حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم داداش شما اینا رو ول کنین میرم زیر مجموعشون سربازم یه 20000 تایی دارم
این مطلب در 1392/03/19 19:36:17 نوشته شده است و در 1392/03/19 19:45:21 ویرایش شده است .
حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم:evil::?::!::idea::|:oops::oops::oops::o داداش شما اینا رو ول کنین میرم زیر مجموعشون سربازم یه 20000 تایی دارم
حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم
جمعیتت چقدر با چقدر نیرو
...
[quote][div][b]sadra bandar[/b][/div][div]حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم:evil::?::!::idea::|:oops::oops::oops::o[/div][/quote]
جمعیتت چقدر با چقدر نیرو
حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم داداش شما اینا رو ول کنین میرم زیر مجموعشون سربازم یه 20000 تایی دارم
من که اونجا بازی نمیکنم اما اکانت دارم میبینم اتحاد ماورا رتبه یک رو داره بعد تو غارت و مهاجم رتبه 5.6 رو داره پس چه نتیجه ای میگیریم؟
این مطلب در 1392/03/19 23:44:49 نوشته شده است و در 1392/03/19 23:45:17 ویرایش شده است .
i knew you were trouble
[quote][div][b]sadra bandar[/b][/div][div]حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم:evil::?::!::idea::|:oops::oops::oops::o داداش شما اینا رو ول کنین میرم زیر مجموعشون سربازم یه 20000 تایی دارم [/div][/quote]
من که اونجا بازی نمیکنم اما اکانت دارم میبینم اتحاد ماورا رتبه یک رو داره بعد تو غارت و مهاجم رتبه 5.6 رو داره پس چه نتیجه ای میگیریم؟:|:|
من که اونجا بازی نمیکنم اما اکانت دارم میبینم اتحاد ماورا رتبه یک رو داره بعد تو غارت و مهاجم رتبه 5.6 رو داره پس چه نتیجه ای میگیریم؟
پاپ بازن
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]sadra bandar[/b][/div][div]حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم:evil::?::!::idea::|:oops::oops::oops::o داداش شما اینا رو ول کنین میرم زیر مجموعشون سربازم یه 20000 تایی دارم [/div][/quote]
من که اونجا بازی نمیکنم اما اکانت دارم میبینم اتحاد ماورا رتبه یک رو داره بعد تو غارت و مهاجم رتبه 5.6 رو داره پس چه نتیجه ای میگیریم؟:|:|[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
پاپ بازن
پاپ بازن
افرین
i knew you were trouble
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]sadra bandar[/b][/div][div]حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم:evil::?::!::idea::|:oops::oops::oops::o داداش شما اینا رو ول کنین میرم زیر مجموعشون سربازم یه 20000 تایی دارم [/div][/quote]
من که اونجا بازی نمیکنم اما اکانت دارم میبینم اتحاد ماورا رتبه یک رو داره بعد تو غارت و مهاجم رتبه 5.6 رو داره پس چه نتیجه ای میگیریم؟:|:|[/div][/quote]
پاپ بازن[/div][/quote]
افرین:mrgreen::mrgreen:
پاپ بازن
افرین
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]sadra bandar[/b][/div][div]حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم:evil::?::!::idea::|:oops::oops::oops::o داداش شما اینا رو ول کنین میرم زیر مجموعشون سربازم یه 20000 تایی دارم [/div][/quote]
پاپ بازن[/div][/quote]
افرین:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)
پاپ بازن
افرین
i knew you were trouble
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]sadra bandar[/b][/div][div]حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم:evil::?::!::idea::|:oops::oops::oops::o داداش شما اینا رو ول کنین میرم زیر مجموعشون سربازم یه 20000 تایی دارم [/div][/quote]
پاپ بازن[/div][/quote]
8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
پاپ بازن
افرین
??????
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]sadra bandar[/b][/div][div]حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم:evil::?::!::idea::|:oops::oops::oops::o داداش شما اینا رو ول کنین میرم زیر مجموعشون سربازم یه 20000 تایی دارم [/div][/quote]
پاپ بازن[/div][/quote]
8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?
پاپ بازن
افرین
??????
i knew you were trouble
[quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]sadra bandar[/b][/div][div]حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم:evil::?::!::idea::|:oops::oops::oops::o داداش شما اینا رو ول کنین میرم زیر مجموعشون سربازم یه 20000 تایی دارم [/div][/quote]
پاپ بازن[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?[/div][/quote]
:geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek:
پاپ بازن
افرین
??????
اسپمر
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]gha3edak[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]sadra bandar[/b][/div][div]حرفه ای ها بگن تو سرور 14 تو اتحاد M A V A R A s13برم یا * D R A G O N *؟کدوم بهتره دارم دیوونه میشم:evil::?::!::idea::|:oops::oops::oops::o داداش شما اینا رو ول کنین میرم زیر مجموعشون سربازم یه 20000 تایی دارم [/div][/quote]
پاپ بازن[/div][/quote]
:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?[/div][/quote]
:geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek:[/div][/quote]
اسپمر:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.