داداش بودجه سامان گستر تموم شده نمیتونن جوایزو بدن میخوان بازیکنانو بترکوننمدیر انجمن جان شوخی کردما جدینگیری خواستیم دور هم بخندیمسرور13 حملاتشون رو منه الان موج5 حملاتشونه هردفعه هم سنگین تر میشه اول با 50 تا زدن الان با500تا میزنن
حالا انگار چقدرهست موج حمله هاشون رومنه برو بابامن هردفه بهشون پیام میدم 4تاحملاه بهم میزنن
داداشی همش تیفال میشه اخه زورشونم نمیرسه
آره از من میتونن 13با بکشن30هزار تانیرو تو شهر دومم
اسمت تو 13 چیه؟
سرور13بازی نمیکنم رواکانت بچه های انجمن بازی میکنم
[quote][div][b]pedram.nasirzade[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]pedram.nasirzade[/b][/div][div][quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div][quote][div][b]pedram.nasirzade[/b][/div][div]داداش بودجه سامان گستر تموم شده نمیتونن جوایزو بدن میخوان بازیکنانو بترکونن:lol:مدیر انجمن جان شوخی کردما جدینگیری خواستیم دور هم بخندیم:oops:سرور13 حملاتشون رو منه الان موج5 حملاتشونه هردفعه هم سنگین تر میشه اول با 50 تا زدن الان با500تا میزنن:evil:[/div][/quote]
حالا انگار چقدرهست موج حمله هاشون رومنه برو بابامن هردفه بهشون پیام میدم 4تاحملاه بهم میزنن[/div][/quote]
داداشی همش تیفال میشه اخه زورشونم نمیرسه:lol:[/div][/quote]
آره از من میتونن 13با بکشن:lol::lol:30هزار تانیرو تو شهر دومم[/div][/quote]
اسمت تو 13 چیه؟
[/div][/quote]
سرور13بازی نمیکنم رواکانت بچه های انجمن بازی میکنم
آره درسته به منم حمله کردن ولی باسر رفتن تو دیوارم
emperatoor11
سلام بچها یه سوال داشتم.مگه الان موقع حمله گینگیزهاست؟به شما هم دارند حمله میکنند یا گیر دادند به من؟!!
Ƙєηѕнι
آره درسته به منم حمله کردن ولی باسر رفتن تو دیوارم:lol:[quote][div][b]emperatoor11[/b][/div][div]سلام بچها یه سوال داشتم.مگه الان موقع حمله گینگیزهاست؟به شما هم دارند حمله میکنند یا گیر دادند به من؟!!:o[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.