برای وارد کردم صندوقچه به خزانه باید سطحش چند باشه؟
10 کافیه
اما اگه میخوای ندوقچه آرشیو بشه باید یک کلید نقره ای هم بگیری که برای اینکار خزانه باید 20 باشه
نه بابا
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]برای وارد کردم صندوقچه به خزانه باید سطحش چند باشه؟[/div][/quote]
10 کافیه
اما اگه میخوای ندوقچه آرشیو بشه باید یک کلید نقره ای هم بگیری که برای اینکار خزانه باید 20 باشه[/div][/quote]
نه بابا:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
والله برای تسخیر. ما جاسوس نمیفرستیم. نیرو میفرستیم. تو روستای ما برای فهمیدن نیرو جاسوس میفرستن نه برای نسخیر.خب بستگی به جایزه اردوگاه داره
شما برای گرفتم گنجینه اول باید بفهمی چه قدر نیرو داره
خب دیگه مگه من چی گفتم؟ نیرو هاتو پشتش فرستادی؟ یا منتظری بعد فهمیدن گنگیز ها نیرو هاتو بفرستی؟
بعد از فهمیدن نیروهاشون میفرستم
خب اینطوری شانست کمه واسه زدن جایزه نیرو هاتو طوری تنظیم کن که جاسوسا برسن 2مین بعد نیرو هات اینطوری زمانم از دست نمیدی شاید تا اون موقع اردوگاهو تسخیر کنن درسته اگه نیرو زیاد باشه باید سکه بزنی که برگردن اما زمانو از دست نمیده
منم این اتفاق واسم افتاد جاسوسی زدم وقتی از سربازاش امار گرفتم حمله کردم سربازا که رسیدن بجا گذارش جنگ پیام اومد این اردوگاه توسط .... تسخیر شده
بستگی به نوع جایزش داره اونا که خالین معمولا بین 100 تا 150 تا سرباز دارن اگه اشتباه نکنم
i knew you were trouble
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]والله برای تسخیر. ما جاسوس نمیفرستیم. نیرو میفرستیم. تو روستای ما برای فهمیدن نیرو جاسوس میفرستن نه برای نسخیر.خب بستگی به جایزه اردوگاه داره[/div][/quote]
شما برای گرفتم گنجینه اول باید بفهمی چه قدر نیرو داره[/div][/quote]
خب دیگه مگه من چی گفتم؟ نیرو هاتو پشتش فرستادی؟ یا منتظری بعد فهمیدن گنگیز ها نیرو هاتو بفرستی؟[/div][/quote]
بعد از فهمیدن نیروهاشون میفرستم[/div][/quote]
خب اینطوری شانست کمه واسه زدن جایزه نیرو هاتو طوری تنظیم کن که جاسوسا برسن 2مین بعد نیرو هات اینطوری زمانم از دست نمیدی شاید تا اون موقع اردوگاهو تسخیر کنن درسته اگه نیرو زیاد باشه باید سکه بزنی که برگردن اما زمانو از دست نمیده[/div][/quote]
منم این اتفاق واسم افتاد جاسوسی زدم وقتی از سربازاش امار گرفتم حمله کردم سربازا که رسیدن بجا گذارش جنگ پیام اومد این اردوگاه توسط .... تسخیر شده:lol::lol:
بستگی به نوع جایزش داره اونا که خالین معمولا بین 100 تا 150 تا سرباز دارن اگه اشتباه نکنم:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.