سلام عزیزان .. من قبلا این بازیو انجام میدادم زمانی که هنوز سرور های جهانی نیومده بود .. دوستانی که تو سرور جدید میان بگن تیم بزنیم میخوام خرج کنم بریم برا کتیبه .. حدود 2 تومن .. اسم من در سرور God Faather نام اتحاد ایران بزرگ
این مطلب در 1397/05/14 09:14:36 نوشته شده است و در 1397/05/15 17:10:03 ویرایش شده است .
سلام عزیزان .. من قبلا این بازیو انجام میدادم زمانی که هنوز سرور های جهانی نیومده بود .. دوستانی که تو سرور جدید میان بگن تیم بزنیم میخوام خرج کنم بریم برا کتیبه .. حدود 2 تومن .. اسم من در سرور God Faather نام اتحاد ایران بزرگ
سلام عزیزان .. من قبلا این بازیو انجام میدادم زمانی که هنوز سرور های جهانی نیومده بود .. دوستانی که تو سرور جدید میان بگن تیم بزنیم میخوام خرج کنم بریم برا کتیبه .. حدود 2 تومن ..
ما هم هستیم اسمم همینه
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]سلام عزیزان .. من قبلا این بازیو انجام میدادم زمانی که هنوز سرور های جهانی نیومده بود .. دوستانی که تو سرور جدید میان بگن تیم بزنیم میخوام خرج کنم بریم برا کتیبه .. حدود 2 تومن ..[/div][/quote]ما هم هستیم اسمم همینه
سلام عزیزان .. من قبلا این بازیو انجام میدادم زمانی که هنوز سرور های جهانی نیومده بود .. دوستانی که تو سرور جدید میان بگن تیم بزنیم میخوام خرج کنم بریم برا کتیبه .. حدود 2 تومن ..
من پلیر خوب میشناسم میتونم معرفی کنم اگه دوست داشتی
خوب که چی؟!
هایده اگه به جای اینکه شبا همش به میخونه میرفت . .
باشگاه میرفت.. الان زنده بود،مث گوگوش
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]سلام عزیزان .. من قبلا این بازیو انجام میدادم زمانی که هنوز سرور های جهانی نیومده بود .. دوستانی که تو سرور جدید میان بگن تیم بزنیم میخوام خرج کنم بریم برا کتیبه .. حدود 2 تومن ..[/div][/quote]
۲ تومنت رو بیار من کتیبه همین گلد یک رو برات تضمین میکنم
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]سلام عزیزان .. من قبلا این بازیو انجام میدادم زمانی که هنوز سرور های جهانی نیومده بود .. دوستانی که تو سرور جدید میان بگن تیم بزنیم میخوام خرج کنم بریم برا کتیبه .. حدود 2 تومن ..[/div][/quote]
۲ تومنت رو بیار من کتیبه همین گلد یک رو برات تضمین میکنم
اره اگه معرفی کنی ممنون میشم
[quote][div][b]farhad77[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]سلام عزیزان .. من قبلا این بازیو انجام میدادم زمانی که هنوز سرور های جهانی نیومده بود .. دوستانی که تو سرور جدید میان بگن تیم بزنیم میخوام خرج کنم بریم برا کتیبه .. حدود 2 تومن ..[/div][/quote]
من پلیر خوب میشناسم میتونم معرفی کنم اگه دوست داشتی [/div][/quote]
اره اگه معرفی کنی ممنون میشم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.