دوستانی که میگین اتحاد ماورا پاپ باز هستن
اسم اکانتتونو سرور 14 بگید تا بهتون بگیم کی پاپ بازه
راست میگه دیگه اتحادی که اول باشه بعد 3 هجوم باشه بعد 4غارت بعد 1 مدافعین بعد 1 پیشرفت کنندگان ما بش میگی پاب باز
داداش شما اشتباه میکنین
چون بچه ها ما دل رحمن داداش
demon warrior
بفرما اینم هم اسم
مولتی بازن
بد بختی چیزی نیست که آدم بهش بنازه................
[quote][div][b]demon warrior[/b][/div][div][quote][div][b]korosh kabir iran[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]korosh kabir iran[/b][/div][div]دوستانی که میگین اتحاد ماورا پاپ باز هستن
اسم اکانتتونو سرور 14 بگید تا بهتون بگیم کی پاپ بازه:twisted:[/div][/quote]
راست میگه دیگه اتحادی که اول باشه بعد 3 هجوم باشه بعد 4غارت بعد 1 مدافعین بعد 1 پیشرفت کنندگان ما بش میگی پاب باز[/div][/quote]
داداش شما اشتباه میکنین
چون بچه ها ما دل رحمن داداش[/div][/quote]
demon warrior
بفرما اینم هم اسم[/div][/quote]
مولتی بازن :cry:
راست میگه دیگه اتحادی که اول باشه بعد 3 هجوم باشه بعد 4غارت بعد 1 مدافعین بعد 1 پیشرفت کنندگان ما بش میگی پاب باز
داداش شما اشتباه میکنین
در نتیجه پاب بازید
داداش اگه پاپ باز هستیم چطور حمله های بچه های دیگه رو دیوار میکنیم؟بعد رتبه یک دفاع رو میگیریم؟اگه پاپ باز باشیم که الان باید فارم میشدیم
فقط ایلوار
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]korosh kabir iran[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]korosh kabir iran[/b][/div][div]دوستانی که میگین اتحاد ماورا پاپ باز هستن
راست میگه دیگه اتحادی که اول باشه بعد 3 هجوم باشه بعد 4غارت بعد 1 مدافعین بعد 1 پیشرفت کنندگان ما بش میگی پاب باز[/div][/quote]
داداش شما اشتباه میکنین
در نتیجه پاب بازید:D:D;)[/div][/quote]
داداش اگه پاپ باز هستیم چطور حمله های بچه های دیگه رو دیوار میکنیم؟بعد رتبه یک دفاع رو میگیریم؟اگه پاپ باز باشیم که الان باید فارم میشدیم
داداش شما اشتباه میکنین
در نتیجه پاب بازید
بازی کردن تو اینجور بازی ها سیاست قوی می خواد پاپ بازی کردن یعنی سیاست کم تو اتحاد من به شخصه تو بازی های زیادی بودم تو عصر پادشاهان هم بازی کرده بودم قبلاً تو این مدت دیدم که اتحاد های اول و دوم پاپ باز چجوری متلاشی شدن و رفتن پی کارشون پس اگه حملاتو دیوار می کنید دلیلش ای نیست که پاپ باز نیستید
بد بختی چیزی نیست که آدم بهش بنازه................
[quote][div][b]korosh kabir iran[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]korosh kabir iran[/b][/div][div][quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]korosh kabir iran[/b][/div][div]دوستانی که میگین اتحاد ماورا پاپ باز هستن
داداش شما اشتباه میکنین
در نتیجه پاب بازید:D:D;)[/div][/quote]
داداش اگه پاپ باز هستیم چطور حمله های بچه های دیگه رو دیوار میکنیم؟بعد رتبه یک دفاع رو میگیریم؟اگه پاپ باز باشیم که الان باید فارم میشدیم[/div][/quote]
بازی کردن تو اینجور بازی ها سیاست قوی می خواد پاپ بازی کردن یعنی سیاست کم تو اتحاد من به شخصه تو بازی های زیادی بودم تو عصر پادشاهان هم بازی کرده بودم قبلاً تو این مدت دیدم که اتحاد های اول و دوم پاپ باز چجوری متلاشی شدن و رفتن پی کارشون پس اگه حملاتو دیوار می کنید دلیلش ای نیست که پاپ باز نیستید
برو دراگون چون ماورایی ها پاپ بازن.بچه های دراگون سربازای بیشتری دارن.اینو من نمیگم.برو تو آمار برترین اتحاد ها متوجه میشی
به زودی همتون متوجه میشید که اشتباه میکنید
اگه بچه ها نامردی نکنن و از اتحاد نرن با این وضع که نمیشه پیام داد
فقط ایلوار
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]برو دراگون چون ماورایی ها پاپ بازن.بچه های دراگون سربازای بیشتری دارن.اینو من نمیگم.برو تو آمار برترین اتحاد ها متوجه میشی;)[/div][/quote]
به زودی همتون متوجه میشید که اشتباه میکنید
اگه بچه ها نامردی نکنن و از اتحاد نرن با این وضع که نمیشه پیام داد
[quote][div][b]ahmad kabir[/b][/div][div]پاپ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
اسمتو بگو سرور 14 تا بگم من پاپ هستم یا تو
شما میگید اتحاد ماوار پاپ بازه چون غارتش 4 هجوم 3
حالا 1 سوال اتحادی که تو همه چی اوله بهش چی میگید؟
همه چی باز
دوستان یه سری به وبلاگ بنده بزنین ممنون میشم
http://prayerandheaven.blogsky.com/
[quote][div][b]tnt6666[/b][/div][div]:| شما میگید اتحاد ماوار پاپ بازه چون غارتش 4 هجوم 3
:? حالا 1 سوال اتحادی که تو همه چی اوله بهش چی میگید؟[/div][/quote]
همه چی باز:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.