سلام اقا دقت کردین که چرا به یارو حمله می کنی ؟ !! هیچی سراز نداره 2تا یا 3 تا تلفات میدی
من یه احتمال میدم اونم اینکه قهرمان داره قهرمانا غایم میشن سربازا که اومدن جلو یه چاقو با خنجر میزنن بهشون
لطفا رسیدگی شه اما من حمله میکنم یکی دو تا تلفات ندارم 20 تا 30 تا تلفات میدم فک کنم یارو یه بیست سی تا قهرمان داره باتجربه ها لطفا پاسخ دهند همینطور مدیر انجمن ممنون
تو راه سربازا گشنه و خسته میشن از خستگی میمیرن
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]سلام اقا دقت کردین که چرا به یارو حمله می کنی ؟ !! هیچی سراز نداره 2تا یا 3 تا تلفات میدی
من یه احتمال میدم اونم اینکه قهرمان داره قهرمانا غایم میشن سربازا که اومدن جلو یه چاقو با خنجر میزنن بهشون:mrgreen::roll:
لطفا رسیدگی شه اما من حمله میکنم یکی دو تا تلفات ندارم 20 تا 30 تا تلفات میدم فک کنم یارو یه بیست سی تا قهرمان داره :roll::mrgreen:باتجربه ها لطفا پاسخ دهند همینطور مدیر انجمن ممنون :mrgreen:[/div][/quote]
تو راه سربازا گشنه و خسته میشن از خستگی میمیرن:lol:
سلام اقا دقت کردین که چرا به یارو حمله می کنی ؟ !! هیچی سراز نداره 2تا یا 3 تا تلفات میدی
من یه احتمال میدم اونم اینکه قهرمان داره قهرمانا غایم میشن سربازا که اومدن جلو یه چاقو با خنجر میزنن بهشون
لطفا رسیدگی شه اما من حمله میکنم یکی دو تا تلفات ندارم 20 تا 30 تا تلفات میدم فک کنم یارو یه بیست سی تا قهرمان داره باتجربه ها لطفا پاسخ دهند همینطور مدیر انجمن ممنون
مردم مخصوصا اونایی که سلاح سرد دارند سرد و گرم روزگار به سربازات نشون می دن
پشت سرم حرف بود حدیث شد! میترسم آیه شود! ..... سوره اش کنند به جعل! بعد تکفیرم کنند این جماعت نا اهل... قبل از این...
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]سلام اقا دقت کردین که چرا به یارو حمله می کنی ؟ !! هیچی سراز نداره 2تا یا 3 تا تلفات میدی
من یه احتمال میدم اونم اینکه قهرمان داره قهرمانا غایم میشن سربازا که اومدن جلو یه چاقو با خنجر میزنن بهشون:mrgreen::roll:
لطفا رسیدگی شه اما من حمله میکنم یکی دو تا تلفات ندارم 20 تا 30 تا تلفات میدم فک کنم یارو یه بیست سی تا قهرمان داره :roll::mrgreen:باتجربه ها لطفا پاسخ دهند همینطور مدیر انجمن ممنون :mrgreen:[/div][/quote]
مردم مخصوصا اونایی که سلاح سرد دارند سرد و گرم روزگار به سربازات نشون می دن
شاید چون تعدادشون زیاده زیر دست و پا میمونن...له میشن..دل و رودشون میزنه بیرون ..ضربه مغزی میشن ...کلیشونو از دست میدن...بعد میمیرن...
inera@att.net
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]شاید چون تعدادشون زیاده زیر دست و پا میمونن...له میشن..دل و رودشون میزنه بیرون ..ضربه مغزی میشن ...کلیشونو از دست میدن...بعد میمیرن...:mrgreen:
[/div][/quote]
:shock:
راس میگه خداوکیلی آخه دیوار چطور ممکن سرباز بکشه؟؟
احتمالا مدیریت بازی گفته بزار واسه دلخوشی فرد مدافع یکی دوتا از سربازای مهاجم رو بکشیم تا دلش نشکنه
از دوستان که ماشاالله همشون تحصیل کرده هستند آدم تعجب می کند. باید خدمت شما عرض کنم که الگوریتم جنگ اینگونه عمل می کند که قدرت هجومی دفاعی و دفاعی طرفین را محاسبه می کند و بر اساس آن درصد تلفات سواره نظامر و پیاده نظام تعیین می شود.
یک شهر بدون ارتش برای خودش مقداری امتیاز دفاعی دارد ( بر اساس جمعیت اش - سطح قصر اش و سطح دیوار اش ) . اگر ارتش شما خیلی بزرگ نباشد نسبت قدرت دفاعی به هجومی باعث می شود که یک میزان کم از تلفات در مهاجم ایشان شود.
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div]راس میگه خداوکیلی آخه دیوار چطور ممکن سرباز بکشه؟؟:!:
احتمالا مدیریت بازی گفته بزار واسه دلخوشی فرد مدافع یکی دوتا از سربازای مهاجم رو بکشیم تا دلش نشکنه:mrgreen:[/div][/quote]
از دوستان که ماشاالله همشون تحصیل کرده هستند آدم تعجب می کند. باید خدمت شما عرض کنم که الگوریتم جنگ اینگونه عمل می کند که قدرت هجومی دفاعی و دفاعی طرفین را محاسبه می کند و بر اساس آن درصد تلفات سواره نظامر و پیاده نظام تعیین می شود.
یک شهر بدون ارتش برای خودش مقداری امتیاز دفاعی دارد ( بر اساس جمعیت اش - سطح قصر اش و سطح دیوار اش ) . اگر ارتش شما خیلی بزرگ نباشد نسبت قدرت دفاعی به هجومی باعث می شود که یک میزان کم از تلفات در مهاجم ایشان شود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.