اگر یک نفر حاضر باشه تو یه سرور به من بازی یاد بده ، در عوض براش سکه میگیرم
بیا من یادت میدم.
شروع سرور s32
پایان سرور w27
[quote][div][b]mehrnaz_brave[/b][/div][div]اگر یک نفر حاضر باشه تو یه سرور به من بازی یاد بده ، در عوض براش سکه میگیرم
[/div][/quote]
بیا من یادت میدم.:icon_4::icon_4:
بیا من یادت میدم.
وااااا !
چرا میخندی ؟!
ضایع نوشتم ؟ خوب بازیم خوب نیست دیگه یکی بزرگواری کنه بهم یاد بده منم در عوض زحمتی که میکشه بهش سکه میدم ، حرف ناجوری زدم ؟
اولین بار پست میذارم ناشی هستم ببخشید
[quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]mehrnaz_brave[/b][/div][div]اگر یک نفر حاضر باشه تو یه سرور به من بازی یاد بده ، در عوض براش سکه میگیرم
[/div][/quote]
بیا من یادت میدم.:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
وااااا !
چرا میخندی ؟!
ضایع نوشتم ؟ خوب بازیم خوب نیست دیگه یکی بزرگواری کنه بهم یاد بده منم در عوض زحمتی که میکشه بهش سکه میدم ، حرف ناجوری زدم ؟
اولین بار پست میذارم ناشی هستم ببخشید :oops:
بیا من یادت میدم.
وااااا !
چرا میخندی ؟!
نه بابا بیا خودم یادت میدم .
منم از اول که بلد نبودم یاد گرفتم.
شروع سرور s32
پایان سرور w27
[quote][div][b]mehrnaz_brave[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]mehrnaz_brave[/b][/div][div]اگر یک نفر حاضر باشه تو یه سرور به من بازی یاد بده ، در عوض براش سکه میگیرم
[/div][/quote]
وااااا !
چرا میخندی ؟!
اولین بار پست میذارم ناشی هستم ببخشید :oops:[/div][/quote]
نه بابا بیا خودم یادت میدم .
منم از اول که بلد نبودم یاد گرفتم.:icon_10:
بیا من یادت میدم.
وااااا !
چرا میخندی ؟!
خواسی بیا در خدمتیم بای فعلا.
این مطلب در 1395/09/09 23:13:31 نوشته شده است و در 1395/09/09 23:13:46 ویرایش شده است .
شروع سرور s32
پایان سرور w27
[quote][div][b]mehrnaz_brave[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]mehrnaz_brave[/b][/div][div]اگر یک نفر حاضر باشه تو یه سرور به من بازی یاد بده ، در عوض براش سکه میگیرم
[/div][/quote]
وااااا !
چرا میخندی ؟!
اولین بار پست میذارم ناشی هستم ببخشید :oops:[/div][/quote]
خواسی بیا در خدمتیم بای فعلا.:icon_8:
هر چندتا شد
نسفشو قبل آموزش میگیرم
نسف دیگه شو بعدِ اینکه آموزش ندادم بهش میبخشم
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]sarina911[/b][/div][div]پیشنهاد خوبیست :icon_10:[/div][/quote]
چند سکه میخوای ؟ :icon_10:[/div][/quote]
هر چندتا شد
نسفشو قبل آموزش میگیرم
نسف دیگه شو بعدِ اینکه آموزش ندادم بهش میبخشم :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.