کاشکی یه کاری میکردن مثل یاهو میل که بعد از 6 ماه به اکانتت سر نزنی مسدود شه البته 6 ماه نکنن یا 1 ماه یا 2 ماه یا سه هفته ای
اینطوری بهتر نمیشد لااقل یکم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش ول میکردن ولی یه بدی داره اینکه فارم ما نمیشن ولی اگه ول میکردن یکمم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش میرفتن یه چند فارم گیر میوردیم
الانم همینطوریه فکر کنم 20 روز سرنزنی اکانتت بسته میشه.
واقعا ؟؟؟ نشنیده بودم
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]کاشکی یه کاری میکردن مثل یاهو میل که بعد از 6 ماه به اکانتت سر نزنی مسدود شه البته 6 ماه نکنن یا 1 ماه یا 2 ماه یا سه هفته ای
اینطوری بهتر نمیشد لااقل یکم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش ول میکردن ولی یه بدی داره اینکه فارم ما نمیشن ولی اگه ول میکردن یکمم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش میرفتن یه چند فارم گیر میوردیم:lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
واقعا ؟؟؟ نشنیده بودم
کاشکی یه کاری میکردن مثل یاهو میل که بعد از 6 ماه به اکانتت سر نزنی مسدود شه البته 6 ماه نکنن یا 1 ماه یا 2 ماه یا سه هفته ای
اینطوری بهتر نمیشد لااقل یکم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش ول میکردن ولی یه بدی داره اینکه فارم ما نمیشن ولی اگه ول میکردن یکمم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش میرفتن یه چند فارم گیر میوردیم
واقعا ؟؟؟ نشنیده بودم
من الان دو تا از سرورام باز نمیشه میگه فلان روزه سر نزدی اکانتت بسته شده
این مطلب در 1392/03/20 19:49:40 نوشته شده است و در 1392/03/20 19:50:02 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]کاشکی یه کاری میکردن مثل یاهو میل که بعد از 6 ماه به اکانتت سر نزنی مسدود شه البته 6 ماه نکنن یا 1 ماه یا 2 ماه یا سه هفته ای
اینطوری بهتر نمیشد لااقل یکم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش ول میکردن ولی یه بدی داره اینکه فارم ما نمیشن ولی اگه ول میکردن یکمم جمعیتشونو زیاد میکردن بعدش میرفتن یه چند فارم گیر میوردیم:lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
واقعا ؟؟؟ نشنیده بودم
[/div][/quote]
من الان دو تا از سرورام باز نمیشه :lol:میگه فلان روزه سر نزدی اکانتت بسته شده
من قبل ازاین قانونه به اکانتم 2ماه سرنزدم کسی به اکانتمم نیگانکرده بود
...............
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]کاشکی یه کاری میکردن مثل یاهو میل که بعد از 6 ماه به اکانتت سر نزنی مسدود شه البته 6 ماه نکنن یا 1 ماه یا 2 ماه یا سه هفته ای
[/div][/quote]
من قبل ازاین قانونه به اکانتم 2ماه سرنزدم کسی به اکانتمم نیگانکرده بود:?
واقعا ؟؟؟ نشنیده بودم
من الان دو تا از سرورام باز نمیشه میگه فلان روزه سر نزدی اکانتت بسته شده
آره منم بعضی سرورام اینجوری شده بود بسته شده
inera@att.net
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]کاشکی یه کاری میکردن مثل یاهو میل که بعد از 6 ماه به اکانتت سر نزنی مسدود شه البته 6 ماه نکنن یا 1 ماه یا 2 ماه یا سه هفته ای
[/div][/quote]
واقعا ؟؟؟ نشنیده بودم
[/div][/quote]
من الان دو تا از سرورام باز نمیشه :lol:میگه فلان روزه سر نزدی اکانتت بسته شده[/div][/quote]
آره منم بعضی سرورام اینجوری شده بود بسته شده
ولی من سرور دهمو نزدیک یه 4 ماه ول کردم رفتم سرورنهم که بیخیالش شدم چون فارم یکی شدم الانم سرور نهم 3 ماه ازش گذشته ولی اکانتم بسته نشده
...............
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]ولی من سرور دهمو نزدیک یه 4 ماه ول کردم رفتم سرورنهم که بیخیالش شدم چون فارم یکی شدم الانم سرور نهم 3 ماه ازش گذشته ولی اکانتم بسته نشده[/div][/quote]
:shock:
ولی من سرور دهمو نزدیک یه 4 ماه ول کردم رفتم سرورنهم که بیخیالش شدم چون فارم یکی شدم الانم سرور نهم 3 ماه ازش گذشته ولی اکانتم بسته نشده
جدی میگم مگه باسه شما بسته شده؟؟
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]شوالیه انیشتین[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]ولی من سرور دهمو نزدیک یه 4 ماه ول کردم رفتم سرورنهم که بیخیالش شدم چون فارم یکی شدم الانم سرور نهم 3 ماه ازش گذشته ولی اکانتم بسته نشده[/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
جدی میگم مگه باسه شما بسته شده؟؟
راستی بچه ها تو سرور 14 انگار تسخیر شهر فعال شده شهر این ببازیکن اصلا شهر نداره برید ببینیدking of ali
اصلا شهر نداره واقعا عجیبه
اگه طرف 1شهر داشته باشه نمیشه تنها شهرشو تسخیر کرد، مگه این جزو شرایط نیست؟؟
inera@att.net
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]راستی بچه ها تو سرور 14 انگار تسخیر شهر فعال شده شهر این ببازیکن اصلا شهر نداره برید ببینیدking of ali
اصلا شهر نداره واقعا عجیبه[/div][/quote]
اگه طرف 1شهر داشته باشه نمیشه تنها شهرشو تسخیر کرد، مگه این جزو شرایط نیست؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.