بچها من اسمم تو سرور همین بهرامه .. تو لیست بگردین احتمالا همون نفر اول باشم در خواست بدید بیاین برا اتحاد
دو تومان. خخخخخ منطور میلیارد یا میلیون...
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]بچها من اسمم تو سرور همین بهرامه .. تو لیست بگردین احتمالا همون نفر اول باشم در خواست بدید بیاین برا اتحاد[/div][/quote]
دو تومان. خخخخخ منطور میلیارد یا میلیون...
اسمم تو سرور God Faather . اتحاد ایران بزرگ .. به زودیی میام نفر اول لیست اومدم اعلام میکنم بقیه بیاین
ببینیم و تعریف کنیم
ممد اول میشه؟
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]اسمم تو سرور God Faather . اتحاد ایران بزرگ .. به زودیی میام نفر اول لیست اومدم اعلام میکنم بقیه بیاین[/div][/quote]
ببینیم و تعریف کنیم
ممد اول میشه؟
اسمم تو سرور God Faather . اتحاد ایران بزرگ .. به زودیی میام نفر اول لیست اومدم اعلام میکنم بقیه بیاین
ببینیم و تعریف کنیم
ممد اول میشه؟
عجله نکن تا فردا تو صفحه اولم تا پس فردا جزو پنج نفر اول .. بقیه دارن نوب کار میکنن من فعلا فقط دارم ساختمونا منابع رو اپ میزنم . همینجا اعلام میکنم ب زودی
[quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]اسمم تو سرور God Faather . اتحاد ایران بزرگ .. به زودیی میام نفر اول لیست اومدم اعلام میکنم بقیه بیاین[/div][/quote]
ببینیم و تعریف کنیم
ممد اول میشه؟[/div][/quote]
عجله نکن تا فردا تو صفحه اولم تا پس فردا جزو پنج نفر اول .. بقیه دارن نوب کار میکنن من فعلا فقط دارم ساختمونا منابع رو اپ میزنم . همینجا اعلام میکنم ب زودی
ببینیم و تعریف کنیم
ممد اول میشه؟
یه قانونی هس میگه اونایی که تو سه روز اول میان بالا نفر یک تا ده میشن فارم سرورن
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]اسمم تو سرور God Faather . اتحاد ایران بزرگ .. به زودیی میام نفر اول لیست اومدم اعلام میکنم بقیه بیاین[/div][/quote]
ببینیم و تعریف کنیم
عجله نکن تا فردا تو صفحه اولم تا پس فردا جزو پنج نفر اول .. بقیه دارن نوب کار میکنن من فعلا فقط دارم ساختمونا منابع رو اپ میزنم . همینجا اعلام میکنم ب زودی[/div][/quote]
یه قانونی هس میگه اونایی که تو سه روز اول میان بالا نفر یک تا ده میشن فارم سرورن :icon_4:
ببینیم و تعریف کنیم
ممد اول میشه؟
یه قانونی هس میگه اونایی که تو سه روز اول میان بالا نفر یک تا ده میشن فارم سرورن
call me psycho
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]اسمم تو سرور God Faather . اتحاد ایران بزرگ .. به زودیی میام نفر اول لیست اومدم اعلام میکنم بقیه بیاین[/div][/quote]
ببینیم و تعریف کنیم
عجله نکن تا فردا تو صفحه اولم تا پس فردا جزو پنج نفر اول .. بقیه دارن نوب کار میکنن من فعلا فقط دارم ساختمونا منابع رو اپ میزنم . همینجا اعلام میکنم ب زودی[/div][/quote]
یه قانونی هس میگه اونایی که تو سه روز اول میان بالا نفر یک تا ده میشن فارم سرورن :icon_4:[/div][/quote]
:shock:
ببینیم و تعریف کنیم
ممد اول میشه؟
[quote][div][b]m.amin2014[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]اسمم تو سرور God Faather . اتحاد ایران بزرگ .. به زودیی میام نفر اول لیست اومدم اعلام میکنم بقیه بیاین[/div][/quote]
ببینیم و تعریف کنیم
یه قانونی هس میگه اونایی که تو سه روز اول میان بالا نفر یک تا ده میشن فارم سرورن :icon_4:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
سلام عزیزان .. من قبلا این بازیو انجام میدادم زمانی که هنوز سرور های جهانی نیومده بود .. دوستانی که تو سرور جدید میان بگن تیم بزنیم میخوام خرج کنم بریم برا کتیبه .. حدود 2 تومن .. اسم من در سرور God Faather نام اتحاد ایران بزرگ
امیدوارم با این همه سر و صدایی که راه انداختی وقتی فارم شدی هم بیای بگی فارم شدم!
[quote][div][b]bahrram[/b][/div][div]سلام عزیزان .. من قبلا این بازیو انجام میدادم زمانی که هنوز سرور های جهانی نیومده بود .. دوستانی که تو سرور جدید میان بگن تیم بزنیم میخوام خرج کنم بریم برا کتیبه .. حدود 2 تومن .. اسم من در سرور God Faather نام اتحاد ایران بزرگ[/div][/quote]
امیدوارم با این همه سر و صدایی که راه انداختی وقتی فارم شدی هم بیای بگی فارم شدم!:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.