سلام اقا دقت کردین که چرا به یارو حمله می کنی ؟ !! هیچی سراز نداره 2تا یا 3 تا تلفات میدی
من یه احتمال میدم اونم اینکه قهرمان داره قهرمانا غایم میشن سربازا که اومدن جلو یه چاقو با خنجر میزنن بهشون
لطفا رسیدگی شه اما من حمله میکنم یکی دو تا تلفات ندارم 20 تا 30 تا تلفات میدم فک کنم یارو یه بیست سی تا قهرمان داره باتجربه ها لطفا پاسخ دهند همینطور مدیر انجمن ممنون
نظرسنجی
این ضعفه عصر پادشاهانه
این حسن عصر پادشاهانه
Admin
سلام اقا دقت کردین که چرا به یارو حمله می کنی ؟ !! هیچی سراز نداره 2تا یا 3 تا تلفات میدی
من یه احتمال میدم اونم اینکه قهرمان داره قهرمانا غایم میشن سربازا که اومدن جلو یه چاقو با خنجر میزنن بهشون:mrgreen::roll:
لطفا رسیدگی شه اما من حمله میکنم یکی دو تا تلفات ندارم 20 تا 30 تا تلفات میدم فک کنم یارو یه بیست سی تا قهرمان داره :roll::mrgreen:باتجربه ها لطفا پاسخ دهند همینطور مدیر انجمن ممنون :mrgreen:
شما یه دور راهنمارو بخون که چه چیزایی درصد دفاع روبالا میبره
دیوار قصر دانش معماری بعضی هاهم میگفتن معبد هم تاثیر داره ولی من خودم نمیدونم حتمایکی ازاینارو نزدی
دیوار قصر دانش معماری بعضی هاهم میگفتن معبد هم تاثیر داره ولی من خودم نمیدونم حتمایکی ازاینارو نزدی;)
دیوار قصر دانش معماری بعضی هاهم میگفتن معبد هم تاثیر داره ولی من خودم نمیدونم حتمایکی ازاینارو نزدی
دوست عزیز دیوار و دانش معماری ادم مسلح و میتونه بکشه
بعداابتدا همه رو با دژکوب ومنجنیق زدم
Admin
[quote][div][b]pishro_a[/b][/div][div]شما یه دور راهنمارو بخون که چه چیزایی درصد دفاع روبالا میبره
دیوار قصر دانش معماری بعضی هاهم میگفتن معبد هم تاثیر داره ولی من خودم نمیدونم حتمایکی ازاینارو نزدی;)[/div][/quote]
دوست عزیز دیوار و دانش معماری ادم مسلح و میتونه بکشه
بعداابتدا همه رو با دژکوب ومنجنیق زدم
راس میگه خداوکیلی آخه دیوار چطور ممکن سرباز بکشه؟؟
احتمالا مدیریت بازی گفته بزار واسه دلخوشی فرد مدافع یکی دوتا از سربازای مهاجم رو بکشیم تا دلش نشکنه
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
راس میگه خداوکیلی آخه دیوار چطور ممکن سرباز بکشه؟؟:!:
احتمالا مدیریت بازی گفته بزار واسه دلخوشی فرد مدافع یکی دوتا از سربازای مهاجم رو بکشیم تا دلش نشکنه:mrgreen:
احتمالا مدیریت بازی گفته بزار واسه دلخوشی فرد مدافع یکی دوتا از سربازای مهاجم رو بکشیم تا دلش نشکنه
برسد به گوش مدیر دهن من اسفالت میشه 100000تا غارت میزنم 1000 تلفات میگیره
بستگی به سربازات داره هر چی بیش تر تلفات بیش تر اخه این چه وضیه
حداقل دلیل بدین چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Admin
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div]راس میگه خداوکیلی آخه دیوار چطور ممکن سرباز بکشه؟؟:!:
احتمالا مدیریت بازی گفته بزار واسه دلخوشی فرد مدافع یکی دوتا از سربازای مهاجم رو بکشیم تا دلش نشکنه:mrgreen:[/div][/quote]
حداقل دلیل بدین چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mrgreen:
حداقل دلیل بدین چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سربازا گیجن دیگه 5تا6تاشون حواسشون نیست بامخ میرن تودیوار آمبولانس هم که نداریم به دیدار آفریدگار میشتابن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]sakson[/b][/div][div]راس میگه خداوکیلی آخه دیوار چطور ممکن سرباز بکشه؟؟:!:
احتمالا مدیریت بازی گفته بزار واسه دلخوشی فرد مدافع یکی دوتا از سربازای مهاجم رو بکشیم تا دلش نشکنه:mrgreen:[/div][/quote]
حداقل دلیل بدین چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mrgreen:[/div][/quote]
سربازا گیجن دیگه 5تا6تاشون حواسشون نیست بامخ میرن تودیوار آمبولانس هم که نداریم به دیدار آفریدگار میشتابن
تا جایی که یادمه چن بار این بحث پیش اومد ولی جوابشو این بود سطح دیوار ودانش ساختمان سازی باعث این کار میشه
ولی این دلیل قانع کننده ای نیست برای من
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
تا جایی که یادمه چن بار این بحث پیش اومد ولی جوابشو این بود سطح دیوار ودانش ساختمان سازی باعث این کار میشه
ولی این دلیل قانع کننده ای نیست برای من:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.