بجای اینکه توی انجمن نظرسنجی بذاری زنگ بزن به پشتیبانی اینترنت
زنگ زدم جواب قانع کننده ای ندادند
تو انجمن همه کاره هستن ی دفع دیدی کسی بود جواب داد خخخخ
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]بجای اینکه توی انجمن نظرسنجی بذاری زنگ بزن به پشتیبانی اینترنت :| :| :|[/div][/quote]
زنگ زدم جواب قانع کننده ای ندادند
تو انجمن همه کاره هستن ی دفع دیدی کسی بود جواب داد خخخخ :icon_4: :icon_10:
سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
اکثر وقت ها اینجوریه تازگی ها دوباره اینجوری شده چرا؟؟؟
مال ماهم اینجوریه فکرکنم دلیلش اینکه ای دی اس ال به تلفن وصله و وقتی یکی زنگ میزنه دیگه هم چراغش خاموش میشه هم نت قطع میشه شاید.
اره دقیقا درست بود ی دفعه خراب شد
قبلا مشکل داشت
این مطلب در 1395/04/23 23:45:51 نوشته شده است و در 1395/04/23 23:46:11 ویرایش شده است .
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
اکثر وقت ها اینجوریه تازگی ها دوباره اینجوری شده چرا؟؟؟ :icon_6: :icon_6: :icon_6::icon_6: :icon_10: :icon_11: :icon_11: :icon_9: :icon_10: [/div][/quote]
مال ماهم اینجوریه فکرکنم دلیلش اینکه ای دی اس ال به تلفن وصله و وقتی یکی زنگ میزنه دیگه هم چراغش خاموش میشه هم نت قطع میشه شاید.:|:|:|:icon_1:[/div][/quote]
اره دقیقا درست بود ی دفعه خراب شد :icon_1: :icon_1: :icon_1: :icon_4: :icon_3: :icon_3: :icon_3: :icon_10:
قبلا مشکل داشت
سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
مال ماهم اینجوریه فکرکنم دلیلش اینکه ای دی اس ال به تلفن وصله و وقتی یکی زنگ میزنه دیگه هم چراغش خاموش میشه هم نت قطع میشه شاید.
قبلا مشکل داشت
انشالله که درست بشه ما اینجا بدبختی داریم مخصوصا که خانه ی ما زیاد با تلفن حرف میزنن ومن باید صبر کنم تا صحبتشون تموم بشم اصلااین لحظه ها اندازه یه سال میگذره
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
اکثر وقت ها اینجوریه تازگی ها دوباره اینجوری شده چرا؟؟؟ :icon_6: :icon_6: :icon_6::icon_6: :icon_10: :icon_11: :icon_11: :icon_9: :icon_10: [/div][/quote]
مال ماهم اینجوریه فکرکنم دلیلش اینکه ای دی اس ال به تلفن وصله و وقتی یکی زنگ میزنه دیگه هم چراغش خاموش میشه هم نت قطع میشه شاید.:|:|:|:icon_1:[/div][/quote]
اره دقیقا درست بود ی دفعه خراب شد :icon_1: :icon_1: :icon_1: :icon_4: :icon_3: :icon_3: :icon_3: :icon_10:
قبلا مشکل داشت [/div][/quote]
انشالله که درست بشه ما اینجا بدبختی داریم مخصوصا که خانه ی ما زیاد با تلفن حرف میزنن ومن باید صبر کنم تا صحبتشون تموم بشم اصلااین لحظه ها اندازه یه سال میگذره :|:|
مال من که اینطوری نمیشه ولی قبلا نویز مینداخت روی صدای تلفن ولی بعدا که نویز گیر گذاشتیم توی راهش دیگه صدای تلفن هم مشکلی نداشت ...
منم مینداخت خود به خود درست شد
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
مال من که اینطوری نمیشه ولی قبلا نویز مینداخت روی صدای تلفن ولی بعدا که نویز گیر گذاشتیم توی راهش دیگه صدای تلفن هم مشکلی نداشت ...[/div][/quote]
مال من که اینطوری نمیشه ولی قبلا نویز مینداخت روی صدای تلفن ولی بعدا که نویز گیر گذاشتیم توی راهش دیگه صدای تلفن هم مشکلی نداشت ...
مگه میشه خدا کنه مال ماهم خود به خود درست بشه.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
مال من که اینطوری نمیشه ولی قبلا نویز مینداخت روی صدای تلفن ولی بعدا که نویز گیر گذاشتیم توی راهش دیگه صدای تلفن هم مشکلی نداشت ...[/div][/quote]
منم مینداخت خود به خود درست شد [/div][/quote]
مگه میشه خدا کنه مال ماهم خود به خود درست بشه.:|:|
قبلا مشکل داشت
انشالله که درست بشه ما اینجا بدبختی داریم مخصوصا که خانه ی ما زیاد با تلفن حرف میزنن ومن باید صبر کنم تا صحبتشون تموم بشم اصلااین لحظه ها اندازه یه سال میگذره
اره خیلی بده میدونم من تو نبرد افکارم ی دفعه تلفن برمیدارن اصلا اون موقع ....................
من وقتی چند دیقه با تلفن حرف بزنن درست میشه وقتی دوباره تلفونو بزارن خراب میشه
با افتخار اومدیم سرور 22
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
قبلا مشکل داشت [/div][/quote]
انشالله که درست بشه ما اینجا بدبختی داریم مخصوصا که خانه ی ما زیاد با تلفن حرف میزنن ومن باید صبر کنم تا صحبتشون تموم بشم اصلااین لحظه ها اندازه یه سال میگذره :|:|[/div][/quote]
:icon_12: :icon_12: :icon_12: :icon_12: :icon_12: :icon_12: :icon_12: :icon_12: اره خیلی بده میدونم من تو نبرد افکارم ی دفعه تلفن برمیدارن اصلا اون موقع ....................
من وقتی چند دیقه با تلفن حرف بزنن درست میشه وقتی دوباره تلفونو بزارن خراب میشه :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.