داداش جوک روزه . آخه سرور 14 اصلا هنوز شهر ندارن بخان حمله کنند . اصلا برا چی باید بهت حمله کنند .
emperatoor11
سلام بچها یه سوال داشتم.مگه الان موقع حمله گینگیزهاست؟به شما هم دارند حمله میکنند یا گیر دادند به من؟!!
سرور 8 بیا بالا ........
داداش جوک روزه . آخه سرور 14 اصلا هنوز شهر ندارن بخان حمله کنند . اصلا برا چی باید بهت حمله کنند . [quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام بچها یه سوال داشتم.مگه الان موقع حمله گینگیزهاست؟به شما هم دارند حمله میکنند یا گیر دادند به من؟!!:o[/div][/quote]
داداش جوک روزه . آخه سرور 14 اصلا هنوز شهر ندارن بخان حمله کنند . اصلا برا چی باید بهت حمله کنند .
emperatoor11
سلام بچها یه سوال داشتم.مگه الان موقع حمله گینگیزهاست؟به شما هم دارند حمله میکنند یا گیر دادند به من؟!!
داداش پروفایلمو بخونی متوجه میشی.با اتحاد ما لجند موقعیتشون اینه. 450 256
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]داداش جوک روزه . آخه سرور 14 اصلا هنوز شهر ندارن بخان حمله کنند . اصلا برا چی باید بهت حمله کنند . [quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام بچها یه سوال داشتم.مگه الان موقع حمله گینگیزهاست؟به شما هم دارند حمله میکنند یا گیر دادند به من؟!!:o[/div][/quote]
[/div][/quote]
داداش پروفایلمو بخونی متوجه میشی.با اتحاد ما لجند موقعیتشون اینه. 450 256
emperatoor11
چیه؟دیدی؟چرا دیگه جواب نمیدی؟دهنت شد؟
اکانت در سرور 14 با بیش از 60 فارم و 4 شهر و 1800 تا جمعیت به فروش میرسد.فقط 20تومن.
غرب وحشی
[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]داداش جوک روزه . آخه سرور 14 اصلا هنوز شهر ندارن بخان حمله کنند . اصلا برا چی باید بهت حمله کنند . [quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام بچها یه سوال داشتم.مگه الان موقع حمله گینگیزهاست؟به شما هم دارند حمله میکنند یا گیر دادند به من؟!!:o[/div][/quote]
[/div][/quote]
چیه؟دیدی؟چرا دیگه جواب نمیدی؟دهنت :o:o:o:o شد؟
فقط به شما حمله نمیشه به من چند نفر دیگه ( تا جایی که من اطلاع دارم داره حمله میشه )
خوب الان چه موقع حملشونه؟؟؟من که سربازامو پشتیبانی ازم گرفته باید په کار کنم؟!!!
غرب وحشی
[quote][div][b]d5ragon[/b][/div][div]فقط به شما حمله نمیشه به من چند نفر دیگه ( تا جایی که من اطلاع دارم داره حمله میشه )
[/div][/quote]
خوب الان چه موقع حملشونه؟؟؟من که سربازامو پشتیبانی ازم گرفته باید په کار کنم؟!!!
[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div][quote][div][b]d5ragon[/b][/div][div]فقط به شما حمله نمیشه به من چند نفر دیگه ( تا جایی که من اطلاع دارم داره حمله میشه )
[/div][/quote]
خوب الان چه موقع حملشونه؟؟؟من که سربازامو پشتیبانی ازم گرفته باید په کار کنم؟!!![/div][/quote]
واقعا دارن میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باسرور10اشتب گرفتن اینا؟
[quote][div][b]d5ragon[/b][/div][div]اشتباه گرفتن یا نه نمیدونم اما حملاتشون ضعیفه و با تعداد کمی سرباز میشه جلوشون وایساد[/div][/quote]
خب:|اینو که همه میدونن:|
اشتباه گرفتن یا نه نمیدونم اما حملاتشون ضعیفه و با تعداد کمی سرباز میشه جلوشون وایساد
اینو که میدونم ولی چرا الان دارند حمله میکنند؟
غرب وحشی
[quote][div][b]d5ragon[/b][/div][div]اشتباه گرفتن یا نه نمیدونم اما حملاتشون ضعیفه و با تعداد کمی سرباز میشه جلوشون وایساد[/div][/quote]
اینو که میدونم ولی چرا الان دارند حمله میکنند؟
داداش بودجه سامان گستر تموم شده نمیتونن جوایزو بدن میخوان بازیکنانو بترکوننمدیر انجمن جان شوخی کردما جدینگیری خواستیم دور هم بخندیمسرور13 حملاتشون رو منه الان موج5 حملاتشونه هردفعه هم سنگین تر میشه اول با 50 تا زدن الان با500تا میزنن
حالا انگار چقدرهست موج حمله هاشون رومنه برو بابامن هردفه بهشون پیام میدم 4تاحملاه بهم میزنن
[quote][div][b]pedram.nasirzade[/b][/div][div]داداش بودجه سامان گستر تموم شده نمیتونن جوایزو بدن میخوان بازیکنانو بترکونن:lol:مدیر انجمن جان شوخی کردما جدینگیری خواستیم دور هم بخندیم:oops:سرور13 حملاتشون رو منه الان موج5 حملاتشونه هردفعه هم سنگین تر میشه اول با 50 تا زدن الان با500تا میزنن:evil:[/div][/quote]
حالا انگار چقدرهست موج حمله هاشون رومنه برو بابامن هردفه بهشون پیام میدم 4تاحملاه بهم میزنن
داداش بودجه سامان گستر تموم شده نمیتونن جوایزو بدن میخوان بازیکنانو بترکوننمدیر انجمن جان شوخی کردما جدینگیری خواستیم دور هم بخندیمسرور13 حملاتشون رو منه الان موج5 حملاتشونه هردفعه هم سنگین تر میشه اول با 50 تا زدن الان با500تا میزنن
داداشی همش تیفال میشه اخه زورشونم نمیرسه
آره از من میتونن 13با بکشن30هزار تانیرو تو شهر دومم
[quote][div][b]pedram.nasirzade[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]pedram.nasirzade[/b][/div][div]داداش بودجه سامان گستر تموم شده نمیتونن جوایزو بدن میخوان بازیکنانو بترکونن:lol:مدیر انجمن جان شوخی کردما جدینگیری خواستیم دور هم بخندیم:oops:سرور13 حملاتشون رو منه الان موج5 حملاتشونه هردفعه هم سنگین تر میشه اول با 50 تا زدن الان با500تا میزنن:evil:[/div][/quote]
حالا انگار چقدرهست موج حمله هاشون رومنه برو بابامن هردفه بهشون پیام میدم 4تاحملاه بهم میزنن[/div][/quote]
داداشی همش تیفال میشه اخه زورشونم نمیرسه:lol:[/div][/quote]
آره از من میتونن 13با بکشن:lol::lol:30هزار تانیرو تو شهر دومم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.