اگه قصر کسی رو که محاصره زده خراب کنیم محاصره لغو میشه؟؟؟؟؟؟
دمتون گرم
دمتون گرم
abbamin
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
قصر و محاصره 1395/05/11 18:02:40
اگه قصر کسی رو که محاصره زده خراب کنیم محاصره لغو میشه؟؟؟؟؟؟
دمتون گرم abbamin
|
|
1395/05/11 18:24:09
فکر نکنم در این رابطه تو راهنمای بازی باشه
میتونی از پشتیبانی بپرسی ولی اگه یکی به محاصره تو حمله بکنه اگه اردوگاهشو بزنی حملش برگشت میخوره من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ |
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/11 19:41:40
سلام ، اولاً در راهنما چنین نکات ریزی رو ننوشته و بازیکنان به مرور به اینا پی میبرن ، من جواب قطعی برای این سوال ریز نداشتم برای همین الان به پشتیبانی تیکت زدم و جواب گرفتم ، این سوال که آیا نابودی قصر محاصره کننده باعث لغو محاصره میشه یا نه مثل این سوال هست که آیا نابودی قصر کسی که درحال تاسیس شهر جدید هست (مهاجرا تو راه هستن برای احداث) باعث لغو تاسیس شهر میشه یا نه ، یعنی سوال ظریفی بود و یادگرفتنش هم یه ترفند خوب تو بازی هست ؛ بگذریم حالا جواب پشتیبانی : سوال : سلام اگه قصر محاصره کننده رو در حین محاصره نابود کنیم آیا محاصره لغو میشود ؟ (به علت عدم وجود شرط قصر سطح20 برای محاصره کننده) ممنون جواب : سلام بله کاربر گرامی ؛ پس از رسیدن لشکر به مقصد ، اگر قصر محاصره کننده نابود شده باشد ، محاصره انجام نخواهد شد. بازی عصر پادشاهان لحظات خوبی را برای شما آرزومند است. در تلگرام به ما بپیوندید https://telegram.me/KingsEraGame ارادتمند تیم پشتیبانی عصر پادشاهان http://s2.picofile.com/file/8262064550/fgujikl.png زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
|
1395/05/11 21:06:00
تا قصرشو خراب نکی که اصلا محاصره نمیشه عزیز!!!! |
|
1395/05/11 21:11:06
همین الان یهویی
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/11 21:18:16
وقتی که در حال محاصره کردن هست قصر نداره فقط باید نیروهاشو بکشی تا لغو شه ول وقتی جزو شهر هاش هست محاصرش تموم شده قصرشو بزنی هنوزم جزو شهراش هست باید شهرشو محاصره کنی تا شهر تو بشه محمد پهلوان
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/11 21:20:31
قصر متروکه رو نمیگه که ، قصر محاصره کننده رو میگه زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/11 21:20:31
اینی که میگه موقع رسیدن نیروهات به مقصده واسه محاصره بعدِ اینکه محاصره شد اگه قصر 0 هم بشه محاصره کنسل نمیشه ...
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/11 21:22:49
دقت کن گفته پس از رسیدن لشکر به مقصد نه موقع رسیدن. پس از رسیدن لشکر یعنی وقتی محاصره شروع شد. زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/11 21:23:01
باشه محمد پهلوان
|
منوی کاربری
|
||