الان بخش راهنما تموم شده...
همه ساختمونا روبه سطح 5 ارتقا دادم و سفارت رو هم ساختم...به چندتا اتحاد هم درخواست دادم.کلا59نفر جمعیت دارم
دیگه چیکار کنم؟؟؟ موندم بازیو چجوری پیش ببرم
دخــتری نه چندان دخــترونــهــ
عاشــق بازیهای پسرونهــ !!
الان بخش راهنما تموم شده...
همه ساختمونا روبه سطح 5 ارتقا دادم و سفارت رو هم ساختم...به چندتا اتحاد هم درخواست دادم.کلا59نفر جمعیت دارم:icon_7:
دیگه چیکار کنم؟؟؟ موندم بازیو چجوری پیش ببرم:icon_7::cry:
سعی کن به جای ساختمونای غیر واجب ساختمونای منابعت رو ببری بالا همینطور ساختمون شهرداری و انبار
زمان حمایت از تازه واردین رو هم تمدید کن تا چن روز بیشتر با خیال راحت بازی کنی و حساب کار دستت بیاد
اینم بدون ک بالا بودن جمعیت صرفا دلیل قوی بودن نیست
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
سعی کن به جای ساختمونای غیر واجب ساختمونای منابعت رو ببری بالا :icon_8: همینطور ساختمون شهرداری و انبار :ugeek::ugeek:
زمان حمایت از تازه واردین رو هم تمدید کن تا چن روز بیشتر با خیال راحت بازی کنی و حساب کار دستت بیاد:icon_3:
اینم بدون ک بالا بودن جمعیت صرفا دلیل قوی بودن نیست:icon_10:
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]مهم از الان به بعده نه از الان به قبل:icon_12:
[/div][/quote]
سخن بزرگان:roll:[/div][/quote]
عاقا خیلی چاکریم:D
دخــتری نه چندان دخــترونــهــ
عاشــق بازیهای پسرونهــ !!
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]مهم از الان به بعده نه از الان به قبل:icon_12:
[/div][/quote]
عاقا خیلی چاکریم:D[/div][/quote]
خیلی ممنون از کمکت دوست عزیز:icon_1:
[quote][div][b]saqar1290[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]مهم از الان به بعده نه از الان به قبل:icon_12:
[/div][/quote]
عاقا خیلی چاکریم:D[/div][/quote]
خیلی ممنون از کمکت دوست عزیز:icon_1:[/div][/quote]
قابلی نداشت:icon_0:
نکاتی که دوستان گفتن درسته
فقط به یه نکته توجه کن
سرور اولته زیاد مهم نیست
سعی کن تو این سرور هدفت یاد گرفتن بازی باشه نه چیز دیگه
احتمال زیاد این سرور فارم شی
البته شاید هم نشی
ولی در هر صورت نا امید نشو
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
نکاتی که دوستان گفتن درسته
فقط به یه نکته توجه کن
سرور اولته زیاد مهم نیست
سعی کن تو این سرور هدفت یاد گرفتن بازی باشه نه چیز دیگه
احتمال زیاد این سرور فارم شی
البته شاید هم نشی
ولی در هر صورت نا امید نشو
سعی کن به جای ساختمونای غیر واجب ساختمونای منابعت رو ببری بالا همینطور ساختمون شهرداری و انبار
زمان حمایت از تازه واردین رو هم تمدید کن تا چن روز بیشتر با خیال راحت بازی کنی و حساب کار دستت بیاد
اینم بدون ک بالا بودن جمعیت صرفا دلیل قوی بودن نیست
فعلا بهترین پیشنهادم اینه قبل از حمایت در اومدن مخفیگاه حتما 20 باشه بد نیست ظرفیتشو با سکه افزایش بدی که احیانا کسی حمله کرد بتونی ادامه بدی
1>0000000000000000..........
وقتی رسید ،
گفت؛ یا همه یا هیچ کس!!!!!
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]سعی کن به جای ساختمونای غیر واجب ساختمونای منابعت رو ببری بالا :icon_8: همینطور ساختمون شهرداری و انبار :ugeek::ugeek:
زمان حمایت از تازه واردین رو هم تمدید کن تا چن روز بیشتر با خیال راحت بازی کنی و حساب کار دستت بیاد:icon_3:
اینم بدون ک بالا بودن جمعیت صرفا دلیل قوی بودن نیست:icon_10:[/div][/quote]
فعلا بهترین پیشنهادم اینه قبل از حمایت در اومدن مخفیگاه حتما 20 باشه بد نیست ظرفیتشو با سکه افزایش بدی که احیانا کسی حمله کرد بتونی ادامه بدی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.