اولین راه اینه که به آمار اصلا توجه نکن دو افزونه و دو ساختمان رو فعال کن
مشاور رو اجرا کن به جز جاهایی که میخواد منابع و دیوار رو ببری بالا
وقتی که تموم شد 100 درصد افزایش انبار رو فعال کن و بعد 40 درصد رو و منابع رو برسون 5 و بعد خرید منابع کن و منابع رو اتمام آنی بده و در آخر انبار رو یک یا دو تا بده بالا و برو بخوابف ردا صبح منابع زیاد شده و شروع کن یک سطح منابع به جز گندم ببری بالا و شهرداری رو 15 کن و در حین 15 کردن آکادمی و اردوگاه و سربازخونه و سفارت و از همه مهمتر بازار که منابع کمی میخواد رو ارتقا بده تمام این کارها در سرور سرعتی 2 ساعت طول میکشه و بعد بزار منابع زیاد شه و شروع کن قصر و معبد رو بسازی تا سطح تمدن بگیری وبقیه رو طبق روال عادی ارتقا بده همه ساختمون ها رو در یک حد بیار بالا و در آخر بد نیست سری به آمار بزنی چون بین 5 تفر اول هستی
hiiiiis jangjo khabide
اولین راه اینه که به آمار اصلا توجه نکن دو افزونه و دو ساختمان رو فعال کن
مشاور رو اجرا کن به جز جاهایی که میخواد منابع و دیوار رو ببری بالا
وقتی که تموم شد 100 درصد افزایش انبار رو فعال کن و بعد 40 درصد رو و منابع رو برسون 5 و بعد خرید منابع کن و منابع رو اتمام آنی بده و در آخر انبار رو یک یا دو تا بده بالا و برو بخوابف ردا صبح منابع زیاد شده و شروع کن یک سطح منابع به جز گندم ببری بالا و شهرداری رو 15 کن و در حین 15 کردن آکادمی و اردوگاه و سربازخونه و سفارت و از همه مهمتر بازار که منابع کمی میخواد رو ارتقا بده تمام این کارها در سرور سرعتی 2 ساعت طول میکشه و بعد بزار منابع زیاد شه و شروع کن قصر و معبد رو بسازی تا سطح تمدن بگیری وبقیه رو طبق روال عادی ارتقا بده همه ساختمون ها رو در یک حد بیار بالا و در آخر بد نیست سری به آمار بزنی چون بین 5 تفر اول هستی
هر کی روش خاص داره که فکر نمیکنم یه بازیکن حرفه ای بیاد روششو بگه چون تقریبا سکرت حساب میشه
ولی ما داریم میگیم که یاد بگیرند
داداش شما میگی میگی منابع زیاد میخواد اردوگاه تا قبل از سطح 5 هر سطح 1 دونه اضافه میکنه
در صورتی که اصطبل بعد از سطح 5 هر سطح که ببری بالا 4 تا اضافه میکنه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی روش خاص داره که فکر نمیکنم یه بازیکن حرفه ای بیاد روششو بگه چون تقریبا سکرت حساب میشه [/div][/quote]
داداش شما میگی میگی منابع زیاد میخواد اردوگاه تا قبل از سطح 5 هر سطح 1 دونه اضافه میکنه
هر کی روش خاص داره که فکر نمیکنم یه بازیکن حرفه ای بیاد روششو بگه چون تقریبا سکرت حساب میشه
گفتم آدم حرفه ای چرا به خودت میگیری
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی روش خاص داره که فکر نمیکنم یه بازیکن حرفه ای بیاد روششو بگه چون تقریبا سکرت حساب میشه [/div][/quote]
داداش شما میگی میگی م:lol:نابع زیاد میخواد اردوگاه تا قبل از سطح 5 هر سطح 1 دونه اضافه میکنه
در صورتی که اصطبل بعد از سطح 5 هر سطح که ببری بالا 4 تا اضافه میکنه [/div][/quote]
من به خودم نگرفتم چون حرفه ای هستم از اکانت هایی که دستمه کاملا مشخصه شما چی دارید رو کنید که دم از حرفه ای بودن میزنید
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی روش خاص داره که فکر نمیکنم یه بازیکن حرفه ای بیاد روششو بگه چون تقریبا سکرت حساب میشه [/div][/quote]
داداش شما میگی میگی م:lol:نابع زیاد میخواد اردوگاه تا قبل از سطح 5 هر سطح 1 دونه اضافه میکنه
در صورتی که اصطبل بعد از سطح 5 هر سطح که ببری بالا 4 تا اضافه میکنه [/div][/quote]
گفتم آدم حرفه ای چرا به خودت میگیری [/div][/quote]
من به خودم نگرفتم چون حرفه ای هستم از اکانت هایی که دستمه کاملا مشخصه شما چی دارید رو کنید که دم از حرفه ای بودن میزنید
دوستان کل کل رو کنار بزارید
ترس داداش منه
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی روش خاص داره که فکر نمیکنم یه بازیکن حرفه ای بیاد روششو بگه چون تقریبا سکرت حساب میشه [/div][/quote]
گفتم آدم حرفه ای چرا به خودت میگیری [/div][/quote]
من به خودم نگرفتم چون حرفه ای هستم از اکانت هایی که دستمه کاملا مشخصه شما چی دارید رو کنید که دم از حرفه ای بودن میزنید [/div][/quote]
دوستان کل کل رو کنار بزارید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.