سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
اکثر وقت ها اینجوریه تازگی ها دوباره اینجوری شده چرا؟؟؟
مال من که اینطوری نمیشه ولی قبلا نویز مینداخت روی صدای تلفن ولی بعدا که نویز گیر گذاشتیم توی راهش دیگه صدای تلفن هم مشکلی نداشت ...
منم مینداخت خود به خود درست شد
مگه میشه خدا کنه مال ماهم خود به خود درست بشه.
اره منظورت همون خش و خشه؟؟؟
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
اکثر وقت ها اینجوریه تازگی ها دوباره اینجوری شده چرا؟؟؟ :icon_6: :icon_6: :icon_6::icon_6: :icon_10: :icon_11: :icon_11: :icon_9: :icon_10: [/div][/quote]
مال من که اینطوری نمیشه ولی قبلا نویز مینداخت روی صدای تلفن ولی بعدا که نویز گیر گذاشتیم توی راهش دیگه صدای تلفن هم مشکلی نداشت ...[/div][/quote]
منم مینداخت خود به خود درست شد [/div][/quote]
مگه میشه خدا کنه مال ماهم خود به خود درست بشه.:|:|[/div][/quote]
سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
مال من که اینطوری نمیشه ولی قبلا نویز مینداخت روی صدای تلفن ولی بعدا که نویز گیر گذاشتیم توی راهش دیگه صدای تلفن هم مشکلی نداشت ...
اره.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
اکثر وقت ها اینجوریه تازگی ها دوباره اینجوری شده چرا؟؟؟ :icon_6: :icon_6: :icon_6::icon_6: :icon_10: :icon_11: :icon_11: :icon_9: :icon_10: [/div][/quote]
مال من که اینطوری نمیشه ولی قبلا نویز مینداخت روی صدای تلفن ولی بعدا که نویز گیر گذاشتیم توی راهش دیگه صدای تلفن هم مشکلی نداشت ...[/div][/quote]
اره منظورت همون خش و خشه؟؟؟[/div][/quote]
اره.
اره.
ی مدت بود بعد درست شد خخخخ
با افتخار اومدیم سرور 22
اسم اتحاد :ارتش فولادین
خوش میای
اسم خودمون هم دیجی- رسول
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]دیجی-رسول[/b][/div][div]سلام میگم اینترنت شما هم اینجوری؟؟من وقتی تلفن خونمونو برمیدارم یا زنگ بزنم یا زنگ میخوره و....کلا وقتی برداری نتم میپره چرا؟؟؟
اره منظورت همون خش و خشه؟؟؟[/div][/quote]
اره.[/div][/quote]
ی مدت بود بعد درست شد خخخخ
اسپلیتر درست و حسابی بگیریا ینی هم جنس معمولی داره هم جنس خوب یکی دو تومن گرون تره ولی خوب اون گرونه مشکلتو حل میکنه معمولی ها زودی خراب میشن یا تاثیر چندانی نداره
چند ساله داریم بازی میکنیم ولی هنوز اطلاع دقیقی گینگیز ها نداریم
اسپلیتر درست و حسابی بگیریا ینی هم جنس معمولی داره هم جنس خوب یکی دو تومن گرون تره ولی خوب اون گرونه مشکلتو حل میکنه معمولی ها زودی خراب میشن یا تاثیر چندانی نداره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.