نظر سنجی قبل به علت استفاده از مولتی خراب شد جدید گزاشتم خودم شرکت نمیکنم به شارو هم گفتم از مولتی استفاده نکنه دوباره گزاشتمش توی اون نظر سنجی اشلا رای هاش حساب نمیکنیم
اسم منو بردار.
برنداشتی که
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]نظر سنجی قبل به علت استفاده از مولتی خراب شد جدید گزاشتم خودم شرکت نمیکنم به شارو هم گفتم از مولتی استفاده نکنه دوباره گزاشتمش توی اون نظر سنجی اشلا رای هاش حساب نمیکنیم[/div][/quote]
اسم منو بردار.[/div][/quote]
برنداشتی که :|
نظر سنجی قبل به علت استفاده از مولتی خراب شد جدید گزاشتم خودم شرکت نمیکنم به شارو هم گفتم از مولتی استفاده نکنه دوباره گزاشتمش توی اون نظر سنجی اشلا رای هاش حساب نمیکنیم
اسم منو بردار.
برنداشتی که
برداره نظرسنجی از اول میاد
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]نظر سنجی قبل به علت استفاده از مولتی خراب شد جدید گزاشتم خودم شرکت نمیکنم به شارو هم گفتم از مولتی استفاده نکنه دوباره گزاشتمش توی اون نظر سنجی اشلا رای هاش حساب نمیکنیم[/div][/quote]
برنداشتی که :|[/div][/quote]
اسم منو بردار.
برنداشتی که
خب بنویسه :
sharv (انصراف داد)
این مطلب در 1395/05/02 22:29:21 نوشته شده است و در 1395/05/02 22:29:36 ویرایش شده است .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]نظر سنجی قبل به علت استفاده از مولتی خراب شد جدید گزاشتم خودم شرکت نمیکنم به شارو هم گفتم از مولتی استفاده نکنه دوباره گزاشتمش توی اون نظر سنجی اشلا رای هاش حساب نمیکنیم[/div][/quote]
برنداشتی که :|[/div][/quote]
برداره نظرسنجی از اول میاد[/div][/quote]
خب بنویسه :
sharv (انصراف داد)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.