دوستان من از همه شما معضرت می خوام اگه تایپیک خوبی نزدم نمی خواستم وقت شما رو هدر بدم فقط می خواستم ببینم دوستانی که توی سرور ها بازی میکنن از چه روش هایی بهره می برن که بتونیم مجموعی از این هارو بدست بیاریم از دوستانی که همراه من بودن و جواب دادن واقعا ممنونم
ترس داداش منه
دوستان من از همه شما معضرت می خوام اگه تایپیک خوبی نزدم نمی خواستم وقت شما رو هدر بدم فقط می خواستم ببینم دوستانی که توی سرور ها بازی میکنن از چه روش هایی بهره می برن که بتونیم مجموعی از این هارو بدست بیاریم از دوستانی که همراه من بودن و جواب دادن واقعا ممنونم;)
دوستان من از همه شما معضرت می خوام اگه تایپیک خوبی نزدم نمی خواستم وقت شما رو هدر بدم فقط می خواستم ببینم دوستانی که توی سرور ها بازی میکنن از چه روش هایی بهره می برن که بتونیم مجموعی از این هارو بدست بیاریم از دوستانی که همراه من بودن و جواب دادن واقعا ممنونم
من نگفتم بده گفتم نظرسنجیت خیلی جالب نیست
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]elderado[/b][/div][div]دوستان من از همه شما معضرت می خوام اگه تایپیک خوبی نزدم نمی خواستم وقت شما رو هدر بدم فقط می خواستم ببینم دوستانی که توی سرور ها بازی میکنن از چه روش هایی بهره می برن که بتونیم مجموعی از این هارو بدست بیاریم از دوستانی که همراه من بودن و جواب دادن واقعا ممنونم;)[/div][/quote]
من نگفتم بده گفتم نظرسنجیت خیلی جالب نیست
هر کی روش خاص داره که فکر نمیکنم یه بازیکن حرفه ای بیاد روششو بگه چون تقریبا سکرت حساب میشه
ولی ما داریم میگیم که یاد بگیرند
داداش شما میگی میگی منابع زیاد میخواد اردوگاه تا قبل از سطح 5 هر سطح 1 دونه اضافه میکنه
در صورتی که اصطبل بعد از سطح 5 هر سطح که ببری بالا 4 تا اضافه میکنه
گفتم آدم حرفه ای چرا به خودت میگیری
من به خودم نگرفتم چون حرفه ای هستم از اکانت هایی که دستمه کاملا مشخصه شما چی دارید رو کنید که دم از حرفه ای بودن میزنید
دوست عزیز من داشته هامو جار نمزنم
نگفتم من حرفه ای هستم من مبتدیم
تو اون که شکی نیست
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی روش خاص داره که فکر نمیکنم یه بازیکن حرفه ای بیاد روششو بگه چون تقریبا سکرت حساب میشه [/div][/quote]
داداش شما میگی میگی م:lol:نابع زیاد میخواد اردوگاه تا قبل از سطح 5 هر سطح 1 دونه اضافه میکنه
در صورتی که اصطبل بعد از سطح 5 هر سطح که ببری بالا 4 تا اضافه میکنه [/div][/quote]
گفتم آدم حرفه ای چرا به خودت میگیری [/div][/quote]
من به خودم نگرفتم چون حرفه ای هستم از اکانت هایی که دستمه کاملا مشخصه شما چی دارید رو کنید که دم از حرفه ای بودن میزنید [/div][/quote]
دوست عزیز من داشته هامو جار نمزنم
نگفتم من حرفه ای هستم من مبتدیم
[/div][/quote]
تو اون که شکی نیست
اولین راه اینه که به آمار اصلا توجه نکن دو افزونه و دو ساختمان رو فعال کن
مشاور رو اجرا کن به جز جاهایی که میخواد منابع و دیوار رو ببری بالا
وقتی که تموم شد 100 درصد افزایش انبار رو فعال کن و بعد 40 درصد رو و منابع رو برسون 5 و بعد خرید منابع کن و منابع رو اتمام آنی بده و در آخر انبار رو یک یا دو تا بده بالا و برو بخوابف ردا صبح منابع زیاد شده و شروع کن یک سطح منابع به جز گندم ببری بالا و شهرداری رو 15 کن و در حین 15 کردن آکادمی و اردوگاه و سربازخونه و سفارت و از همه مهمتر بازار که منابع کمی میخواد رو ارتقا بده تمام این کارها در سرور سرعتی 2 ساعت طول میکشه و بعد بزار منابع زیاد شه و شروع کن قصر و معبد رو بسازی تا سطح تمدن بگیری وبقیه رو طبق روال عادی ارتقا بده همه ساختمون ها رو در یک حد بیار بالا و در آخر بد نیست سری به آمار بزنی چون بین 5 تفر اول هستی
تقریباً عالی نوشتی ولی منابع باید خیلی بیشتر بره بالا تا سطح 5 کمه یکم که شهر پیشرفت کرد باید بازم منابع بدی بالا چون ساختمون ها سطحش که بالا میره منابع بیشتری میخواد تازه باید نیرو هم بسازی
داداش من نوشتم 5 چون منابه که بخری انبار فول میشه وبعد نوشم منابع رو اتمام آنی بده ینی منابع رو ببر رو 7 یا 8 و بعد دوتا انبار و شما اگه دو روز این روش انجام بدید و ساعت 2 به بعد شروع به شمشیرزن ساختن کنید و فرداش هم بسازید کافیه و میتونید دورتونو بزنید و فارم لیست درست کنید
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]atila[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]اولین راه اینه که به آمار اصلا توجه نکن دو افزونه و دو ساختمان رو فعال کن
مشاور رو اجرا کن به جز جاهایی که میخواد منابع و دیوار رو ببری بالا
وقتی که تموم شد 100 درصد افزایش انبار رو فعال کن و بعد 40 درصد رو و منابع رو برسون 5 و بعد خرید منابع کن و منابع رو اتمام آنی بده و در آخر انبار رو یک یا دو تا بده بالا و برو بخوابف ردا صبح منابع زیاد شده و شروع کن یک سطح منابع به جز گندم ببری بالا و شهرداری رو 15 کن و در حین 15 کردن آکادمی و اردوگاه و سربازخونه و سفارت و از همه مهمتر بازار که منابع کمی میخواد رو ارتقا بده تمام این کارها در سرور سرعتی 2 ساعت طول میکشه و بعد بزار منابع زیاد شه و شروع کن قصر و معبد رو بسازی تا سطح تمدن بگیری وبقیه رو طبق روال عادی ارتقا بده همه ساختمون ها رو در یک حد بیار بالا و در آخر بد نیست سری به آمار بزنی چون بین 5 تفر اول هستی[/div][/quote]
تقریباً عالی نوشتی ولی منابع باید خیلی بیشتر بره بالا تا سطح 5 کمه یکم که شهر پیشرفت کرد باید بازم منابع بدی بالا چون ساختمون ها سطحش که بالا میره منابع بیشتری میخواد تازه باید نیرو هم بسازی [/div][/quote]
داداش من نوشتم 5 چون منابه که بخری انبار فول میشه وبعد نوشم منابع رو اتمام آنی بده ینی منابع رو ببر رو 7 یا 8 و بعد دوتا انبار و شما اگه دو روز این روش انجام بدید و ساعت 2 به بعد شروع به شمشیرزن ساختن کنید و فرداش هم بسازید کافیه و میتونید دورتونو بزنید و فارم لیست درست کنید
من ali gras سرور 11 هستم شاید بشناسید . تو این بازی به حرفه ای بودن bingoo شکی نیست اینو بدونین
اگه حرفه ای هستش بازی کنه جفتمون یه سرور در نظر بگیرید بازی کنیم
داداش من من خودم رمز بالای 30 نفرو دارم از هرکدوم هم بیام یه لایک بدم دو تا خط پر میشه
ولی خوب تجربه به ثبت نام کردن تو سرور و بازی نکردن نیست
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]gras.monument[/b][/div][div]من ali gras سرور 11 هستم شاید بشناسید . تو این بازی به حرفه ای بودن bingoo شکی نیست اینو بدونین[/div][/quote]
اگه حرفه ای هستش بازی کنه جفتمون یه سرور در نظر بگیرید بازی کنیم
داداش من من خودم رمز بالای 30 نفرو دارم از هرکدوم هم بیام یه لایک بدم دو تا خط پر میشه
ولی خوب تجربه به ثبت نام کردن تو سرور و بازی نکردن نیست
هر کی روش خاص داره که فکر نمیکنم یه بازیکن حرفه ای بیاد روششو بگه چون تقریبا سکرت حساب میشه
داداش شما میگی میگی منابع زیاد میخواد اردوگاه تا قبل از سطح 5 هر سطح 1 دونه اضافه میکنه
ایول
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی روش خاص داره که فکر نمیکنم یه بازیکن حرفه ای بیاد روششو بگه چون تقریبا سکرت حساب میشه [/div][/quote]
داداش شما میگی میگی م:lol:نابع زیاد میخواد اردوگاه تا قبل از سطح 5 هر سطح 1 دونه اضافه میکنه
در صورتی که اصطبل بعد از سطح 5 هر سطح که ببری بالا 4 تا اضافه میکنه [/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
ایول
ایول
چقدر دشمن دارم خودم خبر ندارم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]هر کی روش خاص داره که فکر نمیکنم یه بازیکن حرفه ای بیاد روششو بگه چون تقریبا سکرت حساب میشه [/div][/quote]
ایول
:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
:shock::shock::shock::shock::shock:
چقدر دشمن دارم خودم خبر ندارم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.