kingcreb
sharv
moein0
اینا تو نظر سنجی های قبلی بودن
اگه حسابشون نکنیم
هورا من اولم
پرچمم بالاست
منم همین رو میگم
من به دلایلی انصراف میدم
اسم من رو بردار
Moein bap
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]kingcreb
sharv
moein0
اینا تو نظر سنجی های قبلی بودن :|
اگه حسابشون نکنیم
هورا من اولم :lol:
پرچمم بالاست :icon_3:
:mrgreen:[/div][/quote]
منم همین رو میگم
من به دلایلی انصراف میدم
اسم من رو بردار
نظر سنجی قبل به علت استفاده از مولتی خراب شد جدید گزاشتم خودم شرکت نمیکنم به شارو هم گفتم از مولتی استفاده نکنه دوباره گزاشتمش توی اون نظر سنجی اشلا رای هاش حساب نمیکنیم
محمد پهلوان
نظر سنجی قبل به علت استفاده از مولتی خراب شد جدید گزاشتم خودم شرکت نمیکنم به شارو هم گفتم از مولتی استفاده نکنه دوباره گزاشتمش توی اون نظر سنجی اشلا رای هاش حساب نمیکنیم
اسم منو بردار.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]نظر سنجی قبل به علت استفاده از مولتی خراب شد جدید گزاشتم خودم شرکت نمیکنم به شارو هم گفتم از مولتی استفاده نکنه دوباره گزاشتمش توی اون نظر سنجی اشلا رای هاش حساب نمیکنیم[/div][/quote]
اسم منو بردار.
[quote][div][b]m0551[/b][/div][div]:icon_1:معین:icon_5::icon_5::icon_5::icon_0::icon_3:
[/div][/quote]
ممنون
من انصراف دادم ولی بازمیگردم برابر شدیم:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.