اره قصرشو بزنی لغو میشه امتحان کردم
محمد پهلوان
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/11 21:24:57
اره قصرشو بزنی لغو میشه امتحان کردم
محمد پهلوان
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/11 21:29:58
نابود شده باشد حرف پشتیبانیو نمیخوام تفسیر کنما ولی زبان فارسیشون ضعیفه . قرار بود منظور تورو برسونه باید به جای نابود شده باشد، میگفت نابود شود طبق پیشبینی های پالاداموسی بنده اصولا نباید بعدِ اینکه محاصره شد صفر شدن قصر تاثیری رو محاصره بزاره ...
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/11 21:30:37
خوب اگه امتحان کردی دیگه پیشبینیم غلط از آب دراومده همینجوری مستقیم برم توو افق محو شم ...
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/11 21:37:13
آره از فعل ماضی بعید استفاده کرده و الان فهم جمله یه مقدار مشکل شد ! ؛ البته فکر نمیکنم در این باره نظری داده باشم که محاصره لغو میشه یا نمیشه من فقط پیام پشتیبانی رو منتشر کردم. حالا برای شفاف سازی دوباره سوال میکنم فردا جوابش میاد. ظاهراً حرفت درست به نظر میرسه حالا ببینیم پشتیبانی چی میگه ، فکر نمیکنم کسی در این مورد تجربه ای داشته باشه هرکس نظری بده در درواقع پیش بینی کرده. زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
|
1395/05/12 04:34:48
این واس خودش یه نکته خیلی مهمیه مثلا کسی داره محاصره میزنه اکثر بازیکنا90% نیروهای شهر رو میفرستن محاصره در این شرایط اگه بخوای محاصره رو بشکنی باید خیلی تلفات بدی ولی بیای قصر شهر رو که محاصره زده رو بزنی و بیاری پایین اخرش محاصره تموم نشه خیلی عالی میشه البته فکر کنم این تا زمانیه که نیروهای محاصره کننده در راه حمله هستن عمیه و وقتی رسیدن و قصر سالم بود و محاصره شروع بشه نمیدونم کار کنه یا نه در این صورت هم فکر کنم بعد از پایان محاصره که داره تسخیر میشه دیگه تسخیر نشه و پیام بیاد که قصر شما... این بازیم رف تو قانون زندگی : فقط پول
|
|
1395/05/12 10:58:19
خیلی ها با نیروی کم محاصره میکنن.اول صفرش میکنن بعد قهرمانو با کمی سرباز میفرستن تا اگر بازیکنی به محاصرش حمله کرد زیاد تلفات نده Moein bap
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/12 16:04:32
این پاسخ جدید پشتیبانی فکر کنم دیگه بشه جواب قطعی رو گرفت ، البته متاسفانه پشتیبانی اکثرا شفاف جواب نمیده ؛
سوال : با سلام مجدد ، سوال خودم رو میخوام واضح تر بپرسم تا جواب واضح تر بگیرم چون ممکنه منظور درست منتقل نشده باشه. سوال بنده مربوط به زمانی هست که محاصره انجام شده ، آیا در این حال که محاصره کاملاً انجام شده گر فردی قصر بازیکن محاصره کننده را نابود کند به علت عدم وجود شرط قصر 20 (که از شروط محاصره هست) محاصره بازیکن کنسل میشود ؟ توجه کنید منظور من زمانی نیست که بازیکن هنوز محاصره را انجام نداده ، بلکه زمانی است که متروکه محاصره شده و در شرف تسخیر است. جواب شما که گفتید " پس از رسیدن لشکر به مقصد ، اگر قصر محاصره کننده «نابود شده باشد» ، محاصره «انجام نخواهد شد»." احتمالاً برای زمانی هست که محاصره انجام نشده چون از فعل ماضی بعید استفاده کردید (درحالی که منظور من این بود که محاصره انجام شده و اگر قصر محاصره کننده «نابود شود») و همینطور از واژه "انجام نخواهد شد" استفاده کردید درحالی مقصود من انجام شدن یا نشدن محاصره نیست و مربوط به پس از انجام محاصره هست و سوال بنده این بود که آیا محاصره با نابودی قصر محاصره کننده «لغو» میشود یا خیر ؟ با عرض معذرت از اینکه سخن به درازا کشیده شد. متشکرم جواب : با سلام و عرض ادب مجدد دوست عزیز برای لغو محاصره فقط به همان شهر متروکه باید حمله کنید و نیرو های بازیکن را از بین ببرید. به شهر متروکه ای که محاصره شده است، سایر بازیکن ها می توانند حمله کنند. البته فقط از نوع "نبرد" و با رسیدن این حمله اگر کل نیروهای محاصره کننده را نابود کنند، شهر متروکه از محاصره خارج می شود و شهر متروکه مجدداً در اختیار گینگیزها قرار می گیرد در غیر این صورت محاصره همچنان ادامه می یابد. http://help.kingsera.ir/groups/index/52 موفق و پیروز باشید واحد پشتیبانی عصر پادشاهان http://s2.picofile.com/file/8262172884/Screenshot_۲۰۱۶_۰۸_۰۲_۱۵_۵۱_۳۸.png http://s1.picofile.com/file/8262172942/Screenshot_۲۰۱۶_۰۸_۰۲_۱۵_۵۱_۴۶.png زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
|
1395/05/12 16:06:35
پس ینی هیچ راهی جز نبرد برای از بین بردن محاصره به غیر از نبرد وجود نداره
Moein bap
|
|
1395/05/12 16:07:50
کلا جواب عوض شدش همین الان یهویی
|
|
1395/05/13 02:33:25
عاقا دقت کردی پشتیبانی جواب رو پیچوند؟! به طرز عجیبی هم پیچوند و نخواست جواب رو بگه و کلا یه جواب بی ربطی داده
ما میگیم مثلا من زدم مت رو محلصره کنم و از وقت تموم شدنش 10 ساعت مونده الان یکی بیاد تو شهری که از اون شهر مت رک محاصره کردم بزنه بیاره پایین قصر رو یا اردوگاه رو محاصره همان لحظه یا حتی وقتی وقت تموم شد و شهر داره تسخیر میشه که نیروهبفهمن قصر یا اردوگاه شهرشون اومده پایین عایا تسیخیر اون لحظه لغو میشه؟! سوال ما تقریبا اینه ولی جواب پشتیبانی 4=2×2 این بازیم رف تو قانون زندگی : فقط پول
|
منوی کاربری
|
||