اگه رفاقت و همدلی باشه حتما خبرهای خوبی در راه هست
درود بر دختران این بازی. قربون خواهرم برم من.
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div]اگه رفاقت و همدلی باشه حتما خبرهای خوبی در راه هست :icon_12: :icon_10:[/div][/quote]
درود بر دختران این بازی. قربون خواهرم برم من.:icon_1::icon_11::icon_11:
اگه رفاقت و همدلی باشه حتما خبرهای خوبی در راه هست
درود بر دختران این بازی. قربون خواهرم برم من.
کویینم
آره پسرا برید کنار تا له نشید
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]اگه رفاقت و همدلی باشه حتما خبرهای خوبی در راه هست :icon_12: :icon_10:[/div][/quote]
درود بر دختران این بازی. قربون خواهرم برم من.:icon_1::icon_11::icon_11:[/div][/quote]
کویینم :icon_1::icon_0::icon_5:
آره پسرا برید کنار تا له نشید :|:icon_9::icon_11:
دوستان اصلا سرور رو دسته کم نگیرید من مطمینم چند تا بازیکن فوق العاده تو سرور هستن
ولی باید از اولش با قدرت بازی کنیم
خخخخ
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]دوستان اصلا سرور رو دسته کم نگیرید من مطمینم چند تا بازیکن فوق العاده تو سرور هستن
ولی باید از اولش با قدرت بازی کنیم[/div][/quote]
:|:|
دوستان اصلا سرور رو دسته کم نگیرید من مطمینم چند تا بازیکن فوق العاده تو سرور هستن
عععهههه بیداری حاجی ؟؟
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]alialiali83[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]دوستان اصلا سرور رو دسته کم نگیرید من مطمینم چند تا بازیکن فوق العاده تو سرور هستن
:|:|[/div][/quote]
عععهههه بیداری حاجی ؟؟ :icon_2:
اون که صد البته. دوستان قدری داریم. ولی ماها هم هستیم
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]دوستان اصلا سرور رو دسته کم نگیرید من مطمینم چند تا بازیکن فوق العاده تو سرور هستن
اون که صد البته. دوستان قدری داریم. ولی ماها هم هستیم:icon_9::icon_9::twisted::twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.