حرفی که دوست دارید به کسی بزنید رو بگید اسمشم بگید
فقط سعی کنید تو هین نکنید
یا از اخلاق های کسی بدتون میاد رو به اون فرد بکید یا اخلاق خوب یک نفرو بگید
این مطلب در 1395/04/05 14:39:44 نوشته شده است و در 1395/04/05 14:42:24 ویرایش شده است .
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[b]حرفی که دوست دارید به کسی بزنید رو بگید اسمشم بگید[/b]
فقط سعی کنید تو هین نکنید:icon_4:
یا از اخلاق های کسی بدتون میاد رو به اون فرد بکید
[u][b]یا اخلاق خوب یک نفرو بگید[/b][/u]
سیذ محمد حسینی
ازت تشکر می کنم که این قدر خوب و با بچه ها راحتی
نمونش دیشب بود نه ولی خیلی راحته
چیچڪ
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]سیذ محمد حسینی
ازت تشکر می کنم که این قدر خوب و با [b]بچه ها راحتی[/b][/div][/quote]
نمونش دیشب بود نه ولی خیلی راحته :|
سیذ محمد حسینی
ازت تشکر می کنم که این قدر خوب و با بچه ها راحتی
نمونش دیشب بود نه ولی خیلی راحته
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]çiçek.[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]سیذ محمد حسینی
ازت تشکر می کنم که این قدر خوب و با [b]بچه ها راحتی[/b][/div][/quote]
نمونش دیشب بود نه ولی خیلی راحته :|
[/div][/quote]
:icon_12:
بچه بازی در نیارین و گروه نسازین واس خودتون تو انجمن ، همه انسانیم و آدمی زاد ، شیعه و یک دین
پس تو انجمن واس خودتون گروه نسازین که یکی از قانون های انجمن هم هست به کل اعضا انجمن
In the name of god
بچه بازی در نیارین و گروه نسازین واس خودتون تو انجمن ، همه انسانیم و آدمی زاد ، شیعه و یک دین
پس تو انجمن واس خودتون گروه نسازین که یکی از قانون های انجمن هم هست
[b]به کل اعضا انجمن [/b]
پس تو انجمن واس خودتون گروه نسازین که یکی از قانون های انجمن هم هست به کل اعضا انجمن
دقیقا احسنت
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]بچه بازی در نیارین و گروه نسازین واس خودتون تو انجمن ، همه انسانیم و آدمی زاد ، شیعه و یک دین
پس تو انجمن واس خودتون گروه نسازین که یکی از قانون های انجمن هم هست
[b]به کل اعضا انجمن [/b][/div][/quote]
دقیقا احسنت:icon_12::icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.