سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
دیگه دارم خسته میشم.
خسته نباشید
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
دیگه دارم خسته میشم.:cry::cry::cry::|[/div][/quote]
خسته نباشید :icon_2:
سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
دیگه دارم خسته میشم.
خسته نباشید
سلامت باشی داستان بزار بخونیم دیگه.
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
خسته نباشید :icon_2:[/div][/quote]
سلامت باشی داستان بزار بخونیم دیگه.:|:|
دیگه دارم خسته میشم.
خسته نباشید
سلامت باشی داستان بزار بخونیم دیگه.
وقتم آزاد نشده واسه نوشتن الانا میخواستم شروع کنم
این مطلب در 1395/04/20 18:46:24 نوشته شده است و در 1395/04/20 18:46:37 ویرایش شده است .
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
سلامت باشی داستان بزار بخونیم دیگه.:|:|[/div][/quote]
وقتم آزاد نشده واسه نوشتن الانا میخواستم شروع کنم :icon_2:
خداحافظ برای همیشه من رفتم ولی امیدوارم یه روزی برگردم واسه همیشه خدانگهدار دوستون دارم وهمینطور انجمن رو دوست دارم بای.
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
سلامت باشی داستان بزار بخونیم دیگه.:|:|[/div][/quote]
وقتم آزاد نشده واسه نوشتن الانا میخواستم شروع کنم :icon_2:[/div][/quote]
باشه خدایی اگه داستانات نبود شاید اصلا نمیومدم انجمن :icon_1:
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]منم داستان بنویسم طرفدارام زیاد میشن؟؟؟؟[/div][/quote]
بنویسی من طرفدار اصلی تو میشم لطفابنویس:icon_1::icon_1::cry:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.