korosh kabir iran
سلام و خسته نباشید
من توی سرور 13 اکانتم توی صفحه ی اول و دوم بود و خیلی قوی بودم خلاصه رو بگم بازی م خوبه و به اندازه کافی بازی رو بلدم و نسبت به این تعداد سروری که بازی کردم خیلی تجربه دارم
ولی به خاطر مشکلات درسی و شروع شدن امتحانات اکانتمو فروختم و حالا هم امتحلناتم تموم شده و بیکارم و توی سرور 13 اکانتی ندارم که بازی کنم
از شما تقاضا دارم که اگه میخواید میتونم روی اکانتی که بالای 3000 تا جمعیت داره بازی کنم در کنارشما دو نفری .هر کی خواست که رو اکانتش بازی کنم بهم پیام بده یا توی همین پست جوابشو بده
من هستم خیلی هم نیرو دارم هم جمعیتم خیلی خوبه نفر 250 ام توی سرور 13
این مطلب در 1392/03/06 14:15:45 نوشته شده است و در 1392/03/06 14:16:18 ویرایش شده است .
دوستم توی خونه خوابیدهـ بود داداشم از راهـ اومدهـ میگه خوابه؟
میگم پ ن پ رفته رو اسکرین سرور لگد بزنی روشن میشه!!!
[quote][div][b]korosh kabir iran[/b][/div][div]سلام و خسته نباشید
من توی سرور 13 اکانتم توی صفحه ی اول و دوم بود و خیلی قوی بودم خلاصه رو بگم بازی م خوبه و به اندازه کافی بازی رو بلدم و نسبت به این تعداد سروری که بازی کردم خیلی تجربه دارم
ولی به خاطر مشکلات درسی و شروع شدن امتحانات اکانتمو فروختم و حالا هم امتحلناتم تموم شده و بیکارم و توی سرور 13 اکانتی ندارم که بازی کنم
از شما تقاضا دارم که اگه میخواید میتونم روی اکانتی که بالای 3000 تا جمعیت داره بازی کنم در کنارشما دو نفری .هر کی خواست که رو اکانتش بازی کنم بهم پیام بده یا توی همین پست جوابشو بده[/div][/quote]
من هستم خیلی هم نیرو دارم هم جمعیتم خیلی خوبه نفر 250 ام توی سرور 13