saqar1290
الان بخش راهنما تموم شده...
همه ساختمونا روبه سطح 5 ارتقا دادم و سفارت رو هم ساختم...به چندتا اتحاد هم درخواست دادم.کلا59نفر جمعیت دارم
دیگه چیکار کنم؟؟؟ موندم بازیو چجوری پیش ببرم
سلام منم مثل تو بودم اون اولاا الانم از تابستون تا حالا نیستم با بچه ها همش انجمن بودیم شبای ماه رمضان تا صبح بازی میکردیم و...
ببین این چیزهایی که دوستلن گفتن همش درسته همشا چون هر کسی ی سبکی برای خودش دداره از ایناا استفاده کن چند تا سرر که بازی کنی میفهمی باید چی کار کنی باید تجربه داشته باشی وسلام
ی چند تا نکته بگم
حتما حمایتو تمدید کن
همه منابعو ببر بالاااا
انبارتو ببر بالاا
در عین حال سرباز خونتم ازتقاع بده از قابلیت های ویژه هم استفاده کن
چند روز اخر حمایتم سرباز بساز وقتی نیروهات قوی شدن شروع کن جمعیتو ببر بالا
لیست فارم هم بساز خیلی خوبه
ی اتحاد قوی هم برو خوبه
اینا چند تا نکنه کم بود وقتی چندتاا سرور فارم شی یا بری بالا میفهمی چه جوری اید بازی کنی
چند وقت یبار میام
[quote][div][b]saqar1290[/b][/div][div]الان بخش راهنما تموم شده...
همه ساختمونا روبه سطح 5 ارتقا دادم و سفارت رو هم ساختم...به چندتا اتحاد هم درخواست دادم.کلا59نفر جمعیت دارم:icon_7:
دیگه چیکار کنم؟؟؟ موندم بازیو چجوری پیش ببرم:icon_7::cry:[/div][/quote]
سلام منم مثل تو بودم اون اولاا الانم از تابستون تا حالا نیستم با بچه ها همش انجمن بودیم شبای ماه رمضان تا صبح بازی میکردیم و...
ببین این چیزهایی که دوستلن گفتن همش درسته همشا چون هر کسی ی سبکی برای خودش دداره از ایناا استفاده کن چند تا سرر که بازی کنی میفهمی باید چی کار کنی باید تجربه داشته باشی وسلام
ی چند تا نکته بگم
حتما حمایتو تمدید کن
همه منابعو ببر بالاااا
انبارتو ببر بالاا
در عین حال سرباز خونتم ازتقاع بده از قابلیت های ویژه هم استفاده کن
چند روز اخر حمایتم سرباز بساز وقتی نیروهات قوی شدن شروع کن جمعیتو ببر بالا
لیست فارم هم بساز خیلی خوبه
ی اتحاد قوی هم برو خوبه
اینا چند تا نکنه کم بود وقتی چندتاا سرور فارم شی یا بری بالا میفهمی چه جوری اید بازی کنی
:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10: