سلام دوستان
حس میکنم سرور 22 نسبت به سرور های گذشته سرور سالم تر و بهتری باشه
نظر شما چیه؟
هیچوقت چنین فکری نکن فقط خیلی بازیکنایی خوبی نیومدن توش وگرنه هر سرور که میگزره مولتی بازا بیشتر میشن
[quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div]سلام دوستان
نظر شما چیه؟[/div][/quote]
هیچوقت چنین فکری نکن فقط خیلی بازیکنایی خوبی نیومدن توش وگرنه هر سرور که میگزره مولتی بازا بیشتر میشن
سلام دوستان
نظر شما چیه؟
این سرور سالم تره!
من نگفتم کمتر شدن
لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختی بودند
[quote][div][b]amirmohamad12[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div]سلام دوستان
هیچوقت چنین فکری نکن فقط خیلی بازیکنایی خوبی نیومدن توش وگرنه هر سرور که میگزره مولتی بازا بیشتر میشن [/div][/quote]
این سرور سالم تره!
من نگفتم کمتر شدن
سلام دوستان
نظر شما چیه؟
فکر نکنم. چون از حالا میشه دید... یهو 3 اتحاد با نام ایران پیدا میشه و .............
اما سرور خوبی میشه. چون شمار زیادی از دوستان خوبم هستن که اومدن برای کتیبه... برای همه ارزوی موفقیعت دارم. همچنین خودم..... بمن حمله نکنید.
این مطلب در 1395/04/30 12:25:18 نوشته شده است و در 1395/04/30 12:25:51 ویرایش شده است .
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div]سلام دوستان
فکر نکنم. چون از حالا میشه دید... یهو 3 اتحاد با نام ایران پیدا میشه و .............
اما سرور خوبی میشه. چون شمار زیادی از دوستان خوبم هستن که اومدن برای کتیبه... برای همه ارزوی موفقیعت دارم. همچنین خودم..... بمن حمله نکنید. :icon_3:
سلام دوستان
نظر شما چیه؟
اما سرور خوبی میشه. چون شمار زیادی از دوستان خوبم هستن که اومدن برای کتیبه... برای همه ارزوی موفقیعت دارم. همچنین خودم..... بمن حمله نکنید.
کجاش بده یهو 3 اتحاد با نام ایران پیدا شه
بدون درصد کنکور دادن کاریست بسیار سخت
و دیگـــــر هیـــــــــچ ...
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div]سلام دوستان
اما سرور خوبی میشه. چون شمار زیادی از دوستان خوبم هستن که اومدن برای کتیبه... برای همه ارزوی موفقیعت دارم. همچنین خودم..... بمن حمله نکنید. :icon_3:[/div][/quote]
کجاش بده یهو 3 اتحاد با نام ایران پیدا شه :icon_10:
سلام دوستان
نظر شما چیه؟
هوم؟
کافیه با سرور 21 مقایسه کنی
لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختی بودند
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div]سلام دوستان
:|[/div][/quote]
:roll: هوم؟
کافیه با سرور 21 مقایسه کنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.