elenamiri
کاظم خان قوشچی
elenamiri
کاظم خان قوشچی
والله برای تسخیر. ما جاسوس نمیفرستیم. نیرو میفرستیم. تو روستای ما برای فهمیدن نیرو جاسوس میفرستن نه برای نسخیر.خب بستگی به جایزه اردوگاه داره
شما برای گرفتم گنجینه اول باید بفهمی چه قدر نیرو داره
خب دیگه مگه من چی گفتم؟ نیرو هاتو پشتش فرستادی؟ یا منتظری بعد فهمیدن گنگیز ها نیرو هاتو بفرستی؟
بعد از فهمیدن نیروهاشون میفرستم
خب اینطوری شانست کمه واسه زدن جایزه نیرو هاتو طوری تنظیم کن که جاسوسا برسن 2مین بعد نیرو هات اینطوری زمانم از دست نمیدی شاید تا اون موقع اردوگاهو تسخیر کنن درسته اگه نیرو زیاد باشه باید سکه بزنی که برگردن اما زمانو از دست نمیده
این مطلب در 1392/02/07 20:16:28 نوشته شده است و در 1392/02/07 20:17:04 ویرایش شده است .
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]والله برای تسخیر. ما جاسوس نمیفرستیم. نیرو میفرستیم. تو روستای ما برای فهمیدن نیرو جاسوس میفرستن نه برای نسخیر.خب بستگی به جایزه اردوگاه داره[/div][/quote]
شما برای گرفتم گنجینه اول باید بفهمی چه قدر نیرو داره[/div][/quote]
خب دیگه مگه من چی گفتم؟ نیرو هاتو پشتش فرستادی؟ یا منتظری بعد فهمیدن گنگیز ها نیرو هاتو بفرستی؟[/div][/quote]
بعد از فهمیدن نیروهاشون میفرستم[/div][/quote]
خب اینطوری شانست کمه واسه زدن جایزه نیرو هاتو طوری تنظیم کن که جاسوسا برسن 2مین بعد نیرو هات اینطوری زمانم از دست نمیدی شاید تا اون موقع اردوگاهو تسخیر کنن درسته اگه نیرو زیاد باشه باید سکه بزنی که برگردن اما زمانو از دست نمیده