یعنی اینکه اون دوتا شکلکتو نمیفرستادی چیزی ازت کم میشد
ک چی؟ خو دلم خواست فرستادم
ولش کن اهل کل نیستم ولی این اسپم حساب میشه.
اصن تاپیکت اسپمه
شما اینطور فکرکن
دارم فک میکنم
چرا هر وقت شکلک تنهایی میزاری 4 بار میزاری هر وقت با متن شکلک میزاری 3 بار میزاری ؟؟؟؟
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]narenjaky[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]narenjaky[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]narenjaky[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div][quote][div][b]narenjaky[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]:|:|:|:|[/div][/quote]
ینی چی ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
یعنی اینکه اون دوتا شکلکتو نمیفرستادی چیزی ازت کم میشد:|:|:|[/div][/quote]
ک چی؟ :icon_10: خو دلم خواست فرستادم[/div][/quote]
ولش کن اهل کل نیستم ولی این اسپم حساب میشه.:|:|:|[/div][/quote]
اصن تاپیکت اسپمه :icon_10:[/div][/quote]
شما اینطور فکرکن :|:|:|[/div][/quote]
دارم فک میکنم :icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
:|:|:|:|[/div][/quote]
چرا هر وقت شکلک تنهایی میزاری 4 بار میزاری هر وقت با متن شکلک میزاری 3 بار میزاری ؟؟؟؟ :icon_10:
سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
دیگه دارم خسته میشم.
باز برو خداتو شکر کن مثل پارسال نیس
پارسال پاییز و زمستان فقط فعال چند نفر بودن من و فاطمه و امیر و محمد رضا و علیرضا ، با وجود تعداد کم خوش بودیم
این مطلب در 1395/04/20 20:12:58 نوشته شده است و در 1395/04/20 20:13:07 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
دیگه دارم خسته میشم.:cry::cry::cry::|[/div][/quote]
باز برو خداتو شکر کن مثل پارسال نیس :roll:
پارسال پاییز و زمستان فقط فعال چند نفر بودن من و فاطمه و امیر و محمد رضا و علیرضا ، با وجود تعداد کم خوش بودیم :icon_3:
سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
دیگه دارم خسته میشم.
پارسال پاییز و زمستان فقط فعال چند نفر بودن من و فاطمه و امیر و محمد رضا و علیرضا ، با وجود تعداد کم خوش بودیم
یادش بخیر
######
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
پارسال پاییز و زمستان فقط فعال چند نفر بودن من و فاطمه و امیر و محمد رضا و علیرضا ، با وجود تعداد کم خوش بودیم :icon_3:[/div][/quote]
یادش بخیر
دیگه دارم خسته میشم.
یادش بخیر
تو که در ماه همش سه بار آنلاین میشدی
In the name of god
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
پارسال پاییز و زمستان فقط فعال چند نفر بودن من و فاطمه و امیر و محمد رضا و علیرضا ، با وجود تعداد کم خوش بودیم :icon_3:[/div][/quote]
یادش بخیر[/div][/quote]
تو که در ماه همش سه بار آنلاین میشدی :icon_7:
دیگه دارم خسته میشم.
یادش بخیر
تو که در ماه همش سه بار آنلاین میشدی
خب شما که بودید برای شما گفتم
######
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]ممد حسن[/b][/div][div]سلام چرا انجمن اینجوری شده هر نیم ساعت یک بار یکی یه پستی میزاره ماهم که فقط لایک میکنیم.
یادش بخیر[/div][/quote]
تو که در ماه همش سه بار آنلاین میشدی :icon_7:[/div][/quote]
خب شما که بودید برای شما گفتم:roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.