هر چندتا شد
نسفشو قبل آموزش میگیرم
نسف دیگه شو بعدِ اینکه آموزش ندادم بهش میبخشم
آورین
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]sarina911[/b][/div][div]پیشنهاد خوبیست :icon_10:[/div][/quote]
چند سکه میخوای ؟ :icon_10:[/div][/quote]
هر چندتا شد
نسفشو قبل آموزش میگیرم
نسف دیگه شو بعدِ اینکه آموزش ندادم بهش میبخشم :icon_10:[/div][/quote]
آورین :icon_10:
من تجربم بالا تره که میگم بیاد بهش یاد بدم بازیو مگه شما تجربتون بالاس من میدونم باید چیکار کرد که زود فارم نشود زود سرباز ساخت زود منابع جمع کرد بدون یدونه سکه همه ی این کارارو میکنم تو سرورا . این همه تجربه پس چیه.
شروع سرور s32
پایان سرور w27
من تجربم بالا تره که میگم بیاد بهش یاد بدم بازیو مگه شما تجربتون بالاس من میدونم باید چیکار کرد که زود فارم نشود زود سرباز ساخت زود منابع جمع کرد بدون یدونه سکه همه ی این کارارو میکنم تو سرورا . این همه تجربه پس چیه.:icon_4::icon_4::icon_4:
:icon_10:
من تجربم بالا تره که میگم بیاد بهش یاد بدم بازیو مگه شما تجربتون بالاس من میدونم باید چیکار کرد که زود فارم نشود زود سرباز ساخت زود منابع جمع کرد بدون یدونه سکه همه ی این کارارو میکنم تو سرورا . این همه تجربه پس چیه.
حس میکنم شما میخوای کاسبی ما رو به هم بریزی
[quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]من تجربم بالا تره که میگم بیاد بهش یاد بدم بازیو مگه شما تجربتون بالاس من میدونم باید چیکار کرد که زود فارم نشود زود سرباز ساخت زود منابع جمع کرد بدون یدونه سکه همه ی این کارارو میکنم تو سرورا . این همه تجربه پس چیه.:icon_4::icon_4::icon_4:
:icon_10:[/div][/quote]
حس میکنم شما میخوای کاسبی ما رو به هم بریزی :icon_10:
من اول کاسبی شروع کردم چی میگی عمو . تو داری کاسبی منو بهم میریزی
این مطلب در 1395/09/10 00:03:35 نوشته شده است و در 1395/09/10 00:04:19 ویرایش شده است .
شروع سرور s32
پایان سرور w27
[quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]من تجربم بالا تره که میگم بیاد بهش یاد بدم بازیو مگه شما تجربتون بالاس من میدونم باید چیکار کرد که زود فارم نشود زود سرباز ساخت زود منابع جمع کرد بدون یدونه سکه همه ی این کارارو میکنم تو سرورا . این همه تجربه پس چیه.:icon_4::icon_4::icon_4:
حس میکنم شما میخوای کاسبی ما رو به هم بریزی :icon_10: [/div][/quote]
من اول کاسبی شروع کردم چی میگی عمو . تو داری کاسبی منو بهم میریزی :icon_6:
آموزش مفتکی که نشد کاسبی
لابد تو اهداف شومی در سر داری
[quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]من تجربم بالا تره که میگم بیاد بهش یاد بدم بازیو مگه شما تجربتون بالاس من میدونم باید چیکار کرد که زود فارم نشود زود سرباز ساخت زود منابع جمع کرد بدون یدونه سکه همه ی این کارارو میکنم تو سرورا . این همه تجربه پس چیه.:icon_4::icon_4::icon_4:
من اول کاسبی شروع کردم چی میگی عمو . تو داری کاسبی منو بهم میریزی :icon_6:[/div][/quote]
آموزش مفتکی که نشد کاسبی
لابد تو اهداف شومی در سر داری :icon_10:
منم حس کردم گفت این سارینا دختره بازی بلد نیست
منم یه همچین حسی داشتم ولی متاسفانه نمیدونه سارینا یه اکانت فیکه
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]من تجربم بالا تره که میگم بیاد بهش یاد بدم بازیو مگه شما تجربتون بالاس من میدونم باید چیکار کرد که زود فارم نشود زود سرباز ساخت زود منابع جمع کرد بدون یدونه سکه همه ی این کارارو میکنم تو سرورا . این همه تجربه پس چیه.:icon_4::icon_4::icon_4:
منم حس کردم گفت این سارینا دختره بازی بلد نیست :icon_10:[/div][/quote]
:icon_2:
بعدشم یه روزی شاید من مثلا تونستم یه مدالی یا هر چی تو بازی بیارم می تونی ادعا کنی ... این شاگرد من هستش ، یه یادگاری ازت می مونه اینجا
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]به قول یه بابایی روشمو میفروشم :lol:[/div][/quote]
بعدشم یه روزی شاید من مثلا تونستم یه مدالی یا هر چی تو بازی بیارم می تونی ادعا کنی ... این شاگرد من هستش ، یه یادگاری ازت می مونه اینجا
من بگم
ایشون هادی پپپپپپپپالاد هستن
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]من تجربم بالا تره که میگم بیاد بهش یاد بدم بازیو مگه شما تجربتون بالاس من میدونم باید چیکار کرد که زود فارم نشود زود سرباز ساخت زود منابع جمع کرد بدون یدونه سکه همه ی این کارارو میکنم تو سرورا . این همه تجربه پس چیه.:icon_4::icon_4::icon_4:
:icon_2:[/div][/quote]
من بگم
ایشون :icon_11:هادی پپپپپپپپالاد هستن :icon_11:
آموزش مفتکی که نشد کاسبی
لابد تو اهداف شومی در سر داری
نخیر میخوام یه خیری کرده باشم تو این بازی میخوام مجانی یادش بدم به شمام مربوط نیست شیر فهم شدی یا نه.
شروع سرور s32
پایان سرور w27
[quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div][quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]من تجربم بالا تره که میگم بیاد بهش یاد بدم بازیو مگه شما تجربتون بالاس من میدونم باید چیکار کرد که زود فارم نشود زود سرباز ساخت زود منابع جمع کرد بدون یدونه سکه همه ی این کارارو میکنم تو سرورا . این همه تجربه پس چیه.:icon_4::icon_4::icon_4:
من اول کاسبی شروع کردم چی میگی عمو . تو داری کاسبی منو بهم میریزی :icon_6:[/div][/quote]
آموزش مفتکی که نشد کاسبی
لابد تو اهداف شومی در سر داری :icon_10:[/div][/quote]
نخیر میخوام یه خیری کرده باشم تو این بازی میخوام مجانی یادش بدم به شمام مربوط نیست شیر فهم شدی یا نه.:icon_6:
:icon_10:
من بگم
ایشون هادی پپپپپپپپالاد هستن
40سکه میگیرم تایید میکنم
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]mohammadsinamohammadi[/b][/div][div]من تجربم بالا تره که میگم بیاد بهش یاد بدم بازیو مگه شما تجربتون بالاس من میدونم باید چیکار کرد که زود فارم نشود زود سرباز ساخت زود منابع جمع کرد بدون یدونه سکه همه ی این کارارو میکنم تو سرورا . این همه تجربه پس چیه.:icon_4::icon_4::icon_4:
:icon_2:[/div][/quote]
من بگم
ایشون :icon_11:هادی پپپپپپپپالاد هستن :icon_11:
[/div][/quote]
40سکه میگیرم تایید میکنم :icon_8:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.