که بازی عصر پادشاهان چقدر طرفدار داره اگه فکر میکنید من اشتباه میگم میتونید خودتون برید به ایت time.ir بعدش بعد گذشت یه دقیقه صفحه عصر پادشاهانو رفرش کنید بعدش ببنید چند نفر در سرور 14 اضافه شدن بعد مفهمید که من دروغ نگفتم
نه خیر داداش 1نفر ثبت نام میکنه باسه اینکه 4تای دیگه مولتی هستن
...............
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]بچه ها من حساب کردم در عرض 1 دقیقه 5 نفر تو بازی ثبت نام میکنه یعنی سرعت ثبت نام 5 نفر در دقیقه است و این نشون میده که بازی عصر پادشاهان چقدر طرفدار داره اگه فکر میکنید من اشتباه میگم میتونید خودتون برید به ایت time.ir بعدش بعد گذشت یه دقیقه صفحه عصر پادشاهانو رفرش کنید بعدش ببنید چند نفر در سرور 14 اضافه شدن بعد مفهمید که من دروغ نگفتم[/div][/quote]
نه خیر داداش 1نفر ثبت نام میکنه باسه اینکه 4تای دیگه مولتی هستن
کاشکی یه کاری میکردن مثل یاهو میل که بعد از 6 ماه به اکانتت سر نزنی مسدود شه البته 6 ماه نکنن یا 1 ماه یا 2 ماه یا سه هفته ای
اینطوری بهتر نمیشد لااقل یکم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش ول میکردن ولی یه بدی داره اینکه فارم ما نمیشن ولی اگه ول میکردن یکمم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش میرفتن یه چند فارم گیر میوردیم
.When it's real ,you can't walk away
کاشکی یه کاری میکردن مثل یاهو میل که بعد از 6 ماه به اکانتت سر نزنی مسدود شه البته 6 ماه نکنن یا 1 ماه یا 2 ماه یا سه هفته ای
اینطوری بهتر نمیشد لااقل یکم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش ول میکردن ولی یه بدی داره اینکه فارم ما نمیشن ولی اگه ول میکردن یکمم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش میرفتن یه چند فارم گیر میوردیم:lol:
اینطوری بهتر نمیشد لااقل یکم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش ول میکردن ولی یه بدی داره اینکه فارم ما نمیشن ولی اگه ول میکردن یکمم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش میرفتن یه چند فارم گیر میوردیم
الانم همینطوریه فکر کنم 20 روز سرنزنی اکانتت بسته میشه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]کاشکی یه کاری میکردن مثل یاهو میل که بعد از 6 ماه به اکانتت سر نزنی مسدود شه البته 6 ماه نکنن یا 1 ماه یا 2 ماه یا سه هفته ای
اینطوری بهتر نمیشد لااقل یکم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش ول میکردن ولی یه بدی داره اینکه فارم ما نمیشن ولی اگه ول میکردن یکمم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش میرفتن یه چند فارم گیر میوردیم:lol:[/div][/quote]
الانم همینطوریه فکر کنم 20 روز سرنزنی اکانتت بسته میشه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.