من فکر میکنم بچه های انجمن،انجمن رو یه موقعیت تفریحی که جدا باشن از درس و .... حساب میکنند
این درست. منتها همین تفریح رو میشه بنوعی دیگر هم کرد. مثلا یکی از دوستان مشکلی در مورد * pc خودش داشت. با راهنمایی یکی از دوستان( غول قرمز) مشکلش حل شد. چرا از این نوع سوالات کمه؟ منظور بروز بودن و اطلاع رسانی هستش
والا سما خانم اینجا انجمن بازی هست انجمن کامپیوتر و خدمات یا انجمن معمولی نیس اینجا فقط مطالب در مورد بازی باید گذاشته بشه
درسته بحث و گفتگوی آزاد هست اما بازم کسی سوالی نمی پرسه یا کسی اطلاعاتش رو برای دیگرن قرار نمیده چون استقبالی نمیشه
من خودم به شخصه از اینجور تاپیکا اصلا خوشم نمیاد ...
درسته. ولی بازی ایا فرقی کرده.؟ همون بازی هستش با همون معیار و همون محدودیتهای سابق.نه ورژنی تغییر کرده نه .........!
شاید منظورمو بد رسوندم. کلا رونق دادن انجمن با عناوین مختلف
خب شما امروز یا فردا یه نمونه تاپیک برای رونق دادن انجمن بزارید بچه ها هم فیض ببرند
In the name of god
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]من فکر میکنم بچه های انجمن،انجمن رو یه موقعیت تفریحی که جدا باشن از درس و .... حساب میکنند :)
[/div][/quote]
این درست. منتها همین تفریح رو میشه بنوعی دیگر هم کرد. مثلا یکی از دوستان مشکلی در مورد سیستم pc خودش داشت. با راهنمایی یکی از دوستان( غول قرمز) مشکلش حل شد. چرا از این نوع سوالات کمه؟ منظور بروز بودن و اطلاع رسانی هستش[/div][/quote]
والا سما خانم اینجا انجمن بازی هست انجمن کامپیوتر و خدمات یا انجمن معمولی نیس اینجا فقط مطالب در مورد بازی باید گذاشته بشه
درسته بحث و گفتگوی آزاد هست اما بازم کسی سوالی نمی پرسه یا کسی اطلاعاتش رو برای دیگرن قرار نمیده چون استقبالی نمیشه
من خودم به شخصه از اینجور تاپیکا اصلا خوشم نمیاد ...[/div][/quote]
درسته. ولی بازی ایا فرقی کرده.؟ همون بازی هستش با همون معیار و همون محدودیتهای سابق.نه ورژنی تغییر کرده نه .........!
شاید منظورمو بد رسوندم. کلا رونق دادن انجمن با عناوین مختلف
[/div][/quote]
خب شما امروز یا فردا یه نمونه تاپیک برای رونق دادن انجمن بزارید بچه ها هم فیض ببرند :D
منم قصد داشتم یه تایپکی با این مزمون بزنم
با نظرات شما عزیزان منصرف شدم
نه ، بزن .... من لایکت میکنم ... بزن ....
نه نمیزنم نمیزنم
حالا تو هم بگو بزن بزن
ای بابا بازی رو چرا به هم میزنی
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]منم قصد داشتم یه تایپکی با این مزمون بزنم
با نظرات شما عزیزان منصرف شدم :|[/div][/quote]
نه ، بزن .... من لایکت میکنم ... بزن ....[/div][/quote]
نه نمیزنم نمیزنم :icon_4:
حالا تو هم بگو بزن بزن[/div][/quote]
:|
[/div][/quote]
ای بابا بازی رو چرا به هم میزنی :|
منم قصد داشتم یه تایپکی با این مزمون بزنم
با نظرات شما عزیزان منصرف شدم
نه ، بزن .... من لایکت میکنم ... بزن ....
نه نمیزنم نمیزنم
حالا تو هم بگو بزن بزن
ای بابا بازی رو چرا به هم میزنی
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]منم قصد داشتم یه تایپکی با این مزمون بزنم
با نظرات شما عزیزان منصرف شدم :|[/div][/quote]
نه ، بزن .... من لایکت میکنم ... بزن ....[/div][/quote]
نه نمیزنم نمیزنم :icon_4:
حالا تو هم بگو بزن بزن[/div][/quote]
:|
[/div][/quote]
ای بابا بازی رو چرا به هم میزنی :|[/div][/quote]
:|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.