سلام و خسته نباشید
من توی سرور 13 اکانتم توی صفحه ی اول و دوم بود و خیلی قوی بودم خلاصه رو بگم بازی م خوبه و به اندازه کافی بازی رو بلدم و نسبت به این تعداد سروری که بازی کردم خیلی تجربه دارم
ولی به خاطر مشکلات درسی و شروع شدن امتحانات اکانتمو فروختم و حالا هم امتحلناتم تموم شده و بیکارم و توی سرور 13 اکانتی ندارم که بازی کنم
از شما تقاضا دارم که اگه میخواید میتونم روی اکانتی که بالای 3000 تا جمعیت داره بازی کنم در کنارشما دو نفری .هر کی خواست که رو اکانتش بازی کنم بهم پیام بده یا توی همین پست جوابشو بده
فقط ایلوار
سلام و خسته نباشید
من توی سرور 13 اکانتم توی صفحه ی اول و دوم بود و خیلی قوی بودم خلاصه رو بگم بازی م خوبه و به اندازه کافی بازی رو بلدم و نسبت به این تعداد سروری که بازی کردم خیلی تجربه دارم
ولی به خاطر مشکلات درسی و شروع شدن امتحانات اکانتمو فروختم و حالا هم امتحلناتم تموم شده و بیکارم و توی سرور 13 اکانتی ندارم که بازی کنم
از شما تقاضا دارم که اگه میخواید میتونم روی اکانتی که بالای 3000 تا جمعیت داره بازی کنم در کنارشما دو نفری .هر کی خواست که رو اکانتش بازی کنم بهم پیام بده یا توی همین پست جوابشو بده
بستگی داره
چقد اکانت ارزش داشته باشی و قصدش از بازی چیه؟واسه جایزه؟یا همینطوری؟!
فقط ایلوار
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]چقدر سکه میگیری؟
[/div][/quote]
بستگی داره
تا یک ماه پیش بازی میکردم ولی امتحاناتم رسید و ولش کردم
جمعیتم بیشتر بودا توی سرور 12 اون اولای بازی بود اقا ابولفضل که جمعیتم 2000 بود و بیشتر نیرو میساختم
فقط ایلوار
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div]بعد عیدم فک کنم بازین نکردی درسته؟[/div][/quote]
تا یک ماه پیش بازی میکردم ولی امتحاناتم رسید و ولش کردم
جمعیتم بیشتر بودا توی سرور 12 اون اولای بازی بود اقا ابولفضل که جمعیتم 2000 بود و بیشتر نیرو میساختم
بستگی داره
2000 سکه
یکی از اکانت های صفحه اول هستم .علل حساب
اسمش چیه؟ی نگاه بهش بندازم بهت بگم
فقط ایلوار
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]korosh kabir iran[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]چقدر سکه میگیری؟
[/div][/quote]
بستگی داره
چقد اکانت ارزش داشته باشی و قصدش از بازی چیه؟واسه جایزه؟یا همینطوری؟![/div][/quote]
2000 سکه
یکی از اکانت های صفحه اول هستم .علل حساب
[/div][/quote]
اسمش چیه؟ی نگاه بهش بندازم بهت بگم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.