واقعا دوستان هدف اصلی از تاسیس انجمن چی بوده.و اخرش بکجا میکشه.
چرا نفرات ثابت نیستن. چرا اطلاعات رد بدل نمیشه و یا اگه میشه باید تمسخر ی حتما" باشه...و یا جدیتی در ارتقاء مطالب نیست.
اکثر دوستان دارای سواد و تحصیلات دانشگاهی هم هستن.ولی در مورد دانش خودشون اطلاعاتی که باید همگانی کنن نمیگن؟
سما دختر اذربایجان
[b]واقعا دوستان هدف اصلی از تاسیس انجمن چی بوده.و اخرش بکجا میکشه.
چرا نفرات ثابت نیستن. چرا اطلاعات رد بدل نمیشه و یا اگه میشه باید تمسخر ی حتما" باشه...و یا جدیتی در ارتقاء مطالب نیست.
اکثر دوستان دارای سواد و تحصیلات دانشگاهی هم هستن.ولی در مورد دانش خودشون اطلاعاتی که باید همگانی کنن نمیگن؟[/b]
من فکر میکنم بچه های انجمن،انجمن رو یه موقعیت تفریحی که جدا باشن از درس و .... حساب میکنند
خب مگه نیست ؟؟؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]من فکر میکنم بچه های انجمن،انجمن رو یه موقعیت تفریحی که جدا باشن از درس و .... حساب میکنند :)
[/div][/quote]
خب مگه نیست ؟؟؟ :| :| :|
من فکر میکنم بچه های انجمن،انجمن رو یه موقعیت تفریحی که جدا باشن از درس و .... حساب میکنند
خب مگه نیست ؟؟؟
جواب دادم
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]من فکر میکنم بچه های انجمن،انجمن رو یه موقعیت تفریحی که جدا باشن از درس و .... حساب میکنند :)
[/div][/quote]
خب مگه نیست ؟؟؟ :| :| :|[/div][/quote]
جواب دادم :|:|
واقعا دوستان هدف اصلی از تاسیس انجمن چی بوده.و اخرش بکجا میکشه.
اکثر دوستان دارای سواد و تحصیلات دانشگاهی هم هستن.ولی در مورد دانش خودشون اطلاعاتی که باید همگانی کنن نمیگن؟
والا من یه بار این کار رو کردم ولی نه تنها کسی ازم استقبال نکرد ، بلکه همه باهام مخالفت کردند و گفتن که انجمن جای درس نیست و تو نباید مطالب درسی بذاری ...
@spamino_bot
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][b]واقعا دوستان هدف اصلی از تاسیس انجمن چی بوده.و اخرش بکجا میکشه.
اکثر دوستان دارای سواد و تحصیلات دانشگاهی هم هستن.ولی در مورد دانش خودشون اطلاعاتی که باید همگانی کنن نمیگن؟[/b][/div][/quote]
[b]والا من یه بار این کار رو کردم ولی نه تنها کسی ازم استقبال نکرد ، بلکه همه باهام مخالفت کردند و گفتن که انجمن جای درس نیست و تو نباید مطالب درسی بذاری ...[/b]
خب مگه نیست ؟؟؟
جواب دادم
مطلب دومم رو هم بخون ...
@spamino_bot
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]من فکر میکنم بچه های انجمن،انجمن رو یه موقعیت تفریحی که جدا باشن از درس و .... حساب میکنند :)
[/div][/quote]
خب مگه نیست ؟؟؟ :| :| :|[/div][/quote]
جواب دادم :|:|[/div][/quote]
مطلب دومم رو هم بخون ...
این درست. منتها همین تفریح رو میشه بنوعی دیگر هم کرد. مثلا یکی از دوستان مشکلی در مورد * pc خودش داشت. با راهنمایی یکی از دوستان( غول قرمز) مشکلش حل شد. چرا از این نوع سوالات کمه؟ منظور بروز بودن و اطلاع رسانی هستش
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]من فکر میکنم بچه های انجمن،انجمن رو یه موقعیت تفریحی که جدا باشن از درس و .... حساب میکنند :)
[/div][/quote]
این درست. منتها همین تفریح رو میشه بنوعی دیگر هم کرد. مثلا یکی از دوستان مشکلی در مورد سیستم pc خودش داشت. با راهنمایی یکی از دوستان( غول قرمز) مشکلش حل شد. چرا از این نوع سوالات کمه؟ منظور بروز بودن و اطلاع رسانی هستش
راستش قبلا یه تاپیک جامع بود در مورد مشکلات(بینگو زده بود)همه مشکلاون رو اونجا می گفتند و جواب کاملی هم میگرفتند.از اون تاپیک خیلی استقبال شد.ولی به خاطر چند نفر از دوستان تاپیک رو بستن
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
راستش قبلا یه تاپیک جامع بود در مورد مشکلات(بینگو زده بود)همه مشکلاون رو اونجا می گفتند و جواب کاملی هم میگرفتند.از اون تاپیک خیلی استقبال شد.ولی به خاطر چند نفر از دوستان تاپیک رو بستن ;)
این درست. منتها همین تفریح رو میشه بنوعی دیگر هم کرد. مثلا یکی از دوستان مشکلی در مورد * pc خودش داشت. با راهنمایی یکی از دوستان( غول قرمز) مشکلش حل شد. چرا از این نوع سوالات کمه؟ منظور بروز بودن و اطلاع رسانی هستش
مشکل پیسی و ... چون توی بحث سخت افزار و نرم افزار هستن جذابیت دارن . ولی فقط کافیه یکی بیاد درمورد ریاضی و فیزیک مطلب بذاره ...
این مطلب در 1395/05/06 11:22:04 نوشته شده است و در 1395/05/06 11:22:14 ویرایش شده است .
@spamino_bot
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]من فکر میکنم بچه های انجمن،انجمن رو یه موقعیت تفریحی که جدا باشن از درس و .... حساب میکنند :)
[/div][/quote]
این درست. منتها همین تفریح رو میشه بنوعی دیگر هم کرد. مثلا یکی از دوستان مشکلی در مورد سیستم pc خودش داشت. با راهنمایی یکی از دوستان( غول قرمز) مشکلش حل شد. چرا از این نوع سوالات کمه؟ منظور بروز بودن و اطلاع رسانی هستش[/div][/quote]
مشکل پیسی و ... چون توی بحث سخت افزار و نرم افزار هستن جذابیت دارن . ولی فقط کافیه یکی بیاد درمورد ریاضی و فیزیک مطلب بذاره ... :? :? :?
والا سما خانم اینجا انجمن بازی هست انجمن کامپیوتر و خدمات یا انجمن معمولی نیس اینجا فقط مطالب در مورد بازی باید گذاشته بشه
درسته بحث و گفتگوی آزاد هست اما بازم کسی سوالی نمی پرسه یا کسی اطلاعاتش رو برای دیگرن قرار نمیده چون استقبالی نمیشه
من خودم به شخصه از اینجور تاپیکا اصلا خوشم نمیاد ...
In the name of god
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]من فکر میکنم بچه های انجمن،انجمن رو یه موقعیت تفریحی که جدا باشن از درس و .... حساب میکنند :)
[/div][/quote]
این درست. منتها همین تفریح رو میشه بنوعی دیگر هم کرد. مثلا یکی از دوستان مشکلی در مورد سیستم pc خودش داشت. با راهنمایی یکی از دوستان( غول قرمز) مشکلش حل شد. چرا از این نوع سوالات کمه؟ منظور بروز بودن و اطلاع رسانی هستش[/div][/quote]
والا سما خانم اینجا انجمن بازی هست انجمن کامپیوتر و خدمات یا انجمن معمولی نیس اینجا فقط مطالب در مورد بازی باید گذاشته بشه
درسته بحث و گفتگوی آزاد هست اما بازم کسی سوالی نمی پرسه یا کسی اطلاعاتش رو برای دیگرن قرار نمیده چون استقبالی نمیشه
من خودم به شخصه از اینجور تاپیکا اصلا خوشم نمیاد ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.