من که چشمم اب نمیخوره احتمالا مثل سرور های قبلی یکی بیدا میشه که چند میلیونی خرج کنه و کل سرور رو شخم بزنه
فعلا که شده امیر پرو و رامین زد کلی اک خریدن دارن شخم میزنن روبل که صفر مطلق شد مونده باقی دوستان
ما هم که بهانه دست کسی نمیدیم
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]:icon_2:
من که چشمم اب نمیخوره احتمالا مثل سرور های قبلی یکی بیدا میشه که چند میلیونی خرج کنه و کل سرور رو شخم بزنه :icon_4:[/div][/quote]
فعلا که شده امیر پرو و رامین زد کلی اک خریدن دارن شخم میزنن روبل که صفر مطلق شد مونده باقی دوستان :lol:
من که چشمم اب نمیخوره احتمالا مثل سرور های قبلی یکی بیدا میشه که چند میلیونی خرج کنه و کل سرور رو شخم بزنه
فعلا که شده امیر پرو و رامین زد کلی اک خریدن دارن شخم میزنن روبل که صفر مطلق شد مونده باقی دوستان
انشالله که کتیبرو بگیرن ولی دیگه عصر پادشاهان عصرپادشاهان قدیم نیست قدیما اخرای سرور راحت 200 یا 300 نفر قدرت هجومی و دفاعی رو 500 میکردن الان زورکی چند نفر میرسونن اون زمان انصافا خیلی تلاش میخواست تا بهترین شی الان چند نفر مولتی دارن استرازیکی در حد صفر بعدش شاخ میشن خدا کنه درست کنن بازی رو
این مطلب در 1395/09/07 22:38:59 نوشته شده است و در 1395/09/07 22:39:28 ویرایش شده است .
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]:icon_2:
من که چشمم اب نمیخوره احتمالا مثل سرور های قبلی یکی بیدا میشه که چند میلیونی خرج کنه و کل سرور رو شخم بزنه :icon_4:[/div][/quote]
فعلا که شده امیر پرو و رامین زد کلی اک خریدن دارن شخم میزنن روبل که صفر مطلق شد مونده باقی دوستان :lol:
ما هم که بهانه دست کسی نمیدیم[/div][/quote]
انشالله که کتیبرو بگیرن ولی دیگه عصر پادشاهان عصرپادشاهان قدیم نیست قدیما اخرای سرور راحت 200 یا 300 نفر قدرت هجومی و دفاعی رو 500 میکردن الان زورکی چند نفر میرسونن اون زمان انصافا خیلی تلاش میخواست تا بهترین شی الان چند نفر مولتی دارن استرازیکی در حد صفر بعدش شاخ میشن خدا کنه درست کنن بازی رو
فعلا که اتجاد اول. و هنوز زیر مجموعه خودشو با اتحاد اصلی ادغام نزدن. بوقتش همه جواب میگیرن
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]:icon_2:
انشالله که کتیبرو بگیرن ولی دیگه عصر پادشاهان عصرپادشاهان قدیم نیست قدیما اخرای سرور راحت 200 یا 300 نفر قدرت هجومی و دفاعی رو 500 میکردن الان زورکی چند نفر میرسونن اون زمان انصافا خیلی تلاش میخواست تا بهترین شی الان چند نفر مولتی دارن استرازیکی در حد صفر بعدش شاخ میشن خدا کنه درست کنن بازی رو [/div][/quote]
فعلا که اتجاد اول. و هنوز زیر مجموعه خودشو با اتحاد اصلی ادغام نزدن. بوقتش همه جواب میگیرن:icon_4::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9:
فعلا که اتجاد اول. و هنوز زیر مجموعه خودشو با اتحاد اصلی ادغام نزدن. بوقتش همه جواب میگیرن
من کوفتم بازی نمیکنم دیگه
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]:icon_2:
انشالله که کتیبرو بگیرن ولی دیگه عصر پادشاهان عصرپادشاهان قدیم نیست قدیما اخرای سرور راحت 200 یا 300 نفر قدرت هجومی و دفاعی رو 500 میکردن الان زورکی چند نفر میرسونن اون زمان انصافا خیلی تلاش میخواست تا بهترین شی الان چند نفر مولتی دارن استرازیکی در حد صفر بعدش شاخ میشن خدا کنه درست کنن بازی رو [/div][/quote]
فعلا که اتجاد اول. و هنوز زیر مجموعه خودشو با اتحاد اصلی ادغام نزدن. بوقتش همه جواب میگیرن:icon_4::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9:[/div][/quote]
:icon_2::icon_2: من کوفتم بازی نمیکنم دیگه
اومدی یه تازه بازیکن زدی با 5 کیلو کمان. 4999 تا مردن... اتحادتونو که زدیم 18 نفرتون رفتن رو حذف اکانت... تو چی میگی.. تازه مدیران و خودم نخواستیم بزنمتون. یه مسلمتونو زدم. داشتین خودتونو داعون میکردین...
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]چند خط نوشتم کاراکتر غیره مجاز شد نیومد !
خلاصش :
فارم زیاد دارید تو اتحادتون !
پاپ باز زیاد دارید !
:icon_10:[/div][/quote]
[b]اومدی یه تازه بازیکن زدی با 5 کیلو کمان. 4999 تا مردن... [/b]
[b]اتحادتونو که زدیم 18 نفرتون رفتن رو حذف اکانت... تو چی میگی.. تازه مدیران و خودم نخواستیم بزنمتون. یه مسلمتونو زدم. داشتین خودتونو داعون میکردین.[/b]..:icon_4::icon_4::icon_4:
عزیزم بنده ۸ کیلو گرز ریخته بودم ۲ کلیوهم تلفات داشتم
اون متروک ای هم که ازم گرفته بود رو یکی از بچه هایه اتحاد شکوند و خودش تسخیرش کرد ( دستش درد نکنه )
بعد شما که اتحادت
۩ Against all odds ۩
ئه دیگه کارت با این اتحاد چیه
عزیزم بنده ۸ کیلو گرز ریخته بودم ۲ کلیوهم تلفات داشتم :|
اون متروک ای هم که ازم گرفته بود رو یکی از بچه هایه اتحاد شکوند و خودش تسخیرش کرد ( دستش درد نکنه :) )
بعد شما که اتحادت
۩ Against all odds ۩
ئه دیگه کارت با این اتحاد چیه :icon_4:
اون متروک ای هم که ازم گرفته بود رو یکی از بچه هایه اتحاد شکوند و خودش تسخیرش کرد ( دستش درد نکنه )
بعد شما که اتحادت
۩ Against all odds ۩
هنوز متجه نشدی اونجا هم مال ماست....
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]عزیزم بنده ۸ کیلو گرز ریخته بودم ۲ کلیوهم تلفات داشتم :|
اون متروک ای هم که ازم گرفته بود رو یکی از بچه هایه اتحاد شکوند و خودش تسخیرش کرد ( دستش درد نکنه :) )
بعد شما که اتحادت
۩ Against all odds ۩
ئه دیگه کارت با این اتحاد چیه :icon_4:[/div][/quote]
هنوز متجه نشدی اونجا هم مال ماست....:icon_4:
بعد شما که اتحادت
۩ Against all odds ۩
هنوز متجه نشدی اونجا هم مال ماست....
چی بگم والا ؟
اینقدر میدونم تو ی این هفته ها اگر تاپ غارت نباشی کتیبه خبری نیست ، سرور 26 هم از همین الان مشخصه کتیبه رو کی میزنه ، نفر اول غارت هم 10 م فاصله داره با نفر بعدیش، سوخته هم که شهرهاش جفت و جور کرده ، اتحادم که از همین الان تک زده غارتش کم نمیشه ... تابلو هست
سرمایه هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد ...!
.
.
قلبم مرا به تو باز خواهد گرداند ..
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div]عزیزم بنده ۸ کیلو گرز ریخته بودم ۲ کلیوهم تلفات داشتم :|
بعد شما که اتحادت
۩ Against all odds ۩
ئه دیگه کارت با این اتحاد چیه :icon_4:[/div][/quote]
هنوز متجه نشدی اونجا هم مال ماست....:icon_4:[/div][/quote]
چی بگم والا ؟
اینقدر میدونم تو ی این هفته ها اگر تاپ غارت نباشی کتیبه خبری نیست ، سرور 26 هم از همین الان مشخصه کتیبه رو کی میزنه ، نفر اول غارت هم 10 م فاصله داره با نفر بعدیش، سوخته هم که شهرهاش جفت و جور کرده ، اتحادم که از همین الان تک زده غارتش کم نمیشه ... تابلو هست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.