سلام دوستان
حس میکنم سرور 22 نسبت به سرور های گذشته سرور سالم تر و بهتری باشه
نظر شما چیه؟
هوم؟
کافیه با سرور 21 مقایسه کنی
چیشو مقایسه کنی
تعداد مولتی هارو
مولتیارو از کجا شناسایی کنیم از کجا میدونی مواتین همه
سرعت پیشرفت تو سرور 21 و سرور 22 رو مقایسه کن
خب سرعت سرور 22بیشتره 60روزه هست سرور21نود روز بود
محمد پهلوان
[quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]امریس[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div]سلام دوستان
نظر شما چیه؟[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
:roll: هوم؟
کافیه با سرور 21 مقایسه کنی[/div][/quote]
چیشو مقایسه کنی [/div][/quote]
تعداد مولتی هارو [/div][/quote]
مولتیارو از کجا شناسایی کنیم از کجا میدونی مواتین همه[/div][/quote]
سرعت پیشرفت تو سرور 21 و سرور 22 رو مقایسه کن[/div][/quote]
:|خب سرعت سرور 22بیشتره 60روزه هست سرور21نود روز بود
سلام دوستان
نظر شما چیه؟
هوم؟
چیشو مقایسه کنی
تعداد مولتی هارو
این زمانی معلوم میشه که به مولتی بازا بکوبی بعد میبینی رو شهرات ...
DAWN GUARD
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]امریس[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div]سلام دوستان
این زمانی معلوم میشه که به مولتی بازا بکوبی بعد میبینی رو شهرات ...
سلام دوستان
نظر شما چیه؟
هوم؟
چیشو مقایسه کنی
تعداد مولتی هارو
سرعت پیشرفت تو سرور 21 و سرور 22 رو مقایسه کن
خب سرعت سرور 22بیشتره 60روزه هست سرور21نود روز بود
متوجه نمیشی من چی میگم سرعت پیرفت باید تو سرور 22 بیشتر باشه ولی تو سرور 21 خیلی بیشتر بود!!شهر سازی سرعت بیشتری داشت
لحظه ها را گذراندیم که به خوشبختی برسیم؛ غافل از آنکه لحظه ها همان خوشبختی بودند
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]امریس[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div]سلام دوستان
سرعت پیشرفت تو سرور 21 و سرور 22 رو مقایسه کن[/div][/quote]
:|خب سرعت سرور 22بیشتره 60روزه هست سرور21نود روز بود[/div][/quote]
متوجه نمیشی من چی میگم سرعت پیرفت باید تو سرور 22 بیشتر باشه ولی تو سرور 21 خیلی بیشتر بود!!شهر سازی سرعت بیشتری داشت
مگه فقط فراهانیه که مولتی میکشه و با پول میاد بالا
سرور 20 تموم شد منتظر امثال فرزان مرتضی (6 ملیون خرج کرد) و پدرخوانده باشید
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]shayancfz[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]چون این سرور فراهانی نبود :icon_4:[/div][/quote]
این سرور سرور فقراست :lol:[/div][/quote]
مگه فقط فراهانیه که مولتی میکشه و با پول میاد بالا
سرور 20 تموم شد منتظر امثال فرزان مرتضی (6 ملیون خرج کرد) و پدرخوانده باشید :mrgreen:
نصف اون پول به من میدادن 10 اکانت مثل اکانت پدرخوانده میساختم کتیبه هم براش میزدم یه ناهار شام با چایی هم بهش میدادم
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]نصف اون پول به من میدادن 10 اکانت مثل اکانت پدرخوانده میساختم کتیبه هم براش میزدم یه ناهار شام با چایی هم بهش میدادم:icon_4:[/div][/quote]
:icon_4:
نصف اون پول به من میدادن 10 اکانت مثل اکانت پدرخوانده میساختم کتیبه هم براش میزدم یه ناهار شام با چایی هم بهش میدادم
اصلا معلوم نشد پدرخوانده چی شد ؟
خیلی ها مثل من منتظر بودن که پدر خوانده یه قدم جلو بزاره تا به فرزان حمله کنن و کمکش کنن تا کتیبه رو از فرزان بزنن تا حال اینی که با پول و مولتی اومده بالا گرفته بشه
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]نصف اون پول به من میدادن 10 اکانت مثل اکانت پدرخوانده میساختم کتیبه هم براش میزدم یه ناهار شام با چایی هم بهش میدادم:icon_4:[/div][/quote]
اصلا معلوم نشد پدرخوانده چی شد ؟
خیلی ها مثل من منتظر بودن که پدر خوانده یه قدم جلو بزاره تا به فرزان حمله کنن و کمکش کنن تا کتیبه رو از فرزان بزنن تا حال اینی که با پول و مولتی اومده بالا گرفته بشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.